Küsen erkeğe nasıl davranmak gerekir?

Çıldırdığım için çığlık attığım için adama cinnet geçirtirmişim ölenler bu yüzden ölüyor diyen adam sadece özür mü dileyecek?
Sadece özür demedim okkalı bir özür dedim yani öyle ha özür dilerimle olmaz bu işler ya adam olacak yaptıklarının bedelini ödeyecek ya da keyfi bilir.

Ya cinsiyetle alakası yok her insan kırılıp küsebilir. Erkek de insan sonuçta, o da bi şeylere alınabilir, darılabilir, bi yere kadar bazı tepkiler çok normal ama her kavgada "bitti" demesi kabul edilebilir mi ? O laf ağızdan bi kere çıkmalı ve geri dönüşü olmamalı. Aslında senin sevgilin küsmüyor ilişkiyi bitiriyor sen de onu devam etmeye ikna ediyorsun sanırım. Artık kısır döngüye dönmüş olay. Burdan dönüş olur mu, olur ama nasıl olur
Kesinlikle aramayacaksın, yazmayacaksın, bittiyse bitti diyip net olacaksın. 3-5 gün sonra kuyruğunu kıstırıp gelme ihtimali var ama artık toksikleşmiş bi ilişki düze çıkar mı ? zor.

Küsen erkeğe hicbi şey yapmamak gerekir gitsin annesine küssün

huyuyla kalsın anasının dizinin dibinde !
Ana kuzusu erkeklerden uzak duruyorum.
Anacı adamla ne işin var? Ne gönül alması bas tekmeyi
küsen ve anneci aşgım bi kurtul sen ondan
hem anneci
hem habire küsen
hem küstükçe firsattan istifade seni yok satan
adamla niye sevgilisin ya bu kadar mi yokluktasin?
adam niye duzelsin, bu mal halimde bile pesimden kosan var diye daha beter olur
Böyle her daka küsen, barışmak için sürekli peşinden koşmanız gereken anneci biri ile hayat geçmez.
Elin anacı ,küsen ,götü bo... oğlunun ego tatmin aracı olamam.
Ha ben değersizim diyorsan tut yapış aman bırakma......
evlenirim , canıma kastım var diyorsun
Bunlar her zaman aynı. Gıtsın anası emzirsın boylelerını.
Sen bu erkekle devam edersen gözünün içinde ışığı bile söndürür,
+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…