• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küsen eş

Eee cinsimi aşağılamadim ki.yanlış mı anladınız ? Adama dedim
"Karı gibi" ne demek hepimiz çok iyi biliyoruz. Üslubun anlatıyor. Ayni anlama gelen ama farklı üslupla yazıldığı için rahatsiz edici olmayan bir başka yorum alıntılayacağım.
Kapris yapmak kadına yakışır. Kadın kaprisi yapan erkekle uğraşmak zor . Birdaha ki kususunde aldırış etmeyin video izleyin kikir kikir gulun,sarkı soyleyin. Gururu incinen yavru ceylan hesap sormak için iletişime geçecektir.

"Karı gibi" ne demek hepimiz çok iyi biliyoruz. Üslubun anlatıyor. Ayni anlama gelen ama farklı üslupla yazıldığı için rahatsiz edici olmayan bir başka yorum alıntılayacağım.
Ben yorumumu diğer yorumla aynı kefeye koymaniza üzüldüm.Tekrar okudum yorumumu. Açıklama gereği duydum.Bazi davranışların kadına yakıştığını, kadında daha hoş gorundugunu düşünüyorum. Ama kadınlığı aşağılamak, hor görmek olarak asla değil.Bilakis üstün görmekteyim.

Birbirini arzulayan ve ten uyumu olan kişilerin aynı evde nasıl küs kalabildiklerini benim aklım almıyor.biz istersen tozu dumana katalım bir saat sonra ikimiz de yoklamaya başlıyoruz, hafiften yanaşmaya başlıyoruz dayanamayıp, ten çekiyor çünkü.ten çekmese insan gerçekten birini seviyorsa yumuşaması çok kolay oluyor.bu ülkede ne çok sırf evlenmiş olmak için yapılan, aslında yapılmaması gereken saçma sapan, sevgisiz saygisız evlilikler var.ondan sonra gencecik kızlar uzülüyor herkes evlendi bir ben kaldım diye.gözünüzü seveyim artık kıtlıkta kalmış gibi her önünüze çıkanı tutup kolundan nikaha götürmeyin.evlenmeyenleri dövmüyorlar bizim ülkede.sonra da evlilik düşmanı gibi oluyorum.
Gencecik iki insan aynı evin içinde nasıl seks yapmadan 2 ay durabilir.bence kusura bakmayin da hepsi olmaması gereken evlilikler.
Napim simdi anamla babami mi bosatim zaten yasini basini almislar ben desemde bosanmazlar artik😂 zamaninda fazla gezme tozma olmadigi icin taniyamadan evlenmisler iste. Konu sahibi ya bosverecek kussun ya da resti cekecek bence.

Koca koca insanların uzman psikolog gibi çocukluk travmalarını düşümek zorunda değiliz.o yüzden yetişkin kelimesi kullanılıyor zaten.kendi aklımızı, fikrimizi, irademizi, zihnimizi, alışkanlıklarımizı yönetecek olgunluğa gelmemiz gerektiği için.bu nedir kreşte miyiz ? Buradaki kadınların kocalarına aşırı merhamet ve iyimserlik sorunu var.koca koca adamları evlendikten sonra eğitmeye çalışana ancak gülmemiz gerek aslında.oldu olacak tuvet eğitimi de verin 😄
Cevabınız beni güldürdü😁
Kaç insan sağlıklı bir ailede yetişip sağlıklı bir yetişkin olabiliyor ki.. ben eşimin travmasını anladığım için halimden memnunum. Aksi durumda küsünce bana değer vermediği gibi bir yanılgıya kapılabilirdim.

Ben yorumumu diğer yorumla aynı kefeye koymaniza üzüldüm.Tekrar okudum yorumumu. Açıklama gereği duydum.Bazi davranışların kadına yakıştığını, kadında daha hoş gorundugunu düşünüyorum. Ama kadınlığı aşağılamak, hor görmek olarak asla değil.Bilakis üstün görmekteyim.
Eee ben de öyle.kadın yerine karı yazarak kızgınlığımı belirttim sadece.evet erkeklere hiç yakişmıyor.ben de yanlış anlaşıldım

Cevabınız beni güldürdü😁
Kaç insan sağlıklı bir ailede yetişip sağlıklı bir yetişkin olabiliyor ki.. ben eşimin travmasını anladığım için halimden memnunum. Aksi durumda küsünce bana değer vermediği gibi bir yanılgıya kapılabilirdim.
Doğu valla.elimizdekilere ayar çekeceğiz artık 😄

Ayni kefeye koymadigimi belirttim aslında. Kadina özgü davranışlardır demek varken "karı gibi" diye aşağıladığı için rahatsız oldum. Hepimiz biliyoruz "karı gibi" lafını kimlerin ne amacla kullandığını.

Sizin yorumunuzun rahatsız etmediğini yazdim. Bildirimlerinizi kontrol ederseniz yorumunuzu beğenmiştim.

Napim simdi anamla babami mi bosatim zaten yasini basini almislar ben desemde bosanmazlar artik😂 zamaninda fazla gezme tozma olmadigi icin taniyamadan evlenmisler iste. Konu sahibi ya bosverecek kussun ya da resti cekecek bence.
Benim babam da biz küçükken sürekli anneme küserdi.. şimdi de değişen bir şey yok. Ben de babam gibi biriyle evlenmemek için çok çaba gösterdim. Eşim babamın aksine çok pozitif biri ama küsüyor😁

Benim babam da biz küçükken sürekli anneme küserdi.. şimdi de değişen bir şey yok. Ben de babam gibi biriyle evlenmemek için çok çaba gösterdim. Eşim babamın aksine çok pozitif biri ama küsüyor😁
Cok sukur benim esim kusmuyor ama kimse de dort dortluk degil tabi ki. Kusurlari gormezden gelcez gelemediklerimizi mecbur degistirmesi icin ugrascaz. Terapi almasini soylediniz mi cocukluktan gelen birsey diyorsunuz belki cozume kavusur cok zor surekli ve uzun sure kusen biriyle olmak.

Cok sukur benim esim kusmuyor ama kimse de dort dortluk degil tabi ki. Kusurlari gormezden gelcez gelemediklerimizi mecbur degistirmesi icin ugrascaz. Terapi almasini soylediniz mi cocukluktan gelen birsey diyorsunuz belki cozume kavusur cok zor surekli ve uzun sure kusen biriyle olmak.
Söyledim ama pek istemedi. Şimdi farkındalık kazanması için psikoloji kitapları okutuyorum.

Back
X