Küsen Sevgili Problemi

withyou

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
10
1
286
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var ve uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve evlenmek içinde bir süre daha beklememiz gerekiyor maalesef maddi durumlardan dolayı.
Birbirimizi çok seviyoruz bundan hiçbir şüphem yok. Fakat son zamanlarda erkek arkadaşım çok fazla küsmeye ve trip atmaya başladı. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz birbirimizi her an göremediğimiz için bu yaptığının çok yanlış olduğunu defalarca kez anlattım ama anlamıyor.
Yeri geldi bağırdım yeri geldi sakin sakin anlattım yeri geldi üzüntüden ağladım ama yine de değişmedi. Ben çok sabırsız biri olduğum için genelde ilk yazan sürekli konuşmak isteyen taraf benim, sanırım bunu biraz kullanıyor ama artık çok yıpranmaya başladım ve artık gururum kırılıyor.
Normalde haftada 3-4 kez akşamları görüntülü konuşuruz ama şuan küs olduğu için konuşmak istemiyor ve yatarken aramayacak bile. Kendini savunma şekli ise şu şekilde " sana kırıldığım zaman içimden konuşmak gelmiyor ama bu seni sevmediğim anlamına gelmiyor" diyor. Tamam sevmediği anlamına gelmiyor olabilir ama bu durum çok sık yaşandığı için geceleri ona küs yatmak veya günlerce konuşmamak bana tuhaf geliyor çocukça geliyor açıkçası. Siz böyle bir durumla karşılaştığınızda nasıl bir yol izliyorsunuz merak ediyorum. Çünkü ben artık nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.

Hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum, ben de bir süredir uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. Hiçbir ilişki tek taraflı çabayla yürümez. Sadece kendinizi yormuş olursunuz. Size tavsiyem kendinizi geri çekin

Hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum, ben de bir süredir uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. Hiçbir ilişki tek taraflı çabayla yürümez. Sadece kendinizi yormuş olursunuz. Size tavsiyem kendinizi geri çekin
Keşke yapabiliyor olsam neden yapamadığımı bilmiyorum ama benim karakterim böyle değil sanırım. Yine de teşekkür ederim öneriniz için.

hep alttan almak bir yere kadar işe yarar sonra patlak verir. tavsiyem maddi durumlar düzelse bile evlenmek için acele etmemeniz. yan yana olsak kavga etmeyiz diye düşünüp acele karar vermeyin ve 4 senesine bakmayın. eğer bu adamla yapamayacağınızı düşünürseniz kendinizi mecbur hissetmeyin.

Neye kırılıyomus boyle gunlerce kusecek kadar. Her kustugunde ilk konusan senmi oluyosun

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var ve uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve evlenmek içinde bir süre daha beklememiz gerekiyor maalesef maddi durumlardan dolayı.
Birbirimizi çok seviyoruz bundan hiçbir şüphem yok. Fakat son zamanlarda erkek arkadaşım çok fazla küsmeye ve trip atmaya başladı. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz birbirimizi her an göremediğimiz için bu yaptığının çok yanlış olduğunu defalarca kez anlattım ama anlamıyor.
Yeri geldi bağırdım yeri geldi sakin sakin anlattım yeri geldi üzüntüden ağladım ama yine de değişmedi. Ben çok sabırsız biri olduğum için genelde ilk yazan sürekli konuşmak isteyen taraf benim, sanırım bunu biraz kullanıyor ama artık çok yıpranmaya başladım ve artık gururum kırılıyor.
Normalde haftada 3-4 kez akşamları görüntülü konuşuruz ama şuan küs olduğu için konuşmak istemiyor ve yatarken aramayacak bile. Kendini savunma şekli ise şu şekilde " sana kırıldığım zaman içimden konuşmak gelmiyor ama bu seni sevmediğim anlamına gelmiyor" diyor. Tamam sevmediği anlamına gelmiyor olabilir ama bu durum çok sık yaşandığı için geceleri ona küs yatmak veya günlerce konuşmamak bana tuhaf geliyor çocukça geliyor açıkçası. Siz böyle bir durumla karşılaştığınızda nasıl bir yol izliyorsunuz merak ediyorum. Çünkü ben artık nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.
Evlenince de devam edecek bu huyu cok zor Allah yardimciniz olsun

Ara ara uzak mesafe ilişkisi şekline bürünen bir ilişki içindeyim. Uzak mesafe kendi sıkıntılı bir şeyken tarafların anlayışsızlığı iyice çıkmaza çeviriyor. Normalde konuşularak aşılan şeyler büyüyebiliyor. Ben erkek arkadaşımla bir gerginlik yaşadığım zaman hemen sıcağı sıcağına konuyu konuşmak yerine biraz zaman tanıyordum. Hem ona hem kendime. Tabi sizinki gibi küsmüyordu ama şey diyordu mesela şu an aynı kanalda değiliz biraz kafamızı toplayalım öyle konuşalım. Ben de üstelemiyordum zaten 1-2 saate bişey olmamış gibi tekrar yazıyordu. Birbirimizi kırmak trip atmak yerine böyle bir çözüm bulmuştuk. Eğer ben ona kırıldıysam da çok belli etmiyordum ama bir şekilde anlıyordu o gece bitmeden yatağa küs girmeden tatlı tatlı hallediyorduk. Birlikte yaşamaya başladık onlar hep geçti. Uzak olmanım verdiği bir gerilim bence üstelemeyin. Size yazacaktır.

karşıdan bir çaba gelmiyorsa ikansız yürümesi kendin için onu bırakman lazım sana değer veren biri bul kızım

Back
X