Arkadaşım biriyle konuşuyor. Şuan ayrı şehirdeler. Çocuk gelip görmek istemiş ama şuan pandemi olduğu için ve çocuk da hemşir olduğundan dolayı arkadaşım işlerinin yoğunluğunun azaldığı zaman gelmesini henüz biraz daha uzaktan tanımak istediğini söylemiş.
Yalnız dikkatimi çeken bir detay oldu. Arkadaşıma en son ne zaman sevgilisinin olduğunu sormuş. Arkadaşım da ona sormuş o kişi de en son 2 yıl önce kadar sevgilim oldu demiş. Sonra bir kez daha konu açılmış nişan attığını söylemiş. Yani ilkinde söylememiş ikincisinde ağzından kaçırır gibi bir sey olmuş. Haliyle arkadaşım da nedenini merak etmiş. Ailemi kabullenmiyordu geldikleri zaman ne zaman gidecekler kaç gün kalacaklar gibi sorular soruyordu rahatsız oldum aile kırmızı çizgim demiş. Bu söz benim aklımı karıştırdı açıkçası. Henüz nişanlılık evresinde aynı evi henüz paylaşmayan iki insan var ortada. Kız ne ve hangi olay üzerine neden geldiler kaç gün kalacaklar gibi sorular sorsun ki? Direk aklıma evlenip boşanmış olabileceği arkadaşımdan bu durumu saklıyor olabileceği geldi. Ama arkadaşıma söylemedim. Kuşkulanmakta haklı mıyım arkadaşımla paylaşmalı mıyım?