Küslük

zaten haftada iki kez gorusurken ve de onu da zorunlu yapmayalim rahat olalim derken evlenilmez,

haftada iki kez gorusurken uce, dorde , bese cikinca,(tamamen gonullu) sonra da ya bosuna iki eve masraf ediyoruz hep birlikteyiz zaten denince evlenilir.

Sevgi eksikliği değil dengesizlik. Adamın karakteri bu. Böyle tiplerle zor. Evlenince de aynı olur.

Evlilikten korkuyorum diyenler koşa koşa başkasıyla evleniyorlar.
Ayrılınca nasıl şükredeceksin bilsen zerre üzülmeden bırakırdın.
Böyleleri sen hamileyken de rahatça terk edip gider, 5 çocukla da bırakıp acımadan kaybolur.
Gel git kafalar, Allah düşmanıma versin.

Bulustugumuzda o kadar sorun cıkartıyor ki kendi istemediği müddetce artık bende çözümü onu buldum.
Huzursuzluk cıkacagına bari dedim, böyle olsun en azından cunku zorla güzellik olmuyor.

Aminnn .
Doğru dengesizle ne istediğini bilmeyenle hayat sürmek çok zor.

Ben diyorum 10 yıl sonra kızlarımızı oğlan istemeye gideceğiz bu gidişle çiçeğimizi çikolatamızı alıp Roller o kadar değişiyor...
Haklısınız , bunların peşinde koşa koşa, tribi o atıyor herseyi o yapıyor. Ama ben hala pesındeyım. Baya utanılacak halime hala care bulmaya çalısıyorum.

Haklısınız , bunların peşinde koşa koşa, tribi o atıyor herseyi o yapıyor. Ama ben hala pesındeyım. Baya utanılacak halime hala care bulmaya çalısıyorum.

Utanilacak bir sey yok.Kalbimizi kontrol edebilseydik en iyisine asik olurduk. :)

Ya da cok net anlatin benim beklentim bu.Eger karsilayamayacaksan herkes yoluna.Ya seni sececek ya sensizligi.

28 yaşa göre çok dengesiz hareketler kendini yıpratmaya değer mi bi düşün cnm

Bulustugumuzda o kadar sorun cıkartıyor ki kendi istemediği müddetce artık bende çözümü onu buldum.
Huzursuzluk cıkacagına bari dedim, böyle olsun en azından cunku zorla güzellik olmuyor.

e ne diye evleneceksiniz madem bu adamla, haftada iki gun gorusunce sorun yasiyorsunuz da,
kendinize kastiniz mi var kuzum.

Böyle gelgitli bı ilişkisi olan arkadaşım vardı çok yakınım hemde bu gelgit hiç duzelmedi sonunda sozlendiler ve yine bitti olmayacak duaya amin dememek lazım gelgitler düzelmiyor genelde arada çıkar bı iki tane bilemem.

Ben oyun oynamak istemiyorum gerçekten hıc benlik değil ılıskılerde rutinde severim ama bu heyecan bana fazla .

Sürekli ayrıl barış olayından da bunalıyorum. Gel ave geldim, git ave gittim .
İşime gücüme odaklanamıyorum.

Burada çeken tarafın( ve kendiside kabul ediyor by ılıskıyı toparlamaya calışan yapıcısı sensin diyor kendisi ise bozanıymış.) kesin kararlı olması gerekiyor bence sizin arkadasınız da keza bende net çizgi ceksem ya hareketlerini düzeltir ya da bende soğurdu . Bunu basaramadım ama. O kadar haklılıgıma rağmen hala konusmamak istemesi, kafa dinlemesi cok garip

Utanilacak bir sey yok.Kalbimizi kontrol edebilseydik en iyisine asik olurduk. :)

Ya da cok net anlatin benim beklentim bu.Eger karsilayamayacaksan herkes yoluna.Ya seni sececek ya sensizligi.
Cok kez anlattım hep ve her defasında sorumun yanıtı aynı:
Bilmiyorum!!
E ayrılalım diyorum bunun olmayacagını biliyosun diyor. Psıkolojık destek alıcam deyip duruyor ama tık yok. Neye alıcak onuda bılmıyorum

Pisikoloklar derki, bir insanı değiştirmeye çalışmak sadece sizi yıpratır. Ya olduğu gibi kabul edeceksiniz yada yolunuza bakacaksınız. Sevdiğin alıştığın şeyleri bırakmak çok zor elbette ama şunu sor kendine, hayatım boyunca bu adamı bu şekilde idare edebilir miyim? Sürekli gel gitli olan nazlı kaprisli? 10 yıl 20 yıl? Çocuklarla mı uğraşacaksın koca bebekle mi? Lütfen kalbinin sesini kıs ve mantığınla hareket et....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…