Küslük

Aventuss

Huzur istiyorum
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
847
1.902
113
Arkadaslar merhaba,
Dengesiz bir ilişki içerisindeyim, yada bana öyle geliyor . Gerci bu ben öyle hissiyorsam öyledir ama yinede ben mi yanlıs düşüyorum diye fikir almak istedim.

Erkek arkadasımla 1.5 yıldır birlikteyiz.Eskiden de bir ılıskımız olmustu herneyse. Yaklasık 1 ay once artık ciddi bir adım atmak istediğini dile getirdi. Yazın aileler tanıssın sonbaharda söz falan olsun dedi . Yaslarımız 25 ben o ise 28.

Ben bu konuda biraz cekinceli davrandım bana evlilik farklı su anki ılıskımız gibi olmayacak tarzı acıklamalar yaptı. O asamada da cok iyi davrandı . Ben de hıc ondan sonra evlilik muhabbeti acmadım. Normal yaklastım yani.

Üzerinden 10 gün ya gecti ya gecmedi.Bir haftasonu bulustuk , öyle sinirli ki , herşeyin batıyor bana dedi. Evlilikten korkuyormuş, bende zaten bende hazır degilim dedim. Bunu sen ortaya attın dedim. Cok bunalmış vs , kafası karısıkmış.bende yoruldum dedim bu dengesizlikten ben ılıskıde kendimi göremiyorum dedim , sen istediğinde evlenelim sen istemediğinde konusmayalım. Bu sekile döndü dedim.

Sonra yıllık izne çıktı . Orada bunaltmadım hıc oda cok az konustu etti. Tamam dedim . Bende kafamı dinleyim ama az konussak da soguk degıldik.

Çok yakıstıgımızı falan söyledi bir iki gün ve sonrasında buz gibi bende herhalde evlilikten korktu zorunluluk hissetmesin dedim herşey rutine bindi istediğimizde yapalımm artık dedim mesela haftada ıkı kez aynı günler bulusuyorduk. Zorunlu olmasına gerek yok dedim . Mantıklı geldi onada.

Eskiden de böyledi ayrılırdı bi 20 gün falan. Ama su an benım böyle ayrılmaya vs tahammulum yok. Dalga gecıyor gibi.
Son ıkı gündür de hıc konusmuyoruz . Aramıyo sormuyor, keza bende.
Böyle gelgitli birini nasıl toparlanır, ya da ılıskı lackalasmıs mı sizce? Arar mı yoksa bitti mi??

Bahane arıyor gibi
Evlilikten korkan evlilikten bahsetmez???

Ay koyver gitsin yaaa....

İşte bende anlamadım amacı ne yani

Saçmalıyor
Dengesiz
Yaşının adamı olsun da bir şeye karar versin
Bence naparsan yap yanar dönerli halinden bıktım de bırak bence
Çünkü her kararına olur demişsin
O da kabul gördüğünü biliyor
Büyü de gel de, bir kararla gelsin

İnsanlara iyilik yaramıyor. En ufak bi konuda bile ne sorsam bılmıyorum. Hep fix yanıt bılmıyorum. Kız gibi tripler , bir kere dahi trip atamadım ona yanıyorum

kendi kendini test ediyor ,
kafaları zor basar zaten bu erkek mılletının

ama bu adamla evlilik olmaz

bunun iliski olduguna eminmisiniz?herseyin batiyor diyen adamin yaninda saniye durmazdim heralde

İnsanlara iyilik yaramıyor. En ufak bi konuda bile ne sorsam bılmıyorum. Hep fix yanıt bılmıyorum. Kız gibi tripler , bir kere dahi trip atamadım ona yanıyorum

İzin verme işte
Senin zamanın kıymetli
Aynı yaştaymışız
25 yaşında bir de erkek mi pışpışlıcaz
Eşek kadar adam olmuş bir karar verip ardında dursun
Durana kadar da aklını bulamaç etmesin

28 yaşında bir adam ve çocuk gibi davranıyor.
Evlenince böyle olmayacak ve herşey daha mı güzel olacak mışş mış mış?
Tam tersi artık evlendiğiniz için herşey mevcut durumdan daha kötü olacak. Çünkü şuan haftada 2 defa görüşüyorsunuz ama o zaman her an beraber olacaksınız.
Bence sizin olgunluğunuz bu adama layık değil. Salın gitsin bakalım tepkisi ne olacak?
Bir de siz ayrılın? Gerçek kişiliği nasıl ortaya çıkacak bir görün derim...

Dengesiz galiba... Aman kaç uzaklaş başını yakma..

Kesinlikle bencede sevgi eksikliği hepsi

Hic bu tiplerle vakit harcama.

Adam gibi sorumluluk sahibi,sizinle evlilik gelecek planlayan ,ayaklari yere saglam basan, evini idaresini yapabilecek biri bul.

Hayat tek tarafli yurumuyor.Birlikte yasmak isteyecek senin yuklerini hafifletecek rahatlatacak biri lazim.Devamli tripli ikide bir birakan kisinin cocuktan farki yok.

Bana lackalasmis gibi geldi bence o ayrılmadan siz bitirin yolunuza bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…