Küslük

Tamam anlasildi bu seni oyaliyor.Ne demek bilmiyormus.

İşte zaten burda sorun sizde değilki benim dostum çok emek verdi hiç bir hatası olduğuna inanmıyorum adam sen beni toplamaya çalıştin ilişki için hep fedakarlık yaptın (3 sene bekledi bu arada gel gitli bu adamı) ama ben yapamadm yapamıyorum seni uzerim dedi ve gitti öncesinde de hep o gitti sonra yalvar yakar döndü, bide ben atanamiyorm psikolojim bozuldu dedi sözü atarken 3 ay sonra atandı yani böyle insanlar size yaptiklarnzdan dolayı minnettar olurlar ama kendileri de net olamazlar hiç bı zaman bence emeginizi ve değerli vaktinizi sizi hakeden birine harcayin ya da bekleyin kendinz tecrübe edin . Ne olursa olsun hakkinzda hayırlısı olur umarm

her dediğine tamam deyip alttan alırsanız sonu böyle olur iste ayrılın gitsin yahu o ugrassın nedir bu pohpohlayacak mısın surekli?

Bitirmek için onadan onay mi bekliyorsunuz siz bitirin.saglikli bir ilişki olmadığı aşikar evlensenizde bu dengesiz tavırları nedeniyle bu evlilik yürümez olan size olur üstüne aileniz boşuna üzülür ne gerek var siz tamamen açmamak üzere kapatın bu defteri ve önünüze bakın.

Yeminle baya aynısı ya, buda öyle devlette işe giremediğine cok takıyor. Sürekli bunu diyor ama , asla bunun için gayreti yok. Yani sürekli bi sorun cıkartma pesınde. Bılmıyorumda erkek olmak birazcık da sorun çözmek , aydınlatmak degıl mı amacı?

Hala galiba değişmesini dönüşmesini , istediğim gibi biri olabilme ihtimaline tutunuyorum.
Ama böyle de yıllar geçiyor. Saplanıp kalmış gibiyim birşeye

Bu adamla ömür geçer mi?? Ben evlenirken aşktan ölüyordum dünyanın en anlaşan çiftiyiz diyordum ama 6 sene sonunda şimdi görsen bize inanamazsın..
Evlilik zor kuzum aynı evde sürekli hayat çabası aileleri idare etme çabası çocuk olunca rollerin değişmesi vs. Hiç öyle uzaktan göründüğü gibi değil yani. Bu adam ileride aynı evde saç baş yoldurur demedi deme..

Ayaklarınıza kapansa bile dönüp bakmayın derim bu tipler böyle olur zaten terkedip aramazsanız görürsünüz nasıl pervane oluyor dengesiz gelgitli insanlardan lütfen uzak durun hayatınızı yakmayın bu adam evlensen ikide bir boşanalım lafı ağzında olur bunaldım der çeker gider iş boşanmaya gelse vazgeçtim der hep bi aileye çevreye rezillik yaşarsınız. Bu tip insanlar genelde beraberken tahammül edemez eleştirir durur ayrı da yapamaz canı sıkılır

Doğru tabi ki tecrübelisiniz siz bilirsiniz.
Normal şartlarda dışarıda bile haftada toplasan 10 saati geçiremeyen biz, evlenince her gün 10 saat görüşceksin, aynı evde. Bir cok sorumluluk eklenecek bu duruma. Anlasmak cok zor olcak , asırı gergin bir insan ve de cok sinirli , tarif edemem yani size. Trafikte genel hayatta, hemen savunma yapar. Asla o da insandır olabilir. Ben nazık olayım demez.

Aynenn dediğiniz gibi , gerçekten vazgectıgını anladıgında genelde hep geldi.
Ama benım artık ugrasmaya bu gitgellerle ugrasmaya, ergen kafasına kendimi sokmaya, zor olan hayatı daha da zorlastırmaya cesaretim yok. Sevgi gercekten yetmiyor.
En azından tek tarafın sevgisi.
sevgi birini incitmemek degıl midir ?

Bipolar mıdır nedir? Bu ne değişkenlik. Bu adam sizle evlenme hatta sizi sevip sevmediği konusunda bile kararsız. Sizi üzmek istemem; ama anlattığınız tabloya göre sizi çok sevdiğini hissedemedim.
Hayatınızı onun kararlarına bırakmayın. Net bir tavır ve söylem içinde olun. İlerde çok üzülürsünüz.Şimdien böyle davranan biri, evlenseniz bile birgün pat diye sizden ayrılmak isteyebilir. Ve o evlilik içinde, içiniz hiç rahat olmayacak. Sürekli beni seviyor mu. benden ayrılacak mı gibi şüpheler içinde olacaksınız. Bence, o adama siz de güvenmiyorsunuz. Güven olmadı mı huzur olmaz, sevgi ve saygı olmaz, en nihayetinde ilişki olmaz.

Burcu ikizler mi?

Canım benim böyle adamlar evlilik hayatını kaldıramaz zaten sorumluluk devamlılık onlara göre değil çünkü hep bencildirler baskı istemezler kendi keyiflerince olsun herşey isterler sevgi aşk bunlara göre değildir. Anladığım kadarıyla gayet sakin ve kendini yetiştirmiş bir kızsın hayatını ellerinle yakma bırak ne yaparsa yapsın sen yoluna bak daha iyileri çıkar karşına

Ben zaten sevdiğini düşünmüyorum yani onun sevgi anlayısı elde edemediğini seviyor cocuk gibi.
Yasının insanı malesef değil.
Evet beni en cok üzende bu zaten beni tam sevip sevmediğini anlamadıgım birine karsı bunları beslemek. Ağzından güzel bir söz duymadım ben . Seni seviyorum demesine gerek de yok bazen bulusuruz ayrılırken daha sıkı sarıl derim, veya anneme gidince aksam kedi gibi sacımı oksatıyorum diyorum. E diyo sen evlenınce benden ilgi bekleyeceksin , bu nedir yani? Yani en kötüsü bu zaten sevdiğini bile düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…