- 3 Mart 2013
- 1.792
- 4.552
- 333
- 33
Cok kez anlattım hep ve her defasında sorumun yanıtı aynı:
Bilmiyorum!!
E ayrılalım diyorum bunun olmayacagını biliyosun diyor. Psıkolojık destek alıcam deyip duruyor ama tık yok. Neye alıcak onuda bılmıyorum
İşte zaten burda sorun sizde değilki benim dostum çok emek verdi hiç bir hatası olduğuna inanmıyorum adam sen beni toplamaya çalıştin ilişki için hep fedakarlık yaptın (3 sene bekledi bu arada gel gitli bu adamı) ama ben yapamadm yapamıyorum seni uzerim dedi ve gitti öncesinde de hep o gitti sonra yalvar yakar döndü, bide ben atanamiyorm psikolojim bozuldu dedi sözü atarken 3 ay sonra atandıBurada çeken tarafın( ve kendiside kabul ediyor by ılıskıyı toparlamaya calışan yapıcısı sensin diyor kendisi ise bozanıymış.) kesin kararlı olması gerekiyor bence sizin arkadasınız da keza bende net çizgi ceksem ya hareketlerini düzeltir ya da bende soğurdu . Bunu basaramadım ama. O kadar haklılıgıma rağmen hala konusmamak istemesi, kafa dinlemesi cok garip
Yeminle baya aynısı ya, buda öyle devlette işe giremediğine cok takıyor. Sürekli bunu diyor ama , asla bunun için gayreti yok. Yani sürekli bi sorun cıkartma pesınde. Bılmıyorumda erkek olmak birazcık da sorun çözmek , aydınlatmak degıl mı amacı?İşte zaten burda sorun sizde değilki benim dostum çok emek verdi hiç bir hatası olduğuna inanmıyorum adam sen beni toplamaya çalıştin ilişki için hep fedakarlık yaptın (3 sene bekledi bu arada gel gitli bu adamı) ama ben yapamadm yapamıyorum seni uzerim dedi ve gitti öncesinde de hep o gitti sonra yalvar yakar döndü, bide ben atanamiyorm psikolojim bozuldu dedi sözü atarken 3 ay sonra atandıyani böyle insanlar size yaptiklarnzdan dolayı minnettar olurlar ama kendileri de net olamazlar hiç bı zaman bence emeginizi ve değerli vaktinizi sizi hakeden birine harcayin ya da bekleyin kendinz tecrübe edin . Ne olursa olsun hakkinzda hayırlısı olur umarm
Haklısınız valla yetti artık. Gözlerim çizgilendi onun yüzündenher dediğine tamam deyip alttan alırsanız sonu böyle olur iste ayrılın gitsin yahu o ugrassın nedir bu pohpohlayacak mısın surekli?
Yay burcuTerazi burcu galiba
Hala galiba değişmesini dönüşmesini , istediğim gibi biri olabilme ihtimaline tutunuyorum.Bitirmek için onadan onay mi bekliyorsunuz siz bitirin.saglikli bir ilişki olmadığı aşikar evlensenizde bu dengesiz tavırları nedeniyle bu evlilik yürümez olan size olur üstüne aileniz boşuna üzülür ne gerek var siz tamamen açmamak üzere kapatın bu defteri ve önünüze bakın.
Doğru tabi ki tecrübelisiniz siz bilirsiniz.Bu adamla ömür geçer mi?? Ben evlenirken aşktan ölüyordum dünyanın en anlaşan çiftiyiz diyordum ama 6 sene sonunda şimdi görsen bize inanamazsın..
Evlilik zor kuzum aynı evde sürekli hayat çabası aileleri idare etme çabası çocuk olunca rollerin değişmesi vs. Hiç öyle uzaktan göründüğü gibi değil yani. Bu adam ileride aynı evde saç baş yoldurur demedi deme..
Aynenn dediğiniz gibi , gerçekten vazgectıgını anladıgında genelde hep geldi.Ayaklarınıza kapansa bile dönüp bakmayın derim bu tipler böyle olur zaten terkedip aramazsanız görürsünüz nasıl pervane oluyor dengesiz gelgitli insanlardan lütfen uzak durun hayatınızı yakmayın bu adam evlensen ikide bir boşanalım lafı ağzında olur bunaldım der çeker gider iş boşanmaya gelse vazgeçtim der hep bi aileye çevreye rezillik yaşarsınız. Bu tip insanlar genelde beraberken tahammül edemez eleştirir durur ayrı da yapamaz canı sıkılır
Bipolar mıdır nedir? Bu ne değişkenlik. Bu adam sizle evlenme hatta sizi sevip sevmediği konusunda bile kararsız. Sizi üzmek istemem; ama anlattığınız tabloya göre sizi çok sevdiğini hissedemedim.Arkadaslar merhaba,
Dengesiz bir ilişki içerisindeyim, yada bana öyle geliyor . Gerci bu ben öyle hissiyorsam öyledir ama yinede ben mi yanlıs düşüyorum diye fikir almak istedim.
Erkek arkadasımla 1.5 yıldır birlikteyiz.Eskiden de bir ılıskımız olmustu herneyse. Yaklasık 1 ay once artık ciddi bir adım atmak istediğini dile getirdi. Yazın aileler tanıssın sonbaharda söz falan olsun dedi . Yaslarımız 25 ben o ise 28.
Ben bu konuda biraz cekinceli davrandım bana evlilik farklı su anki ılıskımız gibi olmayacak tarzı acıklamalar yaptı. O asamada da cok iyi davrandı . Ben de hıc ondan sonra evlilik muhabbeti acmadım. Normal yaklastım yani.
Üzerinden 10 gün ya gecti ya gecmedi.Bir haftasonu bulustuk , öyle sinirli ki , herşeyin batıyor bana dedi. Evlilikten korkuyormuş, bende zaten bende hazır degilim dedim. Bunu sen ortaya attın dedim. Cok bunalmış vs , kafası karısıkmış.bende yoruldum dedim bu dengesizlikten ben ılıskıde kendimi göremiyorum dedim , sen istediğinde evlenelim sen istemediğinde konusmayalım. Bu sekile döndü dedim.
Sonra yıllık izne çıktı . Orada bunaltmadım hıc oda cok az konustu etti. Tamam dedim . Bende kafamı dinleyim ama az konussak da soguk degıldik.
Çok yakıstıgımızı falan söyledi bir iki gün ve sonrasında buz gibi bende herhalde evlilikten korktu zorunluluk hissetmesin dedim herşey rutine bindi istediğimizde yapalımm artık dedim mesela haftada ıkı kez aynı günler bulusuyorduk. Zorunlu olmasına gerek yok dedim . Mantıklı geldi onada.
Eskiden de böyledi ayrılırdı bi 20 gün falan. Ama su an benım böyle ayrılmaya vs tahammulum yok. Dalga gecıyor gibi.
Son ıkı gündür de hıc konusmuyoruz . Aramıyo sormuyor, keza bende.
Böyle gelgitli birini nasıl toparlanır, ya da ılıskı lackalasmıs mı sizce? Arar mı yoksa bitti mi??
Burcu ikizler mi?Arkadaslar merhaba,
Dengesiz bir ilişki içerisindeyim, yada bana öyle geliyor . Gerci bu ben öyle hissiyorsam öyledir ama yinede ben mi yanlıs düşüyorum diye fikir almak istedim.
Erkek arkadasımla 1.5 yıldır birlikteyiz.Eskiden de bir ılıskımız olmustu herneyse. Yaklasık 1 ay once artık ciddi bir adım atmak istediğini dile getirdi. Yazın aileler tanıssın sonbaharda söz falan olsun dedi . Yaslarımız 25 ben o ise 28.
Ben bu konuda biraz cekinceli davrandım bana evlilik farklı su anki ılıskımız gibi olmayacak tarzı acıklamalar yaptı. O asamada da cok iyi davrandı . Ben de hıc ondan sonra evlilik muhabbeti acmadım. Normal yaklastım yani.
Üzerinden 10 gün ya gecti ya gecmedi.Bir haftasonu bulustuk , öyle sinirli ki , herşeyin batıyor bana dedi. Evlilikten korkuyormuş, bende zaten bende hazır degilim dedim. Bunu sen ortaya attın dedim. Cok bunalmış vs , kafası karısıkmış.bende yoruldum dedim bu dengesizlikten ben ılıskıde kendimi göremiyorum dedim , sen istediğinde evlenelim sen istemediğinde konusmayalım. Bu sekile döndü dedim.
Sonra yıllık izne çıktı . Orada bunaltmadım hıc oda cok az konustu etti. Tamam dedim . Bende kafamı dinleyim ama az konussak da soguk degıldik.
Çok yakıstıgımızı falan söyledi bir iki gün ve sonrasında buz gibi bende herhalde evlilikten korktu zorunluluk hissetmesin dedim herşey rutine bindi istediğimizde yapalımm artık dedim mesela haftada ıkı kez aynı günler bulusuyorduk. Zorunlu olmasına gerek yok dedim . Mantıklı geldi onada.
Eskiden de böyledi ayrılırdı bi 20 gün falan. Ama su an benım böyle ayrılmaya vs tahammulum yok. Dalga gecıyor gibi.
Son ıkı gündür de hıc konusmuyoruz . Aramıyo sormuyor, keza bende.
Böyle gelgitli birini nasıl toparlanır, ya da ılıskı lackalasmıs mı sizce? Arar mı yoksa bitti mi??
Canım benim böyle adamlar evlilik hayatını kaldıramaz zaten sorumluluk devamlılık onlara göre değil çünkü hep bencildirler baskı istemezler kendi keyiflerince olsun herşey isterler sevgi aşk bunlara göre değildir. Anladığım kadarıyla gayet sakin ve kendini yetiştirmiş bir kızsın hayatını ellerinle yakma bırak ne yaparsa yapsın sen yoluna bak daha iyileri çıkar karşınaAynenn dediğiniz gibi , gerçekten vazgectıgını anladıgında genelde hep geldi.
Ama benım artık ugrasmaya bu gitgellerle ugrasmaya, ergen kafasına kendimi sokmaya, zor olan hayatı daha da zorlastırmaya cesaretim yok. Sevgi gercekten yetmiyor.
En azından tek tarafın sevgisi.
sevgi birini incitmemek degıl midir ?
Ben zaten sevdiğini düşünmüyorum yani onun sevgi anlayısı elde edemediğini seviyor cocuk gibi.Bipolar mıdır nedir? Bu ne değişkenlik. Bu adam sizle evlenme hatta sizi sevip sevmediği konusunda bile kararsız. Sizi üzmek istemem; ama anlattığınız tabloya göre sizi çok sevdiğini hissedemedim.
Hayatınızı onun kararlarına bırakmayın. Net bir tavır ve söylem içinde olun. İlerde çok üzülürsünüz.Şimdien böyle davranan biri, evlenseniz bile birgün pat diye sizden ayrılmak isteyebilir. Ve o evlilik içinde, içiniz hiç rahat olmayacak. Sürekli beni seviyor mu. benden ayrılacak mı gibi şüpheler içinde olacaksınız. Bence, o adama siz de güvenmiyorsunuz. Güven olmadı mı huzur olmaz, sevgi ve saygı olmaz, en nihayetinde ilişki olmaz.
YayBurcu ikizler mi?
Eski erkek arkadaşım yay burcuydu. Ben daha çok birlikte vakit geçirmek isteyen, kıskanan biriydim ve biz ayrıldık. O da şuan evli, evlendiği kız, rahat , serbest bırakan, hiç kıskançlık yapmayan, sürekli aramayan sormayan biriyimiş. Öyle olman lazım belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?