- 3 Mayıs 2018
- 134
- 394
- 23
- Konu Sahibi Kedisever91
-
Nasil bilmez baya baya biliyorlar ozlemeyi, ben calisiyorum kizm 10 aylik isten geldigimde oyle ozlemis oluyor ki ve o kadar belli ediyor ki herkes anlior, 6 aylikti ise basladigimda o zamandan beri ozluyorBenim de 9aylık kızım var etrafta hep bi şeyler arar gözüne kestirince de ağzına atar dişleri kaşınıyor bayadir böyle o farkında bile olmuyor biri onu sevse ilgilense canı isterse bakar yüzüne güler yoksa çoğunlukla etraftan bi şeyler bakma derdinde özlemeyi daha bilmiyor
Bilmiyorum benim kızım yanimda ama babası gelince özlemiş gibi bi hali olmuyor bilseydi onu özlediğini anlardim sevinir ona giderdi diye düşündüm ordan böyle fikir yürüttümNasil bilmez baya baya biliyorlar ozlemeyi, ben calisiyorum kizm 10 aylik isten geldigimde oyle ozlemis oluyor ki ve o kadar belli ediyor ki herkes anlior, 6 aylikti ise basladigimda o zamandan beri ozluyor
Merhabalar uzun zamandır foruma giremiyordum ama bu hafta itibariyle canımı çok sıkan bir durum oldu bana söyleyeceğiniz rahatlatıcı bı kaç cümleye bile çok ihtiyacım var.
10 aylık bir kızım var. Doğduğundan beri annemle birlikte bakıyoruz ama onları zorunluluk harici hicbuzun süreler yalnız birakmamistim. İse baslamama 3 hafta kala da annemler şehir dışına çıktı ve biz hep kızımla evde basbbasaydik. Yani tekrar eski düzene dönmeden birden pat diye kızımı bırakıp Bu hafta başı işe başladım. Sabah anneme bırakıyorum öğlen dönüyorum sadece haftada bir gün 8 saat çalışıyorum. Bugün 8 saat çalıştığım gündü. Ve eve geldiğimden beri kızım yüzüme bakmıyor.
Çalışmak zorundayım ve kamuda çalışıyorum istifa edemem, büyüyünce ise dönemem. Rapor,ücretsiz izin bütün haklarımı sonuna kadar kullandım. Bir ay yıllık iznim var onu da sonraya saklamak zorundayım çünkü kontrolleri var. Bu geçici bişey mi yaşayan var mı bu durumu lütfen bana yardımcı olun.
Kısıtlı bir sürede telefondan yazdim. Karışık yazdiysam veya yazım hatalarım varsa lütfen kusura bakmayin. Cevap veremez sadece okursam da kusura bakmayın lutfen
Merhabalar uzun zamandır foruma giremiyordum ama bu hafta itibariyle canımı çok sıkan bir durum oldu bana söyleyeceğiniz rahatlatıcı bı kaç cümleye bile çok ihtiyacım var.
10 aylık bir kızım var. Doğduğundan beri annemle birlikte bakıyoruz ama onları zorunluluk harici hicbuzun süreler yalnız birakmamistim. İse baslamama 3 hafta kala da annemler şehir dışına çıktı ve biz hep kızımla evde basbbasaydik. Yani tekrar eski düzene dönmeden birden pat diye kızımı bırakıp Bu hafta başı işe başladım. Sabah anneme bırakıyorum öğlen dönüyorum sadece haftada bir gün 8 saat çalışıyorum. Bugün 8 saat çalıştığım gündü. Ve eve geldiğimden beri kızım yüzüme bakmıyor.
Çalışmak zorundayım ve kamuda çalışıyorum istifa edemem, büyüyünce ise dönemem. Rapor,ücretsiz izin bütün haklarımı sonuna kadar kullandım. Bir ay yıllık iznim var onu da sonraya saklamak zorundayım çünkü kontrolleri var. Bu geçici bişey mi yaşayan var mı bu durumu lütfen bana yardımcı olun.
Kısıtlı bir sürede telefondan yazdim. Karışık yazdiysam veya yazım hatalarım varsa lütfen kusura bakmayin. Cevap veremez sadece okursam da kusura bakmayın lutfen
9 aylık kızım var basbaya özlüyor. Bi kaç saatliğine babasına bırakıp hava almaya cıkıyorum. Döndüğümde can telaşıyla atılıyor ağlamalı hemde azcık almayım ağlamayı basıyor. Kucagıma ggelince ğöğsüme kafasını koyup rahatlıyorBenim de 9aylık kızım var etrafta hep bi şeyler arar gözüne kestirince de ağzına atar dişleri kaşınıyor bayadir böyle o farkında bile olmuyor biri onu sevse ilgilense canı isterse bakar yüzüne güler yoksa çoğunlukla etraftan bi şeyler bakma derdinde özlemeyi daha bilmiyor
Baba ve anne çok farklı, benim oğlum da işe başladığımda yüzüme bakmadı, benim kucağıma gelmedi. İnsan kahroluyor. Konu sahibine ise önerim, onunla daha çok vakit geçirin, ilgilenin ve sakın kaçarak saklanarak işe gitmeyin. Para kazanmak için sana mama almak için işe gidiyorum demeyin. Dramatize etmeyin. Benim ablam hep ev almak için işe gidiyorum derdi, bir gün yeğenim evde bozuk para bulmuş bize geldi “bunları anneme vericem ev alacak annem“ dedi. Bugün işe gidicem, akşam dönücem diyin.Bilmiyorum benim kızım yanimda ama babası gelince özlemiş gibi bi hali olmuyor bilseydi onu özlediğini anlardim sevinir ona giderdi diye düşündüm ordan böyle fikir yürüttüm
Bilemiycem benm kizim babasini gorunce de ozlemis oluyor belli oluyot halinden babasi benden sonra geliyor hemen ona gidiyor sevincle, hatta babaannesi bakiyor haftasonu babaanneyi de ozluyor gidince seviniyor onaBilmiyorum benim kızım yanimda ama babası gelince özlemiş gibi bi hali olmuyor bilseydi onu özlediğini anlardim sevinir ona giderdi diye düşündüm ordan böyle fikir yürüttüm
Kesinliklr size katiliyotum ben de gidecegm zaman kizim huysuzlasinca hadi beni kapidan ugurlayin diyorum esimle beraber beni yolcu ediyorlar sakinlesiyor, kesinlijle kacarak gitmeyin ben de kizim ise gidiyorum ama aksama mutlaka gelecegim diyorum opuyorum onu sakinlesiyorBaba ve anne çok farklı, benim oğlum da işe başladığımda yüzüme bakmadı, benim kucağıma gelmedi. İnsan kahroluyor. Konu sahibine ise önerim, onunla daha çok vakit geçirin, ilgilenin ve sakın kaçarak saklanarak işe gitmeyin. Para kazanmak için sana mama almak için işe gidiyorum demeyin. Dramatize etmeyin. Benim ablam hep ev almak için işe gidiyorum derdi, bir gün yeğenim evde bozuk para bulmuş bize geldi “bunları anneme vericem ev alacak annem“ dedi. Bugün işe gidicem, akşam dönücem diyin.
Sanirim konu sahibi sonradan kadroya alinanlardan onlara 2 yil degil 9 ay gibi bir sureYanılıyorsam düzeltin ama kamuda 2 yıl ücretsiz izin hakkınız yok mu? Maddi durumunuz elveriyorsa bu izninizi kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?