küstük

hayır arkadasım ben konularından rahatsız değilim ayrıca sen yalnızssın kimin varki arkadas adına oralarda tabiki buradakilerle dertleseceksin ne zaman sıkıntın olursa bizimle paylasabilrisin

siz sadece o konuya sinirlenmemişiniz birşeylerin birikimi sizi küsme durumuna getirmiş.ama bu ufak sorunlarlada ne eşini nede kendini üz.eşinle oturup yaptıklarından rahatsız olduğunuzu dile getirseniz oda sizi anlayıp o hataya düşmemeye çalışacaktır.

tesekkur ederim arkadaslar.. Tabiiki biraz birikim var icimde.. Aslinda ona yuklenmemin sebebi bir seylerin istedigim gibi gitmemesi esimle iletisimimiz cok iyi oldugu halde boyle tatsizliklar cikabiliyor.. Yalnizlik, issizlik, maddi sorun beni bunaltiyor ve karakter meselesi bazi huylari kaldiramiyo insan. Ama artik bu huyuyla dalga gececem yoksa Allaha sukur bir fenaligi yok baska..
Haa birde maddi sorun ve yalnizlik dedimde is bul diyen arkadaslara sunu diyim ben buldum kac tane is :) esim istemedi kizmadan ukala bir sekilde degil ama uzulerek kabul etmedigini soyluyor mesela bir temizlik sirketinde sekreterlik isi buldum orasini arastirdi ve sadece erkekler calisiyor orda ve sirketin patronu daha once metresiyle basilmis bu yuzden kabul etmedi.. ben artik temizlik isini bile dusunmustum onuda kabul etmedi.. Kasiyer isi buldum haftada 66 saat yani gunde 11 saat dusuk ucretle calisacak bir enayi ariyorlardi ve o isi kabul edecektim nerdeyse onuda kabul etmedi :) benim yan gelip yatmadan baska carem kalmadi herhalde.. Sen herseye karsi ciktiktan sonra beynini yerim diyorum ye afiyet olsun kanimida em midene oturmasin diyor.. E keyfi bilir

öncelikle barismaniza sevindim
bir kadin arkadasim daha önceki konularinida okudum az cok aklimdan geciyor
bence senin ve esinin asil sorunu yanlizlik esin isi ve sen disinda pek bir sosyali yok sende tüm gün evdesin yanlizsin esin eve gelincede hirsini ondan alyorsun bunu yapma
yokmuydu senin evlenmeden önce arkadaslarin ara sira gelip gitseniz birbirinize
yani senin yerine kendimi koydumda ben daha beter olurdum herhalde
bir gün insan görmesem catlayacak gibi oluyorum özellikle hafta sonlari mutlaka arkadaslarim gelir yada ben giderim beraber alisverise cikariz oturup birer kahve icip sohbet ederiz günümü mutlu ve dolu dolu gecirdigim zaman bu evliligimede yansiyor ayrica bir an önce iyisine kötüsüne bkama bir is bul azcik havan degisir

Tsk ederim Zaza, arkadaslarim annemin yasadigi sehirde.. Ailemi ayda bir goruyorum zaten.. Internet ve telefonla iletisim kuruyorum ancak.. Kursa baslamaktan baska bir secenek yok iyi bir is cikana kadar.. Ve evet birbirimize fazla yuklendik.. Keske senin gibi faaliyetlerde bulunabilsem hafta sonlari esimde kendi tarafindan biraz daha acilsa ikimizede iyi gelecek degisiklik.. Esim evlendikten sonra tum cevresiyle alakayi kesti.. Bir aile var gorustugumuz iki haftada bir.. Aslinda biz boyle iyiyiz diyoruz guzel vakit geciriyoruz ama bir ciftin baska insanlarla dostluk kurmayada ihtiyaci olur..

evet kursa baslamakta cok iyi fikir ne kursu bilmiyorum ama:))
kursta belki kendine arkadas bulursun hic olmazsa havan degisir
esini de anlamaya calis lütfen daha ilimli ol cünkü cok calisiyormus bildigim kadariyla ayrica maddi sorunlar bir erkek icin cok üzücü bir sey
esinle yanliz kaldiginizda güzel vakit gecirin cikin eglenin dolasin biraz
mesela beraber dondurmaciya gitmek bile bizi cok mutlu ediyora.s.

eee sekiz ay evli kalip bu pozisiyonda yapacak seyler bulduk bizde ne kadar pasif kalsakta (maddi ve hastaliklardan dolayi) martilari guvercinleri doyuruyoruz, pastahanelere gidiyoruz, nargile tuturup tavla oynuyoruz, bol bol yuruyuse cikiyoruz, kavga ediyoruz, saklambac gorebe derken geciyor bir sekilde :) saka bir yana azla mutlu olmayi bilmek guzel bir sey bunada sukur arkadasim

öenmli bişey sen yanlış anlamanızdan korkmuştur belki.bide bazı insanlar emin olamazlar bi kaç kişiye sorarak emin olabilirler.bnm bi ark.ım var bana sorar ben söylerim cevabı,ama o bi kaç kişiye daha sorar ondna sonra rahatlar.ben anlayışla karşılıyorum bunu.

lütfen böyle ufak tefek şeyler yüzünden evliliğinizi baltalamayın
hiç büyütülecek bir olay değil

vallahi ben kocandan öyle büyük bir suçda göremedim belki adam garantici bir adam.
belki çift dikiş yapıp işini sağlama almayı seviyor. sende onu öyle kabul et. böyle şeyler için küsmeye değer mi canım? hayat o kadar uzun mu?

Yerim senin kaprislerini.... Sizi gidi aşk böcükleri sizi. Canımaşkın tuzu biberini yaşıyorsunuz, elbette bunlar olacak ama dozunu kaçırmayın. Başka insanlarla dostluk kurmaya tabi ki ihtiyacınız var, ama eşin çok ağır şartlarda çalışıyor ve maddi zorluklar insanı yıldırıyor. Zamanla herşey yoluna girecek. Siz böyel kaprislerle ama dozunu kaçırmadan devam edin. Her zaman mutlu ol, mutlu olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…