yani arkadaslar haklı
kusulecek bır problem yok ortada
esınızınkı sadece bır huy.. bende de aynı olay, bende ılla kendım bakıp emın olmak ısterım guvensızlıkten degıl bu, alıskanlık bu cok normal...
salonda uyudugunuza gore yataklarıda mı ayırdınız sevgılı "bir_kadın" ?? eyvah eyvah... bakın uzerınızıde gelip ortmus esınız, yapmayın etmeyin yasakkelime
Arkadaşım,sen bu adama kafayı takmışsın...!
Açtığın her konu aynı noktaya gidiyor..
Yapma bunu kendine eşinene de yapma,huzur verin birbirinize..
canım sizde sular hiç durulmuyor.bence kk 'da günlük gibi bi bölüm varsa oraya dök içini.herşeyi bu akdar dert etme biraz akışına bırakın nasıl bu akdar uğraşabiliyorsunzu birbirinizle anlamış değilim.sen acilen bi iş bul evde kalınca adama sarıyorsun gibime geldi.hedme ekonomik oalrak rahatlarsınız .
valla ya sorma.. yapisik ikizler gibi olduk onun bir tek isi var isede gitmezse yanimdan ayrilmaz.. Ne ararsan var cevre edinemedigimizden ve tanidigimiz kimse olmadigindan dogru durust asiri icli disli olduk.. ben istiyorum ki benim arkadslarim olsun onlarla takilayim o biraz arkadaslarina takilsin. Adam evlendi diye elini ayagini cekti disardan gerci benim isime geliyor.. on dakika mutfakta kalsam ne yapiyion diye gelir banyo yapsam niye haber vermiyorsun diye kizar kitap okusam baska odada saygisizsin der bende ondan alta kalir yanim yok.. Oyle geciyor gunler iste
Bir kadın kızma bana ama senin kocan çok sabırlı. sanırım azıcık alıngan bir yapın var o da buna anlayış gösteriyor gibime geliyor. seni azıcık karamsar buluyorum. biraz daha rahat olmalısın bence kendine de zarar. sakın yanlış anlama beni amacım eleştirmek değil asla. Sevgiler
Hangi noktaya gidiyor derinss..
arkadaslar konularimdan dolayi cok antipatikmi duruyorum
Mutlu değilsin yada olamıyorsun.
Hepimizin zaman zaman yaşadığı sorunları büyütüp kocaman dertler haline getiriyorsun.
Bir konu aç ve sor de ki eşinden %100 memnun olan kim var diye..??
Bir kişi bile çıkmazibenim de eşimin çok sinir olduğum huyları var ama oturup dertlenmem o an sinirlenirim gelir geçer .. Mecbur gelip geçecek seviyorum adamı oturup ağlayamam küsemem ne bileyim uzattıkça uzatamam.. Örnek uyuşuktur bana göre,boğasım gelir bu sebeple.. O kadar kızıyorum ki ama aradan bir saat geçiyor hatıralmıyorum bile..
Bu meseleyi gündemde tutamam çünkü seviyorum..
Ama sen adamın açığını arıyorsun adeta,dğer konuna da yazmıştım.
Adamı zorluyorsun o da melek değil ancak büyütüyorsun..
Sen Fransızca'nın iyi olduğunu biliyor musun..??
Emin misin güveniyor musun kendine..??
Tamam sorun yok eşin onay kurumu değil bırak o işini garantiye alsın,gül geç..
Haa mesele yapıcam dersen de yaparsın zorlanmadan..
Konuları açıyorsun dertleşiyoruz ama sen hiç ilerlemiyorsun..
Bizi ciddiye almıyorsan konu açma,haa alıyorsan uygulamaya geç..
Neticede ben konu açan hemen hemen herkesin birkaç kendini bilmez dışında mutlu olmasını diliyorum.
Sen çözüme yönelik yardımlar al ve üslubun dostça olsun ,olur mu canım..
mutlu olamiyorum hic beceremedim yada tatmin olmadim bu yasima kadar.. kotu bir akrepim ben.. yuzeysel bakamiyorum iniyorum derinlere benciil dahi davranabiliyorum.. Saygisizlik olarak goruyorum emin oldugum konuya "acaba" diye yaklastigi zaman.. cok icerliyorum, aliniyorum benden gelen her sey samimi oldugu icin yanlis anlasilebilecegimi dusunmek istemiyorum herhalde.. biraz daha esnek olabilsem keske..
komsucum, bence fazla yalniz kaldigindan dolayi ve yapacak isin olmadigindan durup durup esine sariyorsun. bu kadarda alingan olmamak gerekir bence. yazilarini epeydir takip ediyorum gercekten duzgun ifade ediyorsun kendini, fakat esine karsi biraz daha anlayisli ve yumusak davransan daha guzel olur iliskiniz acisindan. Onu anlattigina bakarak soyluyorum bu devirde senin esin gibi birini bulmak pekte kolay degil. Azicik sen gururunu kenara biraksan ve biraz daha uysal olsan diyorum... bu arada sana komsu diye hitap ettim. komsu ulkelerde yasadigimizdan dolayi yani sekerim fazla herseye SIKMA canini su üc günlük dünyada birbirinizin kiymetini bilerek yasasaniz daha mutlu olursunuz emin ol... :1hug:
derinss yuzeysel cevaplarla tatmin olmak icin yazdim farkindaysan.. Ayrica yasin alakasi nedir anlamadim? 4 yas buyugum senden sende 4 yas kucuksun ve evet benden akillisin.. Tatmin oldunmu?
derinns canim sikkin cunku, arti mesajlarinda hosuma gitti..
derinss sempatim olustu sana kendime karsi yaniltabildin beni.. cok sasilasi degil ama kisacak bir zamanda ve bir kac cumleyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?