küstük

aksam beste gidiyor ise gunduzleri uyuyor.. gunduzleri ben uyanik oluyorum ama kizginlikla uyumusum o'da ise kalkti ustumu ortu.

ayrica ben 8 aydir kac konu acmisimki

canım hücre hapsinde gibisiniz aynı evde sürekli 2 kişi, yani pek sağlıklı bi ev değil sizin ki psikolojik olarak, bu ortamda sürekli didişmeniz çok normal
bence ikinizde sosyalleşmeye yoğunlaşın hem ayrı ayrı hem beraber bişeyler yapın
yoksa bu kavgalar bitmez, bitsede her kavga bi iz bırakır, ne gerek var ki bu şekilde olsun
:hulya:

yok yanlis anlamiyorum ama ne gibi sabirli..

arkadaslar konularimdan dolayi cok antipatikmi duruyorum

Hangi noktaya gidiyor derinss..

Mutlu değilsin yada olamıyorsun.
Hepimizin zaman zaman yaşadığı sorunları büyütüp kocaman dertler haline getiriyorsun.
Bir konu aç ve sor de ki eşinden %100 memnun olan kim var diye..??
Bir kişi bile çıkmazibenim de eşimin çok sinir olduğum huyları var ama oturup dertlenmem o an sinirlenirim gelir geçer .. Mecbur gelip geçecek seviyorum adamı oturup ağlayamam küsemem ne bileyim uzattıkça uzatamam.. Örnek uyuşuktur bana göre,boğasım gelir bu sebeple.. O kadar kızıyorum ki ama aradan bir saat geçiyor hatıralmıyorum bile..
Bu meseleyi gündemde tutamam çünkü seviyorum..
Ama sen adamın açığını arıyorsun adeta,dğer konuna da yazmıştım.
Adamı zorluyorsun o da melek değil ancak büyütüyorsun..
Sen Fransızca'nın iyi olduğunu biliyor musun..??
Emin misin güveniyor musun kendine..??
Tamam sorun yok eşin onay kurumu değil bırak o işini garantiye alsın,gül geç..
Haa mesele yapıcam dersen de yaparsın zorlanmadan..

arkadaslar konularimdan dolayi cok antipatikmi duruyorum

Konuları açıyorsun dertleşiyoruz ama sen hiç ilerlemiyorsun..
Bizi ciddiye almıyorsan konu açma,haa alıyorsan uygulamaya geç..
Neticede ben konu açan hemen hemen herkesin birkaç kendini bilmez dışında mutlu olmasını diliyorum.
Sen çözüme yönelik yardımlar al ve üslubun dostça olsun ,olur mu canım..

mutlu olamiyorum hic beceremedim yada tatmin olmadim bu yasima kadar.. kotu bir akrepim ben.. yuzeysel bakamiyorum iniyorum derinlere benciil dahi davranabiliyorum.. Saygisizlik olarak goruyorum emin oldugum konuya "acaba" diye yaklastigi zaman.. cok icerliyorum, aliniyorum benden gelen her sey samimi oldugu icin yanlis anlasilebilecegimi dusunmek istemiyorum herhalde.. biraz daha esnek olabilsem keske..

uslubum dostca derinss hatta savunmasiz cocuklar kadar yalin yaziyorum.. samimiyetin icin tsk ederim

Ben de akrebim.. Ama kendini kontrol etmeyi öğrenmiş,egolarına bir süre yenilmiş ama şimdi kontrolü ele geçirmiş egolarıyla haz duyan bir akrep..
Yüzeysel bakacaksın mecburcun,evlisin çünkü..
Kurcaladıkça daha beter olur sanıyorum bendne büyüksün yaş olarak daha kolay olacaktır senin için ..
Küsmeye dertlenmeye sorun çıkartmaya çalışırska evlilik bunun için büyük nimet..Ama hayat böyle geçmez ben 3 ayda anladım valla kaydirigubbakcemile3
Seviyor musun sne bu adamı..?? Yoksa birşeyler eksik mi..

not:üslubun hala dostça değil,sen farkında değilsin,her an sokmaya hazırsın ama beni sokarsan ben de seni sokarım delikafadulden şaka bir yana cidden negatif yaklaşıyorsun çözüme odaklan ,daha kolay olacaktır..

komsucum, bence fazla yalniz kaldigindan dolayi ve yapacak isin olmadigindan durup durup esine sariyorsun. bu kadarda alingan olmamak gerekir bence. yazilarini epeydir takip ediyorum gercekten duzgun ifade ediyorsun kendini, fakat esine karsi biraz daha anlayisli ve yumusak davransan daha guzel olur iliskiniz acisindan. Onu anlattigina bakarak soyluyorum bu devirde senin esin gibi birini bulmak pekte kolay degil. Azicik sen gururunu kenara biraksan ve biraz daha uysal olsan diyorum... bu arada sana komsu diye hitap ettim. komsu ulkelerde yasadigimizdan dolayi yani sekerim fazla herseye SIKMA canini su üc günlük dünyada birbirinizin kiymetini bilerek yasasaniz daha mutlu olursunuz emin ol... :1hug:

derinss yuzeysel cevaplarla tatmin olmak icin yazdim farkindaysan.. Ayrica yasin alakasi nedir anlamadim? 4 yas buyugum senden sende 4 yas kucuksun ve evet benden akillisin.. Tatmin oldunmu?

Isin dogrusu bu konuya aldigim mesajlara gore ben alinganlik etmisim.. okudugumda sasirdim dusundumde aslinda oyle es gecmek dalga gecmek gerek.. Ve evet dedigin gibi yapacak bir sey yok yapmak istediklerim hep beynimde sekillenip sekillenip bozuluyor yapilaniyor ama pratige gecmiyor.. Umut ediyorum gayretlerim bosa gitmeyecek ve biraz bencil olmaktan kurtulacagim sanirim.. biraz daha zaman..

derinss yuzeysel cevaplarla tatmin olmak icin yazdim farkindaysan.. Ayrica yasin alakasi nedir anlamadim? 4 yas buyugum senden sende 4 yas kucuksun ve evet benden akillisin.. Tatmin oldunmu?

Piuuuuuu..!!!
Yardımcı olmaya çalıştığımı görmene rağmen bu kadar saldırgan olman bile sorunu ortaya koyuyor..
Ben yaş mevzusunu sen benden daha olgunsun anlamında söylemiştim,olumlu bir cümleydi..
Hangimizin akıllı olduğunu ne ölçebilir ki :)
Çat pat ingilizcem var konuşmaya korkuyorum tatmin olacaksan bununla tatmin ol.
Dostça davranıyorum bebek masumiyetindeyim diyorsun bir benim bir senin cevaplarına bak Allah aşkına..

derinss sempatim olustu sana kendime karsi yaniltabildin beni.. cok sasilasi degil ama kisacak bir zamanda ve bir kac cumleyle..

tek kelime ile....dert edilicek şey değil....böle ufak bişi için hem kendini hırpalanman hemde böyle düşünmene çok yazık ediyosun canım...zamanın çok değerli ve sende öle...lütfen bunu kendine yapma...unutmaki yaşamda nişce büyük dertler var....
allaha emanet ol...

Bazı şeyleri, hayatımızı cehenneme çevirmiyorsa, yapısal şeyler olarak kabul edip, es geçebilirsin canım. Bırak sorsun, o bunun yapısı, seni ezip geçtiğini düşünme. O böyle, sorma gereği hissediyor de, kabul et, geç. Bu seni ne eksiltir ne de çok taktığında fazlalaştırır.

derinns canim sikkin cunku, arti mesajlarinda hosuma gitti..

derinss sempatim olustu sana kendime karsi yaniltabildin beni.. cok sasilasi degil ama kisacak bir zamanda ve bir kac cumleyle..

kaydirigubbakcemile5
Tam bir akrepsin bi kadın :)
Sakin ol olur mu ,adamın beynini çemkirip çemkirip yiyip bitirme..
Sık dişini sıcak davran biraz kota koy kendine ne bileyim 1 hafta hoş tut,alttan al..
İpleri eline aldıkça ferahlayacaksın güven bana ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…