Kuşu niye aldin ozaman bana.....

Tatlianne20

Cennet Annesi♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
14.962
113.753
598
27
Bugün canimi sıkacak bisi oldu sabah kahvalti hazırlıyordum. Kuşumuda çıkarttım kafesinden konuşmayı öğrettim babacik cici kus aşkım kelimeleri diyor insana geliyorda. Geçenlerde annemm diye sesleniyordum bunu çünkü her seferinde diyom alışsın diye eşimde kızdı o kelimeyi öğretme diye bende niye ne olmus sanki dedim kapandı konu. Bu sabah da kuşu çıkardım annemm cici kuş hanimiş babacik diye babacik babaya kon giit hadi babaya derken kuşta kondu falan eşimde kızdı azarladı söyletme birdaha böyle şeyler o kuşa sevmiyom dedi kendinede anne dedirtme dedi halbuki babacik diyor. Belki 6 7 kere kere besledim hep tek kalmayım alıştır oyalan diye ben ona gözüm gibi bakiyorum bu zamana ses etmedin kuşuma niye karişiyon be adam.. bi anne desin görüşürüz dedi be kelimelerde öğretme dedi bende niye karişiyon dedim ben egitmek için aldim zaten sende istiyordun simdi ne oldu dedim çekti gitti tabi gelince bizde konu uzamaz kapatırız bisi yok ama morelimi bozdu. Elbet anne olacam ama hevesimi kırıyor hep.

Son düzenleme:
Kuş konuşsa noluyo muş ki anne dese noluyo küçücuk minnak şeyden ne iştemişki eşin

Kuş anne falan deyince sizin üzüleceğinizi düşünüyor belkide eşiniz .
Aynen onun farkindayim ama bunu kendide heveslenerek aldi benim dirayetli oldugmu biliyor . Herşeyde üstesinden geldim bu ara kusa bu kelimeyi derken sinirlenir oluyor.

Konuyu okudum, ne densiz sinir herif diye dusundum ki alttaki yorumu ve sizin nickinizi-iletinizi gördüm .
Eger annelik ile ilgili tatsiz bir olay yasadiysaniz esiniz duyup uzulmenizden korkuyor gibi geldi bence de. Durduk yere kus anne der,duygulanirsiniz...
Ayrica bu tek tarafli yasadiginiz uzucu bir olay degil ki. Esiniz de sizinle ayni seyleri yasadi,ayni hayal kirikliklarini paylasti. Belki de kendisi duyunca uzulecegini dusunuyordur. Bence kendi caninizi sikmamaya çalışın. Canim-besiktas-cimbombom falan ogretin

Papağan türü mü bu? Maşallah daha benim küçük oğlan o kadar konuşmuyor
Benim bir muhabbet kuşum vardı geçen sene ölüverdi 4 yaşındaydı. Sapsarı, Limondu ismi. Aşkım, cicikuş, babacık, aşkım, Beşiktaş daha bir sürü şey diyordu bir de benim ismimi zor olmasına rağmen ama erkekti, erkek muhabbet kuşlarının konuşma oranı dişilerine göre daha yüksekmiş ayy özledim vallahi onu.

Kuş konuşsa noluyo muş ki anne dese noluyo küçücuk minnak şeyden ne iştemişki eşin
Kuzum ben 3 dusuk bir kayip verdim okadar stredtlerimiz olduki ama ben hep dik ve ayaktaydim üzülmedim yani güçlü oldum ama esim hep uzgun benden beter ayrica kalbimj kırdığı oldu farkinda varmadan kusu hamilelierde bakmadim verdim 5 6 ay oldu alali yine yalniz kalmayayim diye bunada karışır oldu anne deyince adama bisi oluyor uzulcek olsam ben dedirtmem zaten.

Simdi boyle okuyunca sacma geliyor esinizin yaptigi ama daha once bebeklerinizi kaybetmissiniz basiniz sagolsun ve henuz cocugunuz yok, cocuk istiyorsunuz belli ki.

Boyle bir durumda kuşa anne, baba dedirttiginiz icin esiniz kendine ve size üzülüyor ve sert tepkiler veriyor olabilir diye dusunuyorum. Bir de ruhsal olarak etkileneceginizi dusunuyor olabilir.

Kaybınız için çok üzgünüm Allahım sabır versin inşallah Eşiniz kendi bebeğinin acısını kuştan çıkardı muhtemelen aslında kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum çok üzüldüğü için bir gün kuşunuzda ölürse yıkılacağınızı düşündüğü için dedirtme diyor olabilir Allah yardım etsin rabbim hayırlısıyla kucağınızı doldursun inşallah

Detayları bilmeyince eşinin saçmaladığını düşünmüştüm ama hassas biri belliki, senin incinmenden endişe etmiştir.

Esinizin cani baska birseye sikkin bence
Ona hak veriyorum belki eski konulardan bilirsiniz geçensene kayıp verdim ben ama bu kus babacik herşeyi ogretirken adam ikigundur bana anne dedirtme diyor ya ne olcak desin diyom artik dedirtmiycem napim baba desin tek

Başınız sağolsun
Ama onlarda evlat gibi oluyolar benim de vardı 5 yıl beraberdik çocugum yavrum diye seviyosum öldü sanki evlat acısı gibi koydu eşinize oda bizim çocugumuz deyin

Başınız sağolsun
Ama onlarda evlat gibi oluyolar benim de vardı 5 yıl beraberdik çocugum yavrum diye seviyosum öldü sanki evlat acısı gibi koydu eşinize oda bizim çocugumuz deyin
Bir gorse benimkini limon gibi sari masum seni dinliyor 5 6 aylik geliyor herseyi yapıyor ama okadar tatlıki bebegim gibi seviyom evlat gibi oluyor gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…