Kuşu niye aldin ozaman bana.....

Benimde kuşum var geçen ay zorunlu kürtaj oldum miniğim hissetmiş gibi sürekli bana bağırıyor annecimmmm annecimm diye..

Eşinizi kırmayın bence sizi düşündüğünden yapıyor. İnşallah herşey gönlünüzce olur .
aynen öyle yapcam canım sevgimi vercem ama anne demesin boşver.
haklisin canim babacik zaten diyir esimde seviyor du ama anne kelimesini ogretmeye kalkinca tepki gösterdi sonradan bende katildim ona ama gücluyumden kastim oradeliyim uzulmezdim hoşuma giderdk demek istedim.

Amannn kiz senin isin ne zor yaaa . Evdesin hep ozaman .

Anladim canim ama esin seni nekadar dusunuyo ki saniyeligine bile olsa gozlerin bulutlansin istemiyo. Gonul koyma esine

Amannn kiz senin isin ne zor yaaa . Evdesin hep ozaman .
aynen gunum hep evde bi esimin koyune gideriz ailesi gelir aile arada yoksam aktivitem yok burda sohbetler kurana gidersem o.
Anladim canim ama esin seni nekadar dusunuyo ki saniyeligine bile olsa gozlerin bulutlansin istemiyo. Gonul koyma esine
Tamm canim teşekkür ederim güzel mesajin için

Esin sacmalamis babami animsadim bir an

Konunun bu hali ile bakinca esin buyuk sacmalamis ama esininde altta yatan nedeni nedir ogrenmek anlamak lazim
Ben sorarım yine ama cocugumuz 5senedir yok 3dusuk bir kayip verdim acaba etkilenirmiyiz diye düşünüyor diye tahmin ediyom yada gelen insanlar yalnismi anlar diye ama ben tam tersi düşünüyorm ama artik ne ediyim başka şeyler dedirttiririm.

Onun icin cok zordur elbette. Senin icin bir problem teskil etmese bile, kendisin icin cok uzgundur. Umarim bir bebeginiz olur ve minik kusunuzla birlikte buyurler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…