- 4 Haziran 2018
- 877
- 1.121
- 113
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
aynen öyle yapcam canım sevgimi vercem ama anne demesin boşver.Eşinizi kırmayın bence sizi düşündüğünden yapıyor. İnşallah herşey gönlünüzce olur .
haklisin canim babacik zaten diyir esimde seviyor du ama anne kelimesini ogretmeye kalkinca tepki gösterdi sonradan bende katildim ona ama gücluyumden kastim oradeliyim uzulmezdim hoşuma giderdk demek istedim.Konuyu okuyunca esini manyak sandim ama degilmis. Canim benim adam senin bir kusa bu sekilde baglanmana uzuluyor. Saniyorum bebeginizi kaybettiniz. Senin bu davranisini esin karamsarlik gibi algiliyor ve onu yikmaya calisiyor. Belki de o da senin kadar hala uzgun buyuzden baba kelimesini bir kustan da duymaya tahammulu yok.
Sen de guclu oldugunu ispat derdindesin ama ne gerek var? Birak bicirik da o iki kelimeyi demeyiversin.
Allah da tez zaman da sari kuzuna arkadas size de tekrar evlat nasip etsin. Ben esine hak verdim.
Kıyamam ben ona yaa cok dugulu birşey bu. Ayrica gecmis olsun canim rabbim tekrar saglikli nasip etsin.Benimde kuşum var geçen ay zorunlu kürtaj oldum miniğim hissetmiş gibi sürekli bana bağırıyor annecimmmm annecimm diye..
Amin teşekkür ederimKıyamam ben ona yaa cok dugulu birşey bu. Ayrica gecmis olsun canim rabbim tekrar saglikli nasip etsin.
Amannn kiz senin isin ne zor yaaa . Evdesin hep ozaman .Is konusunda izin vermiyor sosyal faliyette yok malesef tatil su bu hic gitmiyoruz annesininde etkisi oluyor nere gitsek kıskanıyor arada kafeye giderdik onada karıştı artik gitmiyoz düşün yani biz ve tatil kafamıza göre bir yere gidemiyoz esim sözde rahatiz saniyor ama ben gel şuraya gidelim desem o hissi bildigim için malesef arkadas cevremde yok ayda yilda bir esimin is arkadssi esleri vardi sosyal faliyet olarak oda binde bir.
aynen öyle yapcam canım sevgimi vercem ama anne demesin boşver.
haklisin canim babacik zaten diyir esimde seviyor du ama anne kelimesini ogretmeye kalkinca tepki gösterdi sonradan bende katildim ona ama gücluyumden kastim oradeliyim uzulmezdim hoşuma giderdk demek istedim.
aynen gunum hep evde bi esimin koyune gideriz ailesi gelir aile arada yoksam aktivitem yok burda sohbetler kurana gidersem o.Amannn kiz senin isin ne zor yaaa . Evdesin hep ozaman .
Tamm canim teşekkür ederim güzel mesajin içinAnladim canim ama esin seni nekadar dusunuyo ki saniyeligine bile olsa gozlerin bulutlansin istemiyo. Gonul koyma esine
Esin sacmalamis babami animsadim bir anBugün canimi sıkacak bisi oldu sabah kahvalti hazırlıyordum. Kuşumuda çıkarttım kafesinden konuşmayı öğrettim babacik cici kus aşkım kelimeleri diyor insana geliyorda. Geçenlerde annemm diye sesleniyordum bunu çünkü her seferinde diyom alışsın diye eşimde kızdı o kelimeyi öğretme diye bende niye ne olmus sanki dedim kapandı konu. Bu sabah da kuşu çıkardım annemm cici kuş hanimiş babacik diye babacik babaya kon giit hadi babaya derken kuşta kondu falan eşimde kızdı azarladı söyletme birdaha böyle şeyler o kuşa sevmiyom dedi kendinede anne dedirtme dedi halbuki babacik diyor. Belki 6 7 kere kere besledim hep tek kalmayım alıştır oyalan diye ben ona gözüm gibi bakiyorum bu zamana ses etmedin kuşuma niye karişiyon be adam.. bi anne desin görüşürüz dedi be kelimelerde öğretme dedi bende niye karişiyon dedim ben egitmek için aldim zaten sende istiyordun simdi ne oldu dedim çekti gitti tabi gelince bizde konu uzamaz kapatırız bisi yok ama morelimi bozdu. Elbet anne olacam ama hevesimi kırıyor hep.Eki Görüntüle 2279760
Yorumlayinca adamada hak verir oldum kuzum yorumlara baksan ama benim için birşey olmazdi ama 3 dusuk bir kayip verdim istemiyor heral üzülürüz diye.Esin sacmalamis babami animsadim bir an
Ben sorarım yine ama cocugumuz 5senedir yok 3dusuk bir kayip verdim acaba etkilenirmiyiz diye düşünüyor diye tahmin ediyom yada gelen insanlar yalnismi anlar diye ama ben tam tersi düşünüyorm ama artik ne ediyim başka şeyler dedirttiririm.Konunun bu hali ile bakinca esin buyuk sacmalamis ama esininde altta yatan nedeni nedir ogrenmek anlamak lazim
Onun icin cok zordur elbette. Senin icin bir problem teskil etmese bile, kendisin icin cok uzgundur. Umarim bir bebeginiz olur ve minik kusunuzla birlikte buyurler :)Ben sorarım yine ama cocugumuz 5senedir yok 3dusuk bir kayip verdim acaba etkilenirmiyiz diye düşünüyor diye tahmin ediyom yada gelen insanlar yalnismi anlar diye ama ben tam tersi düşünüyorm ama artik ne ediyim başka şeyler dedirttiririm.
Teşekkür ederim canım hamile halinle mutlu ettin beni.Onun icin cok zordur elbette. Senin icin bir problem teskil etmese bile, kendisin icin cok uzgundur. Umarim bir bebeginiz olur ve minik kusunuzla birlikte buyurler :)
Muhtemelen o yüzden üzüldüğünüzden böyle yaptığınızı düşünüyordur.yorumlar okudunmu bilmiyorum da 3dusuk bir kayıp verdim keske karismasa ama galiba ben üzülürüm diyede ama nediyim ogretmem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?