- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Aynen kuzum da artik dedirtmemama der gibi kusum çevirmeye basladj anneyide yenu yeni demiycem artik ne edem benimkide sari civciv.Yine de daha güzel bir şekilde dile getirebilirdi bence
Boşver kuzum takma kafana sen o da o an duygularına yenik düşmüş sıkma canınıAynen kuzum da artik dedirtmemama der gibi kusum çevirmeye basladj anneyide yenu yeni demiycem artik ne edem benimkide sari civciv.
Aynen farkindayim da kus bu ben mutlu olurum deseydi bagrima basardim anne:)
Eşin abartmış canımcım. O kadar tepki fazla ve yersiz olmuş yani bence
aynen evlat gibi bakiyon seviyon pamuk gibi konuşuyor egitiyon cocuk gibi hosuma gidiyor ama anne dedirtmeme sinir oldu adam.Evcil dostlarima karisilmasindan kafi derece sinir olurum. Haklisin canim. Istedigini ogret senin kuşun o sonucta. Esine dogru hic komut verme hayvana.
muhabbet kuzum 5 6 aylik sari civcivim.Papağan türü mü bu? Maşallah daha benim küçük oğlan o kadar konuşmuyor
onada kiyamiyom zaten bazen okadar kiriyorkj çocuğum yok herkesin olduda falan moreli bozuyor ama ne edelim rabbimizin elinde hersey.Boşver kuzum takma kafana sen o da o an duygularına yenik düşmüş sıkma canını
Canımsın.
Ayyy yerim onu ben
Aynen haklisin kolay süreçten geçmedikde zaten kusa tepki vermesi garip geldi severdi ederdi 2gun tuaflasti babacik zaten bayadir diyordu anne kelimesi öğretirken kizmaya başladı fazla gitmedim zaten üzerine kendk içimde kırılım ama bellide etmiyom pek.Simdi boyle okuyunca sacma geliyor esinizin yaptigi ama daha once bebeklerinizi kaybetmissiniz basiniz sagolsun ve henuz cocugunuz yok, cocuk istiyorsunuz belli ki.
Boyle bir durumda kuşa anne, baba dedirttiginiz icin esiniz kendine ve size üzülüyor ve sert tepkiler veriyor olabilir diye dusunuyorum. Bir de ruhsal olarak etkileneceginizi dusunuyor olabilir.
Kurban olurum ben onaBir gorse benimkini limon gibi sari masum seni dinliyor 5 6 aylik geliyor herseyi yapıyor ama okadar tatlıki bebegim gibi seviyom evlat gibi oluyor gercekten.
Aynen canım benim vardır allahın bir bildiği. Hayırlı ve doğru zamanda gerçekleşir inşallah en güzelionada kiyamiyom zaten bazen okadar kiriyorkj çocuğum yok herkesin olduda falan moreli bozuyor ama ne edelim rabbimizin elinde hersey.
Canımsın.
yaşadığınız bazı şeyler olmasa bile bazı insanlar evcil hayvanların anne/baba ve çocuk ilişkisiyle sevilmesinden rahatsızlık duyuyorlar. belki o da rahatsız olan kesimdendir..
Aynen haklısınız derinden düşününce eşimde haklida kusumu dese iyi olurduda artik seviyeli ilişkiler olur napim.Kaybınız için çok üzgünüm Allahım sabır versin inşallahEşiniz kendi bebeğinin acısını kuştan çıkardı muhtemelen aslında kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum çok üzüldüğü için bir gün kuşunuzda ölürse yıkılacağınızı düşündüğü için dedirtme diyor olabilir Allah yardım etsin rabbim hayırlısıyla kucağınızı doldursun inşallah
Bende limon koycaktim fıstık koydum son anda.Ayyy yerim onu benbenimki de bunun sapsarı haliydi heryeri Limondu ismi. Çok güzellll ya
Eşim bisi yapmazda kizardi bana yada götürür du belki ogretmiycem zaten seviyeli oluruz napim okadar cok severek ogretiyordum halbuki biliyor da bunlari öğretcegimi kendide seviyorduda kayip da verdim artik uzulurum diye ney bilemedim baska şeyler dedirtirim artik.Kuşa üzüldüm kıyamam ne öğretilirse onu diyor yazık ne bilsin inş. Birşey yapmaz eşin bi söylesin görürsün falan demişte
Resmini koydum gördünmü canımKurban olurum ben ona
Eşim bisi yapmazda kizardi bana yada götürür du belki ogretmiycem zaten seviyeli oluruz napim okadar cok severek ogretiyordum halbuki biliyor da bunlari öğretcegimi kendide seviyorduda kayip da verdim artik uzulurum diye ney bilemedim baska şeyler dedirtirim artik.
Gördüm çok tatlı sıpacık Melek onlar öpün yerimeResmini koydum gördünmü canım
Aynen bak mantikli dicek insanda kendı yakını mantikli geldi bana.Babacik demesine o kadar kizmamasinin sebebi butun muhabbet kuslarina ogretilen ilk sey cic kuş babacik olmasidir zaten ama ekstra anne annem dedirtmeniz sinirini bozmuş bi de şöyle dusunun millet evinize gelecek kuş size anne baba diyor. Diyecekler bunlarin cocugu olmuyor oturmuş evde kuşa anne baba dedirtiyorlar halleri kotu filan. Boyle sacma sapan dusunecek laf edecek insanlar varsa belki ondan da kiziyordur.
Pamuk gibi yorumlayinca daha mantikli oluyor eşimde hakli galiba tek tarafli bencil olmamak gerek:)Gördüm çok tatlı sıpacık Melek onlar öpün yerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?