Kuşu niye aldin ozaman bana.....

Eşin abartmış canımcım. O kadar tepki fazla ve yersiz olmuş yani bence
Evcil dostlarima karisilmasindan kafi derece sinir olurum. Haklisin canim. Istedigini ogret senin kuşun o sonucta. Esine dogru hic komut verme hayvana.
aynen evlat gibi bakiyon seviyon pamuk gibi konuşuyor egitiyon cocuk gibi hosuma gidiyor ama anne dedirtmeme sinir oldu adam.
Papağan türü mü bu? Maşallah daha benim küçük oğlan o kadar konuşmuyor
muhabbet kuzum 5 6 aylik sari civcivim.

Aynen haklisin kolay süreçten geçmedikde zaten kusa tepki vermesi garip geldi severdi ederdi 2gun tuaflasti babacik zaten bayadir diyordu anne kelimesi öğretirken kizmaya başladı fazla gitmedim zaten üzerine kendk içimde kırılım ama bellide etmiyom pek.

onada kiyamiyom zaten bazen okadar kiriyorkj çocuğum yok herkesin olduda falan moreli bozuyor ama ne edelim rabbimizin elinde hersey.

Canımsın.
Aynen canım benim vardır allahın bir bildiği. Hayırlı ve doğru zamanda gerçekleşir inşallah en güzeli

yaşadığınız bazı şeyler olmasa bile bazı insanlar evcil hayvanların anne/baba ve çocuk ilişkisiyle sevilmesinden rahatsızlık duyuyorlar. belki o da rahatsız olan kesimdendir..
Aynen haklısınız derinden düşününce eşimde haklida kusumu dese iyi olurduda artik seviyeli ilişkiler olur napim.

Kuşa üzüldüm kıyamam ne öğretilirse onu diyor yazık ne bilsin inş. Birşey yapmaz eşin bi söylesin görürsün falan demişte

Kuşa üzüldüm kıyamam ne öğretilirse onu diyor yazık ne bilsin inş. Birşey yapmaz eşin bi söylesin görürsün falan demişte
Eşim bisi yapmazda kizardi bana yada götürür du belki ogretmiycem zaten seviyeli oluruz napim okadar cok severek ogretiyordum halbuki biliyor da bunlari öğretcegimi kendide seviyorduda kayip da verdim artik uzulurum diye ney bilemedim baska şeyler dedirtirim artik.

Babacik demesine o kadar kizmamasinin sebebi butun muhabbet kuslarina ogretilen ilk sey cic kuş babacik olmasidir zaten ama ekstra anne annem dedirtmeniz sinirini bozmuş bi de şöyle dusunun millet evinize gelecek kuş size anne baba diyor. Diyecekler bunlarin cocugu olmuyor oturmuş evde kuşa anne baba dedirtiyorlar halleri kotu filan. Boyle sacma sapan dusunecek laf edecek insanlar varsa belki ondan da kiziyordur.

Aynen bak mantikli dicek insanda kendı yakını mantikli geldi bana.

Kuzum eşin haklı gibi geldi bana
Burda yazdıklarından bile kuşa ne kadar bağlandığın belli oluyor. Bide anne diyince olası bir kayıpta çok üzülmeden korktu demekki.
Ayrıca @RIVAVIRA ya katılıyorum. Malesef insanların ağzı torba değil ki büzesin. Ters bişey söylerler canın sıkılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…