Kuşum ben muavin çocuk ve onun kuşu. Deliye dönen nişanlım

Benim eşim de aynı nişanlın gibi tepki verirdi. Buyutulecek bir konu değil bence ama erkekler bizden oldukça farklı yorumluyorlar:)

Yaf insanların eşler nişanlılar sevgililer dışındada bir hayatları insan ilişkileri var
Art niyet yoksa ne var bunda
Biri ile evli olmak nişanlı olmak onun sahibi olmak demek değil ki
ama bakıldıgında kimse tanımadıgı bir adamın nisanlısının esinin numarasını alıp mesaj atmasını istemez ki bide soyle bir durum var bizim ulkemizde birine gulumsesen bile onu yanlıs yorumlayabilcek insan oranı fazla ustelik karsı tarafın rahatsız olup olmayacagını bilmeden numarasına mesaj atmak da fazlasıyla saygısızca

ilk kafese koymak istemesini anlarımda, ağladı dayanamadım iç güveysi gibi kuşun vermesini anlayamadım.
kaldıki diğer kuş hasta olabilir, mantar olabilir, pire olabilir, olabilirde olabilir yani..
nişanlın kızmakta haklı, gereksiz bir muhabbet olmuş..

Nişanlınız gayet haklı aynı durum sizde olsa bir kız tanışmak için nişanlınıza numarasını verse hissedeceğiniz kıskançlık ve siniri hesaba katın

Nişanlınız gayet haklı aynı durum sizde olsa bir kız tanışmak için nişanlınıza numarasını verse hissedeceğiniz kıskançlık ve siniri hesaba katın

Ya o değil de, nasıl güvenip hayvancağızı tanımadığı birine hemen verdi ki, ay ben kuşumu veremem tanıdıklarıma bile

muavin çok geniş davranmış sana da güvenmiş, kuşu da senin kuşun yanında rahat etmiş belki arkadaş olurlar belki çiftleşirler diye senle göndermiş, rahat biriymiş senden izin dahi istememiş
ama öyle deme ya kader bu belki güzel minik bebekleriniz olur kısmetin önüne geçemezsin boşuna kavga etmişsin nişanlınla, iş olacağa varır.

Hahaha kur yapmak için yapmış olabilir ama yine de bence büyütülecek bişey değil gülünecek bi anı olur sadece

Aklıma geldi, yıllar önce kızlarla doluştuk bi taksiye bi yere gidiyorduk ben de öne binmiştim, benim öğrenci evinin ordan geçtik tam da yeni taşınmıştım ordan, ne günler geçti bu evde diye geyik yaptık kızlarla sonra gideceğimiz yere vardık. Yolda şoför çocuk aşırı kibarlaşarak konuşuyordu ama üstünde durmamıştık, inerken pardon hanfendi ben de o caddede ev arıyorum size kartımı versem de apartmanda boşalan ev olursa bana haber eder misiniz demişti ben de şaşkın şaşkın almıştım kartı ne alaka diyerek sonradan çakozlamıştım olayı, yani böyle bişeyi nişanlıma anlatmazdım bile ama madem anlattın büyütmesine izin verme

aman iletişim olsa ne olur. defol dersin biter.

Hadi kuş tanıştırmayı anlarımda çok sacma geldi insan hayvanını nasıl tanımadığı bırıyle farklı bır şehre yollayabılır? Gercekten seven bunu yapamaz. Sızde hiç düşünmedınız mı yanı kuşların canı ne ki ya hasta olsa yolda, ya ölse elinizde ne diyeceksiniz? Çok gereksiz işlere girmişssiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…