- 4 Temmuz 2017
- 170
- 195
- 103
- 27
- Konu Sahibi Hayvansevgisi
-
Elimde vitamin var ama önce şu icmesini bekliyorum bu icerse koyacam vitamin termatycin kullaniyorum su an başı icinCok kotu olmus ya. Kiyamam. Baska bir veterinere gotursen. Antibiyotik vermedi mi? Yaralarin iyilesmesi icin. Siringayla besleyeceksin de , kurtulmasi mucize gibi. Keske bastan ayirsaydin. Disi kuslar hircin oluyor.
Extra olarak yarayi papatya cayi , ekinezya cayi ile silebilirsin. Sicak olmamak soguga yakin ilik olmak sartiyla. Vitamin satiliyor mu orada , satiliyorsa onu da suya karistirip verebilirsin.
Hannaz
@Tatlicadi Meg fikriniz var mi?
Elimde vitamin var ama önce şu icmesini bekliyorum bu icerse koyacam vitamin termatycin kullaniyorum su an başı icin
Buyumesi derken kuşum 2 yaşında bu arada norman yeme yaklaşmıyor mamayi ben zorla yediyorumGagasi tekrar uzamaz ama gagasi olmadigi halde kabuklu yem yiyen muhabbet kusu biliyorum ama once buyumesi gerek.
Sicak tutulmasi onemli. Icilen bir antibiyotik verseydi daha iyiydi.
Buyumesi derken kuşum 2 yaşında bu arada norman yeme yaklaşmıyor mamayi ben zorla yediyorum
Iki yaşında erkek kuşum ama çok evcil oldugu için karşı koyamadi disiye sizce hayatta kalirmi ve mamayi kaç saatte bir versem iyi olurNasil iki yasinda. Yavru degil mi? Su an zaten yiyecek durumda degil. Once yarasinin iyilesmesi gerek ve durumu da zor gorunuyor.
Iki yaşında erkek kuşum ama çok evcil oldugu için karşı koyamadi disiye sizce hayatta kalirmi ve mamayi kaç saatte bir versem iyi olur
Cicibebeyi ezip sulandirdim mama haline gtirdim sıvi yaptım biraz rahat yesin diyeBenim komsumun disi kusu da erkegi vura vura oldurdu. Mamayi ne yapiyorsun eziyor musun. Ne mamasi yani. 3-4 saatte bir verebilirsin.
Sabah 5 te baktığımda bisey yoktu 8 de tekrar uyandım dovuyordu hemen cikardim ama çok geçti öğlen olsa erkenerken görebilirim ama sabahın köründe oldu olay hemen alıp önce kuşçu ya sonra veterinere götürdümUff ya çok kötü olmuş , kıyamam
Onlar kavga ederken hiç seslerini duymadınız mı çok geç almışsınız elinden .
Benim de 5 tane yavru çıkardı , babayı 18 gündür ayırdım , anne kuş yerden yere vurmuştu şu anda ayrılar , daha önceki yavrularda da böyle yapmıştı o zaman da ayırmıştım yavrular büyüyünce yine birleştirmistim .
Benim de neden böyle yaptığı hakkında net bir bilgim yok ,internetten araştırmalarıma göre , ya anne kuş baba kuşun yavrulara zarar vermemesi için böyle davranıyor ya da yavruların içinde dişi yavru varsa kışkanıyor diye okudum .
Yaraları geçene kadar şırınga ile besleyin, iyileştikten sonra gözlemleyin bakalım kendisi yiyebiliyor mu ,yoksa özenle siz besleyin .
Keşke ilk kavgada ayırsaydınız
Hayvansevgisi
Cicibebeyi ezip sulandirdim mama haline gtirdim sıvi yaptım biraz rahat yesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?