Hayvansevgisi Canım Evlatlarim Kayıtlı Üye Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 170 Emoji Skoru 195 Puanlar 103 Yaş 28 4 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayvansevgisi #21 Hannaz .!.: Ay kıyamam canım benim ne de güzelmiş Gagası komple mi kırılmış ilk resimden tam net göremedim ben . @Hayvansevgisi Genişletmek için tıkla... Üst gaga kokten gitmiş bilgin dili görünüyor ya
Hannaz .!.: Ay kıyamam canım benim ne de güzelmiş Gagası komple mi kırılmış ilk resimden tam net göremedim ben . @Hayvansevgisi Genişletmek için tıkla... Üst gaga kokten gitmiş bilgin dili görünüyor ya
Hayvansevgisi Canım Evlatlarim Kayıtlı Üye Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 170 Emoji Skoru 195 Puanlar 103 Yaş 28 4 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayvansevgisi #22 AklinYolu1 .!.: Iste fazla tatli da karacigerine zarar ama hic yoktan iyidir. Bilmiyorum orada kuslar icin hazir mamalar satiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hazır mama satiliyor ama bunun gaga kokten koptuğu için biraz iyilesene kadar böyle yapmami soyledi kuşçu
AklinYolu1 .!.: Iste fazla tatli da karacigerine zarar ama hic yoktan iyidir. Bilmiyorum orada kuslar icin hazir mamalar satiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hazır mama satiliyor ama bunun gaga kokten koptuğu için biraz iyilesene kadar böyle yapmami soyledi kuşçu
Hayvansevgisi Canım Evlatlarim Kayıtlı Üye Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 170 Emoji Skoru 195 Puanlar 103 Yaş 28 4 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayvansevgisi #23 Kuşum öğle ezani okundugu anda son nefesini verdi öldü
Z zeytinagaci Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Temmuz 2013 Mesajlar 15.806 Emoji Skoru 18.314 Puanlar 248 17 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayvansevgisi #24 Hayvansevgisi .!.: Kuşum öğle ezani okundugu anda son nefesini verdi öldü Genişletmek için tıkla... başın sağolsun çok fenaymış zaten bu halde yaşayamazdı dişiler de ne fenaymış ya haşat etmiş zavallı kuşu
Hayvansevgisi .!.: Kuşum öğle ezani okundugu anda son nefesini verdi öldü Genişletmek için tıkla... başın sağolsun çok fenaymış zaten bu halde yaşayamazdı dişiler de ne fenaymış ya haşat etmiş zavallı kuşu
dalin09 çok fena ya Kayıtlı Üye Katılım 12 Ocak 2009 Mesajlar 258 Emoji Skoru 13 Puanlar 643 Yaş 46 5 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayvansevgisi #25 canım ya
dalin09 çok fena ya Kayıtlı Üye Katılım 12 Ocak 2009 Mesajlar 258 Emoji Skoru 13 Puanlar 643 Yaş 46 5 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayvansevgisi #26 Ay Son sayfayı okumadan yazdım sabır diliyorum sana güzelim ya