- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi Yepyenihayat
-
bu aralar yumurtlamamış hiçEvet çok şiş ama tümör olsa büyüyene kadar farkederdi diye düşündüm. Üzüldüm yavrucağa
Bizim bölümde kuş doktoru olan sensinEvet çok şiş ama tümör olsa büyüyene kadar farkederdi diye düşündüm. Üzüldüm yavrucağa
Sürekli duruyor pek ötmüyorKus nasil peki keyifsiz mi
Ins acimiyodur cok üzüldüm
Elinize alıp bakamıyor musunuz? Evcil mi kuşunuz?Sürekli duruyor pek ötmüyor
Nasıl bakmalıyım içinde bişey var mı diye mi bakayım?Elinize alıp bakamıyor musunuz? Evcil mi kuşunuz?
Elinize alıp hafifçe şişliğe dokunun nasıl bir şey, sert mi?Her ihtimale karşı poposuna pamukla zeytinyağı sürebilirsiniz.Nasıl bakmalıyım içinde bişey var mı diye mi bakayım?
Yumurtayı içerde kırmadan ve örselemeden ittirerek çıkarmak lazım ama bilmeyen birinin yapabileceği bir şey değil, iç organlara zarar verebiliyor. Şu an veterinere götürene kadar yapabileceği poposunu zeytinyağıyla yumuşatmak ve masaj yapmak.O yumurta sıkışmasıysa, ne yapılabilinir?
Canımm yumuşak yaBu arada bu şişlik ne zaman farkedildi? 2 günden uzun zamandır varsa yumurta tıkanması olamaz çünkü yaklaşık 48 saat içinde kuşu ölüme götürüyor
Yumuşak olduğu halde yumurta olabilir. Ara ara zeytinyağı ile masaj yapın fazla örselemedenCanımm yumuşak yabez gibi
tamam çok teşekkürü ederim yarın size haber ederim kızlarYumuşak olduğu halde yumurta olabilir. Ara ara zeytinyağı ile masaj yapın fazla örselemeden
Bilmiyorum offfYaaa kıyamam içim acıdı
İnşallah iyileşir kötü bir şey değildir.
Çok üzüldüm
Bilmiyorum offftümör gibi Yaa
Kızlar veteriner deyim. Yumurtalık kisti Dedialınması şart ama İstabul Ankara gibi yerlerde oluyor Dedi ameliyatı kaldıramaz dedi
İki tane ilaç verdiYumuşak olduğu halde yumurta olabilir. Ara ara zeytinyağı ile masaj yapın fazla örselemeden
Canımm Türkiye de 3 ilde hava ameliyatı mı ne varmış ondan yapılıyormuş. Diğer çeşit ameliyatı yaparız ama masa da kalır bünyesi kaldırmaz Dedi. Kuşum yaşlanmış o yüzden oluşmuş kistDemeyin
Siz nerede yaşıyorsunuz?
Ameliyat olmazsa böyle mi kalacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?