Kuşum :( kızlar bakın nolur

Kıyamam ya
Kaç yaşında kuşunuz?
İnşallah küçülür canım o da bir şeydir.

Teşekkür ederim. Yaşar dimi ölür diye çok korkuyorum
Kistin iyi ya da kötü huylu olduğuna bağlı aslında ve yeri de önemli. Bazıları et beni gibi sıkıntısız oluyor, yıllarca kuşla birlikte yaşıyor. Yumurtalık kisti diyince bilemedim onun için tahlil falan yapılması gerek tabi..

Tahlil yapalım bile demedi ki bence ben üzülmeyim diye çok anlatmadı ama ölecek gibi geliyor bana

Tahlil yapalım bile demedi ki bence ben üzülmeyim diye çok anlatmadı ama ölecek gibi geliyor bana
Ondan değildir Türkiye'de kuşlar alanında uzmanlaşmış veteriner sayısı çok az. İstanbul, İzmir ve Ankara'da var hatta benim bildiğim. Türkiye'de bunun eğitimi yok çünkü, yurt dışında gidip eğitim alıyorlar. Zaten kuşların ameliyatı da oldukça riskli. Umarım verdiği ilaç işe yarar.

Geçmiş olsun, iyileşme var mıı? Bizim de muhabbet kuşumuz var çok seviyoruz, çok alıştık anlıyorum sizi.. İnşaalah iyileşmiştir
Teşekkür ederim.. İyi Bayram'lar bu arada :) biraz küçüldü ama tam bir küçülme mümkün değil Dedi doktor. İlaçlar işe yarıyor gibi. Biraz kendine geldi

Şişlik poposundaki mi? Kuşunuzun daha net fotosunu atar mısınız? Kızgınlık yumurtası falan olabilir dişiyse
Kuşum öldü dün. Çok üzgünüm. Şişlik yayıldı her tarafına. Ayakları yere basmaz oldu düşün. çok acı çekti sabaha kadar

Benimde kusum vardı cok baglanmıştım ona. Evin bir üyesi gibiydi. Benim hamilelik olunca bir arkadasa verdik onunda kusu vardı birbirlerine es oldular. En cokta ölmesinden korktum etkilenirm dedm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…