- 5 Mayıs 2013
- 33.874
- 41.430
- 798
- Konu Sahibi Yepyenihayat
-
Canımm Türkiye de 3 ilde hava ameliyatı mı ne varmış ondan yapılıyormuş. Diğer çeşit ameliyatı yaparız ama masa da kalır bünyesi kaldırmaz Dedi. Kuşum yaşlanmış o yüzden oluşmuş kistkisti küçülsün diye ilaç verdi küçülür ama tamamen yok olmaz dedi
6 yaşındaKıyamam ya
Kaç yaşında kuşunuz?
İnşallah küçülür canım o da bir şeydir.
6 yaşındainşalalh küçülür
TamamMaşallah yaşı baya varmış.
İnşallah küçülür ve iyileşir.
Bizi de habersiz bırakmayın.
Teşekkür ederim. Yaşar dimiÜzüldüm kuşa ama kistiyle yaşayanlar olabiliyor. Geçmiş olsun.
Kistin iyi ya da kötü huylu olduğuna bağlı aslında ve yeri de önemli. Bazıları et beni gibi sıkıntısız oluyor, yıllarca kuşla birlikte yaşıyor. Yumurtalık kisti diyince bilemedim onun için tahlil falan yapılması gerek tabi..Teşekkür ederim. Yaşar dimiölür diye çok korkuyorum
Tahlil yapalım bile demedi kiKistin iyi ya da kötü huylu olduğuna bağlı aslında ve yeri de önemli. Bazıları et beni gibi sıkıntısız oluyor, yıllarca kuşla birlikte yaşıyor. Yumurtalık kisti diyince bilemedim onun için tahlil falan yapılması gerek tabi..
Ondan değildir Türkiye'de kuşlar alanında uzmanlaşmış veteriner sayısı çok az. İstanbul, İzmir ve Ankara'da var hatta benim bildiğim. Türkiye'de bunun eğitimi yok çünkü, yurt dışında gidip eğitim alıyorlar. Zaten kuşların ameliyatı da oldukça riskli. Umarım verdiği ilaç işe yarar.Tahlil yapalım bile demedi kibence ben üzülmeyim diye çok anlatmadı ama ölecek gibi geliyor bana
Tahlil yapalım bile demedi kibence ben üzülmeyim diye çok anlatmadı ama ölecek gibi geliyor bana
Teşekkür ederim.. İyi Bayram'lar bu arada :) biraz küçüldü ama tam bir küçülme mümkün değil Dedi doktor. İlaçlar işe yarıyor gibi. Biraz kendine geldiGeçmiş olsun, iyileşme var mıı? Bizim de muhabbet kuşumuz var çok seviyoruz, çok alıştık anlıyorum sizi.. İnşaalah iyileşmiştir
Kuşum öldü dün. Çok üzgünüm. Şişlik yayıldı her tarafına. Ayakları yere basmaz oldu düşün.Şişlik poposundaki mi? Kuşunuzun daha net fotosunu atar mısınız? Kızgınlık yumurtası falan olabilir dişiyse
Çok üzüldüm ya yazık olmuş yavrucağaKuşum öldü dün. Çok üzgünüm. Şişlik yayıldı her tarafına. Ayakları yere basmaz oldu düşün.çok acı çekti sabaha kadar
Önce yaradı gibi oldu ya sonra biranda büyüdü şok geçirdik zaten. Öldüğü gün de daha çok şişti. Öyle canım çok sağol. Çok zormuşÇok üzüldüm ya yazık olmuş yavrucağailaçlar işe yaramadı mı acaba başın sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?