- 2 Ağustos 2015
- 926
- 709
- 33
- 29
- Konu Sahibi Paul Stanley
-
Sorunlarım var evet...öyle çok ki..doktora gittim Prozac verip yolladıHiç uzmana göründünüz mü?
Bağımlılık sorununuz olabilir mi?
Hayvan sevgisi çok güzel bir şey ancak bu derece bağımlılık bana çok da normal gelmedi.
Annenizin alerjisi var ki mahveder bu insanı. Rezalet bir şey.
Buna rağmen kuşu evde tutmaya çalışmanız ve annenizle sürtüşmeniz hele hele başkasına bıraktığınız için ağlamanız, bir de üstüne "kuşa günümğ anlatmadan rahat edemiyorum" demeniz bana kesinlikle normal gelmedi.
Yanılıyor da olabilirim ama anne ve kuş meselesinden daha önemli bir sorununuz olabilirmiş gibi geldi bana.
Not,yerine imza atma...Senden ne gibi bi çıkarları olabilirki. Belki sen kuruntu yapıyorsun?
Onu zamanında bizde çok yaptık ama zamanla onunla başlayan arkadaşlık ilerler. İnsanlara bi şans ver bence yalnızlığından kurtulursun.Not,yerine imza atma...
Baska caren yok ya anneni ilaca ikna etcen ya da kusu veterinere birakcan.Bunu da düşündüm ama onunla konuşmayınca,günümü anlatmayınca doluyorum ve patlamam kötü oluyor...annem benimle hiç ilgilenmez zaten seni sevmiyorum der sık sık
Yok iste o mesele oyle degil.Hiç uzmana göründünüz mü?
Bağımlılık sorununuz olabilir mi?
Hayvan sevgisi çok güzel bir şey ancak bu derece bağımlılık bana çok da normal gelmedi.
Annenizin alerjisi var ki mahveder bu insanı. Rezalet bir şey.
Buna rağmen kuşu evde tutmaya çalışmanız ve annenizle sürtüşmeniz hele hele başkasına bıraktığınız için ağlamanız, bir de üstüne "kuşa günümğ anlatmadan rahat edemiyorum" demeniz bana kesinlikle normal gelmedi.
Yanılıyor da olabilirim ama anne ve kuş meselesinden daha önemli bir sorununuz olabilirmiş gibi geldi bana.
Sorunlarım var evet...öyle çok ki..doktora gittim Prozac verip yolladı
Yok iste o mesele oyle degil.
Bende babami kedime tercih etmem mesela. Yani anne-baba muhabbetleri hep genelleniyor ama annesi ilgisizse kua arkadas olmustur. Kiyaslayinca da kusu tercih eder. Bu boyledir.
Merhabalar annem yüzünden ne yazık ki sürekli ağlıyorum.1 ay önce yalnızlığıma iyi gelsin diye muhabbet kuşu aldım.Annem yanıma geldi.Tüylü hayvana alerjisi olduğu için kuşumu göndermemi istiyor ama ben ona çok bağlandım vermek istemiyorum...Annem bir gün geri gidecek...Ben yine yapayalnız kalacağım...Doktora git diyorum gitmiyor.Iki günlüğüne arkadaşıma verdim bu seferde ağlaya ağlaya bitip tükendim.Geri aldım annem yine bana cephe aldı.Kafesin üzerini örtüp odamın kapısını kapalı tutuyorum ama yine de dokunuyor diyor...Ne yapacağım ben kuşum benim tek arkadaşım...
Arkadaslar yadırgamayın benimde bir köpegim var onu görmesem günüm berbat geçir sanki..Hangi ilde yaşıyorsunuz kuşa bir süreliğine bakacak biriçıkar belki
Sana katılıyorum kesinle dogru söylüyorsun bende benimle evlenmek isteyen adama ilk önce hayvan severmisin evde bizimle yaşamasına birşey dermisin diyorum bende eve almak istiyorum ama maalesef evdekiler çok karşı tam benim kafadansınYa bu millet hayvan oldu mu neyi yadırgıyor bende onu yadırgıyorum.O kadar geri kalmış bir toplumuz ki hayvanları masa sandalye gibi cansız,duygusuz,mal sanıyorlar..avrupada doktorlar cocuk gelişimi için tavsiye eder,her ailede 2-3 hayvan bulunur..bizimkilere de sokaktakiler bile batar..3.dünya ülkesi böyle oluyor işte
Benim köpeğim annemle istanbulda ve ben almanyada yaşıyorum.1 aydır görmedim,burnumda tütüyor.Annemden çok köpeğimi özledim .pazartesi gidip ,onunla olacağım için öyle mutluyum ki..sırf onla vakit geçirmek için genelde evden çıkmıyorum..
2 tanede sokak köpeği kurtarıp ,tedavi ettirip ,eski erkek arkadaşımla sahiplenmiştik ama ayrılınca köpekler onda kaldı çünkü ben daha burda düzen oturtamadım ve evim yok,bir de ona bağlandılar..onlarda burnumda tütüyor..
İnsan hayvanla yaşamaya alışınca,hayvansız bir hayat korkunç oluyor.Ben sırf hayvan sevgimi tatmin edebileyim ve harclıkta olsun diye köpek gezdiriciliğine başvurdum :) dipnot:bilgisayar mühendisliği mezunuyum
Çocuğum olduğunda mümkün olduğunca çok hayvanla büyüyecek,bebeklikten itibaren..
Balıkesirde yaşıyorum..iki günlüğüne verdim ama dayanamadım..Arkadaslar yadırgamayın benimde bir köpegim var onu görmesem günüm berbat geçir sanki..Hangi ilde yaşıyorsunuz kuşa bir süreliğine bakacak biriçıkar belki
kız bana getir ben de ordayımBalıkesirde yaşıyorum..iki günlüğüne verdim ama dayanamadım..
kız bana getir ben de ordayım
kedi var ama kedim çok uysal kuştan korkuyor
evde baykuş bile baktım kafesim var
her gün gelir seversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?