Kuşum ve Annem

Sorunlarım var evet...öyle çok ki..doktora gittim Prozac verip yolladı

Yok iste o mesele oyle degil.

Bende babami kedime tercih etmem mesela. Yani anne-baba muhabbetleri hep genelleniyor ama annesi ilgisizse kua arkadas olmustur. Kiyaslayinca da kusu tercih eder. Bu boyledir.

Sorunlarım var evet...öyle çok ki..doktora gittim Prozac verip yolladı

Açıkçası verebileceği en iyi ilacı vermiş.
Bence de ihtiyacınız var ne yazık ki.
İyi bir uzmana görünün derdinizi uzun uzun dinleyecek birine yani. Tedavinizi alın ve bırakmadan devam edin. Şu an azımsıyor olabilirsiniz ancak bir sıkıntı olduğu dışarıdan bile çok bariz bir şekilde görülüyor.

Of yaa bende muhabbet kuşu almak istiyorum. Annem alerjim var alamazsın diyor. O kadar üzülüyorum ki nerede kuş görsem alıp eve getiresim geliyor ama getiremiyorum. İki sene önce bi kedi aldım annemin rahatsızlığını önemsemeyip, kadın mahvoldu. Mecburen geri götürmek zorunda kaldık. İki gün yanımda duran kediye o kadar ağladım ki arkasından sanki evladım varmış da cami avlusuna bırakmışım gibi hissettim ya. Şimdi bile aklıma geldikçe üzülüyorum hayvan sevgisi çok başka bişey onlar çok masum ve bizim sevgimize ilgimize muhtaçlar.

Bence siz odanızdan çıkarmayın kuşu kapınızı da açmayın. O kadar etkilemez yanında durmadıkça. Nasılsa anneniz gidecekmiş problem olmaz o halde. İdare edin bi süre yazık o minicik kuşu şimdi kime verseniz küsecek yoksa bir kaç gün falan kalacaksa anneniz birine de verebilirsiniz bilemiyorum. Ama göndermeyin tamamen evden ya çok yazık hiç dayanamam ben hayvanlara

Sakın vermeyin..kuşta size bağlanmıştır günah..annenizin şımarıklığına inanmayın.zaten rahatsız olacak kadar bir alerjisi olsa siz farkedersiniz ,onda da doktora gidilir.hem doktora gitmiyor hem sana baskı yapıyor..ben olsam vermeyecem nokta derdim

Arkadaslar yadırgamayın benimde bir köpegim var onu görmesem günüm berbat geçir sanki..Hangi ilde yaşıyorsunuz kuşa bir süreliğine bakacak biriçıkar belki

Ya bu millet hayvan oldu mu neyi yadırgıyor bende onu yadırgıyorum.O kadar geri kalmış bir toplumuz ki hayvanları masa sandalye gibi cansız,duygusuz,mal sanıyorlar..avrupada doktorlar cocuk gelişimi için tavsiye eder,her ailede 2-3 hayvan bulunur..bizimkilere de sokaktakiler bile batar..3.dünya ülkesi böyle oluyor işte

Benim köpeğim annemle istanbulda ve ben almanyada yaşıyorum.1 aydır görmedim,burnumda tütüyor.Annemden çok köpeğimi özledim .pazartesi gidip ,onunla olacağım için öyle mutluyum ki..sırf onla vakit geçirmek için genelde evden çıkmıyorum..

2 tanede sokak köpeği kurtarıp ,tedavi ettirip ,eski erkek arkadaşımla sahiplenmiştik ama ayrılınca köpekler onda kaldı çünkü ben daha burda düzen oturtamadım ve evim yok,bir de ona bağlandılar..onlarda burnumda tütüyor..

İnsan hayvanla yaşamaya alışınca,hayvansız bir hayat korkunç oluyor.Ben sırf hayvan sevgimi tatmin edebileyim ve harclıkta olsun diye köpek gezdiriciliğine başvurdum :) dipnot:bilgisayar mühendisliği mezunuyum

Çocuğum olduğunda mümkün olduğunca çok hayvanla büyüyecek,bebeklikten itibaren..

Sana katılıyorum kesinle dogru söylüyorsun bende benimle evlenmek isteyen adama ilk önce hayvan severmisin evde bizimle yaşamasına birşey dermisin diyorum bende eve almak istiyorum ama maalesef evdekiler çok karşı tam benim kafadansın

kedim var şu an hayatımdaki insanların %95inden daha mühim benim için.

muhabbet kuşum vardı 9 yaşında elimde gözlerime bakarak can verdi, onunla kurduğum bağı hiçbir insanla kuramadım.
en iyi dostumdu. hislerimiz karşılıklıydı.
canım arkadaşım senem, toprağın bol olsun.

kuş dersin geçersin, ama öyle olmuyor işte.
insanız diye illaki kendi türümüz bizi en iyi anlayacak değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…