- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Paul Stanley
-
Bunu da düşündüm ama onunla konuşmayınca,günümü anlatmayınca doluyorum ve patlamam kötü oluyor...annem benimle hiç ilgilenmez zaten seni sevmiyorum der sık sık
bunu düşünüyorsa seni sevmiyorda diyemeyiz aslında..Annem Ankara da yaşıyor ben de Balıkesir de okuyorum.ev işi falan derslerime engel olmasın diye geldi.
Fare var apartmanda.çatı katındayız. :/Kapının önüne bıraksanız. Apartman soğuk mu oluyor acaba ? Bilemedim aklıma başka birşey gelmedi. Anneniz kısa süreli kalacaksa biraz sabredin..
Annenizi de üzmek olmaz bu durumda. Belli ki çok rahatsız oluyor.
dün Peter Volker ile konuştuk biz.
onun eviyle benim işyerim çok yakınmış. kendisine annesiyle tekrar konuşmasını daha kalacaksa ve kesin istemiyorsa istediği kadar kuşuna seve seve bakacağımı söyledim. istediği zaman da geri alabilir :) bunun ara dönemi de var mesela. 2-3 haftalık bi tatil var, bu kız memleketine gidecek kuşu götürse annesi getirme de diyebilir bence.
petshop veya veterinere bırakmasına benim gönlüm razı gelmez :/ daha önce muhabbet kuşu da baktığım için ona böyle bi öneride bulundum. kendisi düşünecek bakalım.
Evet 31'inde bitiyor okulum kesin istemiyor getirmemi.dün Peter Volker ile konuştuk biz.
onun eviyle benim işyerim çok yakınmış. kendisine annesiyle tekrar konuşmasını daha kalacaksa ve kesin istemiyorsa istediği kadar kuşuna seve seve bakacağımı söyledim. istediği zaman da geri alabilir :) bunun ara dönemi de var mesela. 2-3 haftalık bi tatil var, bu kız memleketine gidecek kuşu götürse annesi getirme de diyebilir bence.
petshop veya veterinere bırakmasına benim gönlüm razı gelmez :/ daha önce muhabbet kuşu da baktığım için ona böyle bi öneride bulundum. kendisi düşünecek bakalım.
Her fırsatta söylüyor.her kavgamızda haykırır bunuÇok güzel bir teklifte bulunmuşsunuz.
Zaten yapacak birşey yok. Ya kuşu emanet verecek ya da annesinin gönderecek ki bu yanlış olur bence.
Anneniz sizi sevmediğini be zaman söyledi? Mesajlara baktım göremedim.
Annem salı günü gidiyor!!!!Anneniz ne zaman gidecek? Sizin beslediğiniz kuştan annenize ne, madem sizi sevmiyor gitsin o zaman kendi evine dönsün, muhabbet kuşları küsüp ölebilen hayvanlar gerçekten sırf anneniz bir süreliğine geldi diye hayvan depresyona mı girsin?
dün Peter Volker ile konuştuk biz.
Arkadaşlar Küçük Kirpiklim öldü bugün.hemde ellerimde...Allah'ım bu nasıl bir acı!!!
Nerede oturuyorsun? Ankaradaysan ben bakayım kuşuna..
Biliyor musun benim de bugün kuşum öldü...Arkadaşlar Küçük Kirpiklim öldü bugün.hemde ellerimde...Allah'ım bu nasıl bir acı!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?