- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
- Konu Sahibi Paul Stanley
-
Bir de dalga geçiyorlar. Sanki bebeğim gibiymiş de çocuğum gibiymiş de.. Evet öyle diyorum ben de, o benim yavrum..12 sene önce çok sevdiğim birbirimize cok bağlı olduğumuz bir muhabbet kuşum vardı... şehir dışına yerleşmek gerektiği için annemlerde bırakıp gittim... evimi kurup herşeyi yoluna koyup yanıma alacaktım ama ardımdan hastalanıp öldü q2 yıl geçti hala vicdan azabı çekiyorum.... şimdi bi kedim var evladım gibi kim ne derse desin vazgeçmem ondan.... annen lütfen alerji hapı alsın...
Kuş can değil mi?
Hayvanları bu kadar vicdansızca hayatının dışında tutan insanlara çıldırıyorum hele kendilerinin öyle olması yetmiyormuş gibi sahip çıkana da karışıyorlar ya offff
Şu an bunları yazarken oğlusum kucağımda miril miril
Bir de dalga geçiyorlar. Sanki bebeğim gibiymiş de çocuğum gibiymiş de.. Evet öyle diyorum ben de, o benim yavrum..
Gidecek yakında.bir daha da gelemez kolay kolay torun bakacak.oturduğun ev onun.kendi evin olunca 10 tane kuş al istersen diyor.Benimde vardı o kadar alışmıştık ki birbirimize tek dostum sirdasimdi. Beni kıskanırdı telefonu elimde görünce kabini kemirirdi orgu yapma ya çalışırdım sisi kemirirdi. Alıp mincirirdim. Bebek sever gibi sert severdim ona rağmen türlü sirinlukler yapardı. Ama evlenip başka şehre gelince onu anneme bıraktım üzüldüğünü ta kalbimden hissettim. Benim küçük arkadaşım. Anneniz yanınızda kalıcı degilmi? Eğer öyleyse bir süre daha başkasın da idare etseniz
O görmeden odada salıyorum.ders çalışırken masama koyuyorum kalemlerle falan oynuyor.Muhabet kuşu öyle her zaman kafeste hapis gibi durmamalı üzerinide örtmüşsünüz yazık değil mi hayvanlara öyle bildiğin eziyet çekitriyorsunuz götür bir kuşcuya ver orda emaneten dursun yemini de al , annen gidince tekrar alırsın diyecem ama anne gel git yapacagına göre sana , kuşu daimi olarak birine ver .
bir de herkes geçici olarak ver demiş de kolay mı öyle alışması hayvanın
çocuğunuzu iki gün hiç tanımadığı bir yere bırakır mısınız hem de o konuşabildiği halde
herkes hayır der, hayvan konuşamıyor da düzeni dağılınca da tüy vs kalmıyor küsüyorlar
İnanamadım. Ve çok üzüldüm..annem benimle hiç ilgilenmez zaten seni sevmiyorum der sık sık
Annem Ankara da yaşıyor ben de Balıkesir de okuyorum.ev işi falan derslerime engel olmasın diye geldi.İnanamadım. Ve çok üzüldüm..
Annen normalde nerede yaşıyor ? Yani sanki bi süreliğine yanına gelmiş gibi anlatmışsın, benmi yanlış anladım ?
Hayır eğer doğru anladıysam geri gitsin sevdiklerinin yanına..
Yok yanlış anladıysam bunca zaman nasıl katlandı ? Şimdi niye huzursuzluk çıkarıyor ?
Balıkta iyi aslında ama annem ona da birşey bulur kesin.benim annmin de alerjisi vardı gerçekten evin içinde olmaz kuşu verip balık almayı denesen nasıl olur çünkü annen keyfiyet için değil sağlığı için istemiş bunu senden
Bu mesajın beni üzdü arkadaşım.... bi alternatif görününce hemen vazgeçer gibi oldun kusundan... yapma böyle yazık o hayvancagiza alışmıştır simdi sana...Balıkta iyi aslında ama annem ona da birşey bulur kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?