- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
İnternetten baktım tümör diyor ama.Veterınere de göturmeye korkuyorum birşey olur dıye .Canlı hasta gıbı de degıl ama bu neyın nesı böyle.Enfeksiyon olabilir. Veteriner hekim yok mu bulunduğunuz yerde?
Öldumu birşey olmadı degıl mi ?Tümör olabilir. Benim kusumda da vardi ayni sey.
Bebeklıkten aldık 8 yıldır bızımleUmarım iyileşir :-(
Ben 2 aydır benimle olan kuşum ölünce tek kelimeyle yıkılmıştım...Veterinere götürün yarın bence.Bebeklıkten aldık 8 yıldır bızımle
Parca falan alırlar ya kusuma zarar verırse o zaman da ben üzülürüm şuan çok saglıklı gorunuyor.Götürmem de lazım bi baksın aılemizin ferdı gıbı yıllardır bırlıkte olunca .Ben 2 aydır benimle olan kuşum ölünce tek kelimeyle yıkılmıştım...Veterinere götürün yarın bence.
Çok merak edıyorum kusunuza bir şey oldu mu bu hastalık sonrası .Tümör olabilir. Benim kusumda da vardi ayni sey.
Malesef öldü. Ama uzun süre aci cekti bu yüzden. Sonunda dayanamadi. Korkutmak istemem seni ama kendini hazirlasan iyi olur. Genelde kuslar dayanmiyor bu tür hastaliklara. Bi veterinere götür biran önce. Belki gecici biseydir.Öldumu birşey olmadı degıl mi ?
Şişlik poposun da mıydı ?cok üzüldüm ya ve cok korktum.Hastalıktan sonra kac ay daha yasaya bıldı ?Malesef öldü. Ama uzun süre aci cekti bu yüzden. Sonunda dayanamadi. Korkutmak istemem seni ama kendini hazirlasan iyi olur. Genelde kuslar dayanmiyor bu tür hastaliklara. Bi veterinere götür biran önce. Belki gecici biseydir.
Evet poposundaydi.Şişlik poposun da mıydı ?cok üzüldüm ya ve cok korktum.
Belki krem,dezenfekte edici böyle Battican gibi şeyler önerir...Parca falan alırlar ya kusuma zarar verırse o zaman da ben üzülürüm şuan çok saglıklı gorunuyor.Götürmem de lazım bi baksın aılemizin ferdı gıbı yıllardır bırlıkte olunca .
Umarım öyledır.Veterınere gösterıcem .Belki krem,dezenfekte edici böyle Battican gibi şeyler önerir...
Sadece tümörle alakalı olmayabilir. Korkmayın ama iyi bir veterinere götürün. Internetten bulduklarinizi da uygulamayin dogru yanlis bir sürü bilgi var iyilestirme niyetiylr hastaligini daha da tetikleyebilirsiniz.Muhabbet kuşu mu?İnternetten baktım tümör diyor ama.Veterınere de göturmeye korkuyorum birşey olur dıye .Canlı hasta gıbı de degıl ama bu neyın nesı böyle.
Evet muhabbet kuşu.Sadece tümörle alakalı olmayabilir. Korkmayın ama iyi bir veterinere götürün. Internetten bulduklarinizi da uygulamayin dogru yanlis bir sürü bilgi var iyilestirme niyetiylr hastaligini daha da tetikleyebilirsiniz.Muhabbet kuşu mu?
Ya öyle söylemeyinBenim kuşum olmuştu tümörmüş 3 ay yaşadı en son elime geldi kafasını boynuma koydu öldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?