Kuşumun popo kısmın da geçmeyen şişlik oluştu

fotoğrafını koyarsan yardımcı olabilirim. dişi mi kuş yanında eşi varmı? benim kusumumda sismişti yumurtladı suan kuşuckadan yeni kalktı hala poposu şiş yine yumurtlayacak diye düşünüyorum. böyle olabilir. ya da yağ bezesi falan olabilir dışa doğru sivilce gibi bir şişlikmi nasıl. öyleyse rengi falan nasıl.

Dişi kuş eşi yok ıkı mese buyuklugunde ten rengı tuylerını bıle kaldırmıs sıslık .Gecen yıl yumurtladı en son ondan sonra yumurtayı kestı.Bildiğin yuvarlak irice bir sıslık bu .Yumurtlayacagı zaman böyle dısa dogru olmuyordu .

Annemgilin evdeki kuşta da olmuştu yumurtlayacak sandılar ama yumurtlama olmadı kaldı o öyle derisi inceldi iyice. Ve sonra öldü malesef

oluyor canım dışa doğru hamile gibi şişlik oluyor yumurtadan dolayı. tebeşirini çok yedi mi yakın zamanda normalden fazla yemişse dikkatinizi çekmiştir. genelde çok yiyor benim kusum yumurtlayacağı zaman. 2 ay olması tuhaf ama yumurta sıkışması vidyoları var youtube izle oradaki kuşlar gibi mi durumu?
zeytinyağı vazelin falan sürersen belki faydası olur.

Ona da bakayım bı .Bitki çayları falan cok içer bizim kuş 5 ay dır ılgılenemedık ne hale geldı normal de yemedıgı sey yoktur sureklı severız konusur da pek kafese de gırdıgı yoktur umarım gider o şişlik.

İnşallah önemli bir şeyi yoktur. https://www.facebook.com/kus.muhabbet/?ref=ts&fref=ts bu sayfaya mesaj atarsanız mutlaka yardımcı oluyorlar. benim kuşumunda boynunda sivilce gibi bir şey çıktı ödüm kopmuştu mesaj attım ilgilendiler. yağ bezesiymiş.
anlatırsın durumu burdaki gibi sıvı dolu yumuşak falan diye. İnsallah yardımcı olabilirler.

bitki çaylarını geç normal çay bile kuş için zararlı

bende sokakta serçelerden kurtardim gecen yaz kuşumu.
öyle güzeldi kiii..
sonra gögsünde siyahlık ve poposunda şişlik gördüm
ve geçmeyen ishali vardı.
dışarda sokakta kaldı yagmur yedi falan diye geçmedigini düşündüm ilaç verdim ama kar etmedi.
2ay bizimle yaşadı zaten minikti enfazla 3 aylıktı yani
bi gece sese uyandık ve ölmüştü

son hali hala aklımda.. veterinere götürmedim diye aylarca kendimi yedim.

onu mutlaka götür veterinere.

Hay bendeki kafaya tükirim
Ulan ne diyo bu kadın kuşumun popo kısmında şişlik felan diyorum.
Bildiğin kuşmuş ya

Yumurta sıkısmasına da benzıyor şişlik resımlere baktın.Yag bezesı falandır inşallah ya tümör olmasın.

Hemoroid mi oldu acaba şaka bir yana veteriner e götür canım burda kimse bilemez bu durumu​

tümöre benziyor. benim kuşumda da olmuştu ve Dayanamadı. cok veteriner dolaştirdim ama çare bulamadılar. bir an once doktora goturmezseniz cidden Kötüye gider. sakin hafife almayın benim oğlum cok acı çekti aylarca sonra Dayanamadı

benim muhabbet kuşumda da bu hastalık oluştu...hiç geçmedi ve sonunda patladı...zavallım öldü ....10 yıl besledim ama bu hastalığın çaresi yok dedi kuş satan mağaza...hayvancağızın içinden siyah bir sıvı çıkmıştı....bi veterinere götür derim...ben aylarca ağlamıştım...

Bizde 10senelik kusumuzu bu yüzden kaybettik vet.gittik antibiotik kullandik insallah seninki yasar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…