- Konu Sahibi Sadecesen2
-
bir tedavısı yok mu bunun ya.Benim kuşum olmuştu tümörmüş 3 ay yaşadı en son elime geldi kafasını boynuma koydu öldü
aynen böyle de olabilir ters yumurta durumu. ya buraya atmasanda facebook kullanıyorsanız ora da muhabbet kusu sayfası var oraya fotoğrafını çek yolla mutlaka yardımcı olurlar.yumurta tıkanması diye bir şey var araştırdınız mı
Dişi kuş eşi yok ıkı mese buyuklugunde ten rengı tuylerını bıle kaldırmıs sıslık .Gecen yıl yumurtladı en son ondan sonra yumurtayı kestı.Bildiğin yuvarlak irice bir sıslık bu .Yumurtlayacagı zaman böyle dısa dogru olmuyordu .fotoğrafını koyarsan yardımcı olabilirim. dişi mi kuş yanında eşi varmı? benim kusumumda sismişti yumurtladı suan kuşuckadan yeni kalktı hala poposu şiş yine yumurtlayacak diye düşünüyorum. böyle olabilir. ya da yağ bezesi falan olabilir dışa doğru sivilce gibi bir şişlikmi nasıl. öyleyse rengi falan nasıl.
Öyle mi bilmiyordum bakayım hemenaynen böyle de olabilir ters yumurta durumu. ya buraya atmasanda facebook kullanıyorsanız ora da muhabbet kusu sayfası var oraya fotoğrafını çek yolla mutlaka yardımcı olurlar.
oluyor canım dışa doğru hamile gibi şişlik oluyor yumurtadan dolayı. tebeşirini çok yedi mi yakın zamanda normalden fazla yemişse dikkatinizi çekmiştir. genelde çok yiyor benim kusum yumurtlayacağı zaman. 2 ay olması tuhaf ama yumurta sıkışması vidyoları var youtube izle oradaki kuşlar gibi mi durumu?Dişi kuş eşi yok ıkı mese buyuklugunde ten rengı tuylerını bıle kaldırmıs sıslık .Gecen yıl yumurtladı en son ondan sonra yumurtayı kestı.Bildiğin yuvarlak irice bir sıslık bu .Yumurtlayacagı zaman böyle dısa dogru olmuyordu .
Öyle olacagını sanmıyorum elimle bastırdım yımusak sıvı dolu sankı ıcıyumurta tıkanması diye bir şey var araştırdınız mı
Ona da bakayım bı .Bitki çayları falan cok içer bizim kuş 5 ay dır ılgılenemedık ne hale geldı normal de yemedıgı sey yoktur sureklı severız konusur da pek kafese de gırdıgı yoktur umarım gider o şişlik.oluyor canım dışa doğru hamile gibi şişlik oluyor yumurtadan dolayı. tebeşirini çok yedi yakın zamanda normalden fazla yemişse dikkatinizi çekmiştir. genelde çok yiyor benim kusum yumurtlayacağı zaman. 2 ay olması tuhaf ama yumurta sıkışması vidyoları var youtube izle oradaki kuşlar gibi mi durumu?
zeytinyağı vazelin falan sürersen belki faydası olur.
İnşallah önemli bir şeyi yoktur. https://www.facebook.com/kus.muhabbet/?ref=ts&fref=ts bu sayfaya mesaj atarsanız mutlaka yardımcı oluyorlar. benim kuşumunda boynunda sivilce gibi bir şey çıktı ödüm kopmuştu mesaj attım ilgilendiler. yağ bezesiymiş.Ona da bakayım bı .Bitki çayları falan cok içer bizim kuş 5 ay dır ılgılenemedık ne hale geldı normal de yemedıgı sey yoktur sureklı severız konusur da pek kafese de gırdıgı yoktur umarım gider o şişlik.
Ona da bakayım bı .Bitki çayları falan cok içer bizim kuş 5 ay dır ılgılenemedık ne hale geldı normal de yemedıgı sey yoktur sureklı severız konusur da pek kafese de gırdıgı yoktur umarım gider o şişlik.
Hay bendeki kafaya tükirim
Ulan ne diyo bu kadın kuşumun popo kısmında şişlik felandiyorum.
Bildiğin kuşmuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?