- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Evet onlardada var hemoroidHemoroid mi oldu acabaşaka bir yana veteriner e götür canım burda kimse bilemez bu durumu
Benimde muhabbet kusumun gagasinin ustu sisiyordu 3gun veterinere tasidim sunuda belirteyim kus 25lira dr.50lira ama oda can beklemiyor insan olsun diye
evet karsılastık ne yazıkkı kusumuz öldü ;(Kusumun poposun da 2 aydır şişlik var ve ilk baslarda yumurtlayacak sandık ama bu yumurta sıslıgı degıl bıldıgınız ıkı mese buyuklugu seklınde dısa dogru şişmiş siz böyle bırseyle karsılastınız mı ?
Ben şehır dısındaydım evdekıler de bılememışler.bu 2 aydır var ve sen nasıl veterinere götürmedin, hemde 8 yıldır evinin bireyi yaayorumları okuyunca çok üzüldüm sanada çok kızdım
Ben burda olsam götururdum şehır dısındaydım .Hemen vıcdana gırmıssınız baska var mı hayvan dusmanı da ılan edersın sımdı.Anneniz hastalansa, memesinde bir kitle olsa, sırf parça almasınlar ya da kötü bir şey söylemesinler diye iki ay boyunca doktora götürmemezlik yapar mısınız?
Ben söyleyeyim, kesinlikle yapmaz annenizi hemen doktora götürürsünüz.
Ama lafa gelince "kuş evimizin bir bireyi" dersiniz
Vicdanınızdan şüphe ettim
Belki de sizin canlı hasta değil dediğiniz durum onun acıdan bağırmasıdır. Ne biliyorsunuz? Erken teşhisi hiç duymadınız? Ölürse kendinizi sorumlu tutar daha da üzülürsünüz.
o zaman bi an önce götür, benimde kuşlarım var onların başına gelmiş gibi çok üzüldümBen şehır dısındaydım evdekıler de bılememışler.
Bu kuş küçük en ufak bir sey de canına zarar gelebılır ama insanlar dayanıklıdır o ve bunu kıyaslayarak konusmayın ama goturucem tabıı veterınere .Yazılarınız acımasızca olmasın dısarda bir komsunuza bu konusmayı yapamazsınız degıl mı öyleyse bu konu da bana da yapamazsınız.Anneniz hastalansa, memesinde bir kitle olsa, sırf parça almasınlar ya da kötü bir şey söylemesinler diye iki ay boyunca doktora götürmemezlik yapar mısınız?
Ben söyleyeyim, kesinlikle yapmaz annenizi hemen doktora götürürsünüz.
Ama lafa gelince "kuş evimizin bir bireyi" dersiniz
Vicdanınızdan şüphe ettim
Belki de sizin canlı hasta değil dediğiniz durum onun acıdan bağırmasıdır. Ne biliyorsunuz? Erken teşhisi hiç duymadınız? Ölürse kendinizi sorumlu tutar daha da üzülürsünüz.
Bu kuş küçük en ufak bir sey de canına zarar gelebılır ama insanlar dayanıklıdır o ve bunu kıyaslayarak konusmayın ama goturucem tabıı veterınere .Yazılarınız acımasızca olmasın dısarda bir komsunuza bu konusmayı yapamazsınız degıl mı öyleyse bu konu da bana da yapamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?