- 16 Aralık 2016
- 579
- 592
- 53
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Yapcam dıyo zatenAllah korusun bir gün size bir şey yapar çok fena
Bandada öyle gelıyoKusa cok uzuldumonun sucu gunahi ne inanin babanizin son raddesi size zarar vermek olacak annenizle konusun ve kurtulun bu caniden
Suan erkek kardesımle kavga edıyo.Sarhos bı deŞuan öğrencimisin.kendini kurtarana kadar idare edin kızdırmayın he deyin geçin.sizede zarar vermesin
Tv yi kırdı yaaa şimdi Allaj belasını versınnaptın bakışıyor musun gıdıp gömsene dua oku su dök
Zaten pazar gunu ve temmuzda sınavım var.Sonra duzgun işe gırıcem.Kazansam izimi kaybettırıcem zaten.+Baba tarafımdanda ondanda nefret edıyorum.Içmıs az önce geldı bıze sardı gene.yok kıranızı ben verıyom falanAsıl suç annenin. Çünkü o adamı sana baba yapan o. Sonrasında nasıl biri olduğunu anlar anlamaz kaçıp seni kurtarmayan, senelerce rezil eden de o. O seni alıp gitmemiş sen niye onu alıp gidesin ki, senin sorumluluğun mu ona sahip çıkmak? Çek git kendin. Gidebilecek duruma gelene kadar sesini çıkarma, itiraz etme, başına bir şey gelmesin sonra sınav mı kazanacaksın ne yapacaksan hemen git.
Baban devamlı böylemi?Neden hersey bu kadar kotu gıdıyo
İnşallah kazanırsın. Kurtarırsın kendini. anneni de alırsın yanına.Sabah 5lere kadar ders çalısıyodum.Bugunde sınav yerıme baktoö geldım.Bu olaylar oldu.Hiç bakamadım bugunAh bı kazansam memleketımı bıle degıstırcem.O derece nefret edıyorum
Çok üzüldüm canımTv yi kırdı yaaa şimdi Allaj belasını versın
Amın canım.Allah buyuk de ezıyet edıyo ıste boyle bızeÇok üzüldüm canımAllah yardımcınız olsun.Baban olacak müsveddeyide ıslah etsin
Genelde pek konusmayız onla.arada boyle kavga cıkarıyo.Eve geldı bıdaha kavga cıkardı.Tekrar gıttı.Gece gelıp bısey uapcak dıye korkuyorumBaban devamlı böylemi?
Yok çalısmıyo o.Dıger ıkı kardesım calısıyoHayvan herif diycemde hayvanlara hakaret olur. Pislik. Cani.
Sakın kavga falan etmeyin o caniyle, tartışmayın bile... Bugün kuşa yapan yarın size yapar. Ki söylemişte zaten sıra sizde diye.
Hatta şehir falan değiştirin, anneniz çalışıyor mu? Çalışmıyorsa şimdiden iş baksın, planlayın hayatınızı... Allah yardımcınız olsun.
Anneme dıyomus evlenıp gıtsınler basımdanSizinle derdi ne bu herifin?
Kurtulana kadar suyuna gidin arkadasim belli olmaz ne yapacagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?