• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küsüp duran erkek arkadaş

Strwbrrymuffin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2017
564
309
103
Evet arkadaşlar saçma bir konu ile karşınızdayım. Henüz 35 günlük erkek arkadaşımla işten dolayı uzak mesafe ilişkisi sürdürüyoruz. Görüntülü olarak konuşma yapıyoruz ve bazen bacaklarına bakabilir miyim kamerayı uzaktan tutar mısın gibi talepleri oluyor. Yapmadığımda da küsüyor. Bu nedenle 2 kez ayrılma noktasına geldik. Yapmamam nedeniyle ona değer vermediğimi düşünüyormuş.Bu çok saçma değil mi sizin bu konuda düşüncelerinizi alayım dedim :)

**
Güncelleme ayrıldım

Son düzenleme:
Bu adamı gerçekten kendinize yakıştırıyor musunuz ?
Yazık ya hu, yapmayın kendinize bunu.

Böyle tek taraflı üstelik küsme tehdidi ile istenen şeylerin adı sapıklık , ucuzluk, adilik olur. Kendinize bunu yakıştırmayın.

Silin engelleyin bitsin gitsin.

Evet arkadaşlar saçma bir konu ile karşınızdayım. Henüz 35 günlük erkek arkadaşımla işten dolayı uzak mesafe ilişkisi sürdürüyoruz. Görüntülü olarak konuşma yapıyoruz ve bazen bacaklarına bakabilir miyim kamerayı uzaktan tutar mısın gibi talepleri oluyor. Yapmadığımda da küsüyor. Bu nedenle 2 kez ayrılma noktasına geldik. Yapmamam nedeniyle ona değer vermediğimi düşünüyormuş.Bu çok saçma değil mi sizin bu konuda düşüncelerinizi alayım dedim :)

18 Ağustos 2023 Aylarca beni kandırmış konunuzdan:
internet üzerinden tanışıp aylarca konuştuğum ve görüştüğüm adamın adı soyadı bile yalanmış. Sadece telefon numarasını biliyorum ve o da yurtdışına ait. Bu adamı nasıl bulabilirim? Ben durumu farkedince 10 dk içinde beni heryerden engelledi.

Neredeyse 34 yaşında, yetişkin bir kadınsınız. 1,5 ay önce açtığınız konunuzda internet üzerinden aylarca konuştuğunuz adamın ad ve soyadının dahi yalan olduğunu yazmıştınız.

Bu tecrübenizden 10- 15 gün sonra yine internet üzerinden birisiyle tanışıp, konuşmaya mı başladınız ?

Hem sapık hem manipulatif. O bacakları gosterince devamı gelecek biliyorsun değil mi? Önce sadece görmek istedim seni seviyorum niyetim ciddi biz ı sevgiliyiz diye vicdan yaptircak kusecek kızacak sonra da devamını isteyecek. Sutyenle dur onu çıkart şunu yap. En sonunda da bi bahane bulup ilgisizlesip senin ayrılmanın saglayacak. Sonra da bunu yapmayan bir kız bulup evlenecek. Evlenince de karısından gizli instada avlanmaya baslayacak gene baslayacak kızlara bacaklarını ac foto at.. adam sapık degismeyecek

Çünkü, sizinle rahatlamak amaçlı sevgili olmuş diye gördüm.

Hem sapık hem küsüyor niye hala berabersin? 35 günlük ilişkide senin rahatsız olduğunu bildiği halde böyle yapması sana saygısı ve sevgisi olmadığını amacının farklı olduğunu gösterir. AYRIL.

Back
X