kusura bakma ama seni bekar biri almaz dedi..

ve bunlara karşılık veren zevkine bakan kadınlar yok diyebilirmisiniz? her iki cinsiyette de var ben örnekvereilirim

ve bunlara karşılık veren zevkine bakan kadınlar yok diyebilirmisiniz? her iki cinsiyette de var ben örnekvereilirim

Ona bakarsanız evli olup zevkine bakan kadınlar da var fazlasıyla. Bu işin boşanmış bekar veya evli olmakla ilgisi yok. İnsanların tercihiyle ve karakteriyle ilgisi var. Etiketlemeye meraklı bir toplumuz malesef.

Ona bakarsanız evli olup zevkine bakan kadınlar da var fazlasıyla. Bu işin boşanmış bekar veya evli olmakla ilgisi yok. İnsanların tercihiyle ve karakteriyle ilgisi var. Etiketlemeye meraklı bir toplumuz malesef.
evet var tabi ama suçu erkeğe topluma atmak iki yuzluluk değil mi? nasıl olsa bosandim rahatım diyen gecelik vs takılan az mi ? ha yaşar hayat onun ok ama kendine bile saygı duymalisin bana göre tabi o erkekler boşanmış takiliyor der kurunun yanında yaş ta yanar bundan eğri oturup doğru konuşalım dedim

Az veya çok bilemeyiz. Boşanan insanları bu genelleme içine sokmak yanlıştır. Yeterince genelleme var zaten.

Cocuklu bi bayan biliyorum hic evlenmemis erkekle evlendi. Adam pesinden kostu resmen sana koca cocuguna abi olurum diye evlendiler ve cok mutlu

Sen ne diye bakiyorsun onun bunun lafina nolmus evlenmis bisanmissan bende bosandim hic bosanmis cocuklu birine evlenmiyorum kismetse 2ay sonra dugunum var ve gayette mutluyum Allahima sukurler olsun sren kimseyi takma dinleme

Az veya çok bilemeyiz. Boşanan insanları bu genelleme içine sokmak yanlıştır. Yeterince genelleme var zaten.
aynı şey erkek ırkı içinde geçerli yada toplum olgusu icin. burada açılmıştı konusu herkes çevresinden örnek vermişti eee kendi çevremde de gördüm buna istinaden yazıyorum zaten kendimizi aklayarak üstünü örterek sonuca varilmaz ki her konuda bu geçerli

Kaç yıllık evlisiniz pardon? ?

Kusura bakmayın yeni fark ettim alıntınızı. Neden sorduğumuzu tam anlamadım ama cevaplayayım.

Nisan 2014 tarihinden beri birlikte yaşıyoruz, 2015 Temmuzda nikah, 2016 Şubatta ailelerin gönlü olsun diye düğün yaptık. Teknik olarak 2 yıldan fazla bir süreden beri evlilik formunda yaşıyoruz anlayacağınız..

8yil olmus bosanali.
RazEy bu kadar onyargili olman haksizca.Herkes ayni olmaz.Cevremde boyle biri olsa boyle dusunse bana karsi cok incinirdim.

Kimin kaderinde ne yazıldığı ve kiminle olacağını kimse bilediği gibi sizi negatif enerjisiyke yıpratan arkadaşınızda bilemez. Ayrıca boşanmış bayanlar nasıl potansiyel manyaklar olmuyorsa aynı şey erkekler içinde geçerli bence önce bu mantıktan bir kurtulun. Ülkemizde nice örneği varken bu düşünceniz çok yanlış

Hadsizzzz..!!! Benim arkadaşım bekar cocukla evlendi..ve de cookk yakışıklı cok da yakisiyorlar Allah ayirmasin..
Birde cok tatli kizlari var 2 yaşında:)

insanları karalayarak da bir yere varılmaz. Etrafınızdaki insanların geneli yansıttığını düşünüyor sonra gelip boşanan kadınlar şöyle keyiflerine bakıyor diye genel ithamlarda bulunuyor, incelikten yoksun davranıyorsunuz. Sözlerinizi son derece rencide edici buldum. Hala arkasında durmaya çalışıyorsunuz. Siz eğer boşanmış biri olsaydınız bu sürecin zorluklarını, insanların önyargılarını fazlasıyla yaşamış olur böyle bir yorum yapmaktan kaçınırdınız. eşekten düşmeyen düşenin halini anlamaz. Acımasız ve genelleme dolu yorumlarınızda başarılar.

asla savunabileceğim bir düşünce değil ama konu sahibi sizde biraz takıntılısınız arkadaşınız sızlanmalarınızdan bıktığı bir anda sinirlenip söylemiş olabilir. bilemedim

teşekkürler size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…