- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
ve bunlara karşılık veren zevkine bakan kadınlar yok diyebilirmisiniz? her iki cinsiyette de var ben örnekvereilirimboşanmış kadınlara farklı bakılmasının asıl nedeni erkek egemen kültür.erkeklerin kendi fantazi dünyasında şimdi bunun bir şeylere ihtiyacı vardır hezeyanı.kadının alt tabaka erkek gözünde tekrar av formatına girmesi, sahibi de yok ben bunun ihtiyaçlarını karşılarım diye düşünüp, potansiyel abaza muamelesi göstermeleri.kendi abazalıklarını psikolojideki yansıtma metoduyla yansıtıyorlar.
ve bunlara karşılık veren zevkine bakan kadınlar yok diyebilirmisiniz? her iki cinsiyette de var ben örnekvereilirimboşanmış kadınlara farklı bakılmasının asıl nedeni erkek egemen kültür.erkeklerin kendi fantazi dünyasında şimdi bunun bir şeylere ihtiyacı vardır hezeyanı.kadının alt tabaka erkek gözünde tekrar av formatına girmesi, sahibi de yok ben bunun ihtiyaçlarını karşılarım diye düşünüp, potansiyel abaza muamelesi göstermeleri.kendi abazalıklarını psikolojideki yansıtma metoduyla yansıtıyorlar.
ve bunlara karşılık veren zevkine bakan kadınlar yok diyebilirmisiniz? her iki cinsiyette de var ben örnekvereilirim
evet var tabi ama suçu erkeğe topluma atmak iki yuzluluk değil mi? nasıl olsa bosandim rahatım diyen gecelik vs takılan az mi ? ha yaşar hayat onun ok ama kendine bile saygı duymalisin bana göre tabi o erkekler boşanmış takiliyor der kurunun yanında yaş ta yanar bundan eğri oturup doğru konuşalım dedimOna bakarsanız evli olup zevkine bakan kadınlar da var fazlasıyla. Bu işin boşanmış bekar veya evli olmakla ilgisi yok. İnsanların tercihiyle ve karakteriyle ilgisi var. Etiketlemeye meraklı bir toplumuz malesef.
evet var tabi ama suçu erkeğe topluma atmak iki yuzluluk değil mi? nasıl olsa bosandim rahatım diyen gecelik vs takılan az mi ? ha yaşar hayat onun ok ama kendine bile saygı duymalisin bana göre tabi o erkekler boşanmış takiliyor der kurunun yanında yaş ta yanar bundan eğri oturup doğru konuşalım dedim
aynı şey erkek ırkı içinde geçerli yada toplum olgusu icin. burada açılmıştı konusu herkes çevresinden örnek vermişti eee kendi çevremde de gördüm buna istinaden yazıyorum zaten kendimizi aklayarak üstünü örterek sonuca varilmaz ki her konuda bu geçerliAz veya çok bilemeyiz. Boşanan insanları bu genelleme içine sokmak yanlıştır. Yeterince genelleme var zaten.
Kaç yıllık evlisiniz pardon? ?
aynı şey erkek ırkı içinde geçerli yada toplum olgusu icin. burada açılmıştı konusu herkes çevresinden örnek vermişti eee kendi çevremde de gördüm buna istinaden yazıyorum zaten kendimizi aklayarak üstünü örterek sonuca varilmaz ki her konuda bu geçerli
teşekkürler size deinsanları karalayarak da bir yere varılmaz. Etrafınızdaki insanların geneli yansıttığını düşünüyor sonra gelip boşanan kadınlar şöyle keyiflerine bakıyor diye genel ithamlarda bulunuyor, incelikten yoksun davranıyorsunuz. Sözlerinizi son derece rencide edici buldum. Hala arkasında durmaya çalışıyorsunuz. Siz eğer boşanmış biri olsaydınız bu sürecin zorluklarını, insanların önyargılarını fazlasıyla yaşamış olur böyle bir yorum yapmaktan kaçınırdınız. eşekten düşmeyen düşenin halini anlamaz. Acımasız ve genelleme dolu yorumlarınızda başarılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?