- 19 Aralık 2015
- 345
- 266
- 53
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Konu sahibi suan cok ofkeli,kirgin diye kendini ifade edemiyor zaten ,anliyorum ben onu
Onun ofkesi aslinda kadini hor goren zihniyete,oyle bir cevrede yasadigi belli
Orumcek kafali zihniyet her yerde var ,ve kadin hep eziktir ,zavallidir
,birde bosanmissa zaten vay haline ...
Kocasi hatali ve istenmeyen bir bosanma yasaniyor,sonrada adam gidip yine bir bekar alicak ama kadina gelince igrenv yakistirmalar yapiliyor,neymis yasli ve dul cocuklular alirmis
Yok oyle bir sey ,yani secim yapilir
Ama bunun icin konu sahibininde gayret etmesi gerek
Once su olumsuz ruh halinden kurtulsa ,biraz bakim,guleryuz ,ozguvenle kendine cok guzel bir baslangic yapabilir
Konusanlarada haddini bildirir bir guzel
Ama malesef cok zayif ,dibe cokmus bir donem geciriyor,sinek vizlasa dert ediyor kendine
Arkadaşı öyle dedi diye sinir krizi geçirmek nedir allahaşkına.Dediyse dedi bende öyle düşünmüyorum dersin olur biter.Dünya o kız gibilerin demesiyle dönmüyor.
Senin zihniyetin de arkadaşınkinden farklı değilmiş.İlla boşanmış biri ile evlenme zorunluluğun olmadığı gibi her boşanmış erkek de potansiyel manyak değil.al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
lannetttt olsun.yazıklarrr olsun...
bunun için mi ayrıldım bunun için mi boşandım ben..
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
Konu sahibi haklı dediniz ya onun için yazdım .Herkes bir değilki bekarla evlenirsin diyende olacak bekarla evlenemezsin diyende .Evlenmiş oğlu hiç evlenmemiş kız alınca tamam diyip ,evlenmemiş oğlu boşanmış bayanla evlenmek isteyince sorun çıkartanlar hep olacak toplumumuzda.Sinir krizi geçirmesine gerek yok.Hayır ben o konuda yorum yapmadım bakarsan
başka bir konuya dikkat çektim ben
İnsanlar boşanınca potansiyel manyak mı oluyor. O zaman düz mantık sen de manyaksın.al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
lannetttt olsun.yazıklarrr olsun...
bunun için mi ayrıldım bunun için mi boşandım ben..
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
Kesinlikle haklısınız toplumda bu tip insanlar herzaman olacak. Bunlardan bir tanesi de zaten konu sahibi. Kendisi evlenmiş boşanmış olan erkeği dışlıyor ama olay kendisine gelince dışlanmak istemiyor. Bu ne perhiz ne lahana turşusuKonu sahibi haklı dediniz ya onun için yazdım .Herkes bir değilki bekarla evlenirsin diyende olacak bekarla evlenemezsin diyende .Evlenmiş oğlu hiç evlenmemiş kız alınca tamam diyip ,evlenmemiş oğlu boşanmış bayanla evlenmek isteyince sorun çıkartanlar hep olacak toplumumuzda.Sinir krizi geçirmesine gerek yok.
İnşallah önce bir kendini toplarda ister tek, isterse doğru düzgün kendine değer verecek biriyle yoluna devam eder.Bağımlı gibi kimseyi merkezine koymasın.
Konu sahibi haklı dediniz ya onun için yazdım .Herkes bir değilki bekarla evlenirsin diyende olacak bekarla evlenemezsin diyende .Evlenmiş oğlu hiç evlenmemiş kız alınca tamam diyip ,evlenmemiş oğlu boşanmış bayanla evlenmek isteyince sorun çıkartanlar hep olacak toplumumuzda.Sinir krizi geçirmesine gerek yok.
İnşallah önce bir kendini toplarda ister tek, isterse doğru düzgün kendine değer verecek biriyle yoluna devam eder.Bağımlı gibi kimseyi merkezine koymasın.
deneme tahtası mıyım beninan senin bu zihniyetinden de nefret edecek cok bulunur.
karisini bosamislar hep manyak olmuyordur heralde, bekar birisiyle vaktinde evlenmis cokta basarili olamamissin, birde bosanmisi dene bence.
sonunda ya sonundaİşteee burada konu sahibi haklı! !
Bosanan erkek gidip bekar bi kizla evleniyor rahatlıkla ama boşanmış bayan öyle mi??
Konu Sahibinin kasdettigi bu
Kaç bayan var öyle yok annesi eşimden ayrıldım diye istemedi diyen allah aşkına
24lük çıtır ne oldu su? O evlencekti seninle unuttun mu? Ama sonradan vazgeçmişti tabii..deneme tahtası mıyım ben
seni bekar biri almaz dedi ne kadar iğrenç bir üslup sanki alınmaya muhtaç bir malım benO nedemek o.
Demekki kendini satılığa çıkarmisli
senin icin endiseleniyo yazık.
haklısın ama söyleyiş uslubu çok kırıcı ve aşağılayıcıydı.hayırlısı olsun.niye buna takıldın ki ?
bekar bekarla evleniyorda anlaşamııyor
2.evliliği olup da çok mutlu olanlar da var
kaldı ki batıda farklı bayan 2.evliliği olup adamın ilk evliliği olanlar var yok değil
böyle şeylere takılma üzme durduk yere kendini
Aynen içim şişti de artık bisey demiycem, mapus damlarina düştüm en son dedigimlevalla bende senin şu erkeksiz yapamaz halinden nefret ettim. yapacak birsey yok.
Adamı bu kadar gömme sen. Yarın yine konu açarsın, keşke idare etseydim bosanmasaydim diye.yok dayak yediğim için anama ve bana o...pu denildiği için mesleğimi yapmama izin vermediği için boşandım.bu durum beni değil karşımdaki ş....sizi manyak yapar.
Canim biraz dusun istersen ,o kiz oyle konusabilme cesaretini nerden buluyor?haklısın ama söyleyiş uslubu çok kırıcı ve aşağılayıcıydı.hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?