kusura bakma ama seni bekar biri almaz dedi..

Tamda anlatmak istediğimi çok güzel acikladiniz
Helal olsun

Senin zihniyetin de arkadaşınkinden farklı değilmiş.İlla boşanmış biri ile evlenme zorunluluğun olmadığı gibi her boşanmış erkek de potansiyel manyak değil.

Hayır ben o konuda yorum yapmadım bakarsan
başka bir konuya dikkat çektim ben
Konu sahibi haklı dediniz ya onun için yazdım .Herkes bir değilki bekarla evlenirsin diyende olacak bekarla evlenemezsin diyende .Evlenmiş oğlu hiç evlenmemiş kız alınca tamam diyip ,evlenmemiş oğlu boşanmış bayanla evlenmek isteyince sorun çıkartanlar hep olacak toplumumuzda.Sinir krizi geçirmesine gerek yok.
İnşallah önce bir kendini toplarda ister tek, isterse doğru düzgün kendine değer verecek biriyle yoluna devam eder.Bağımlı gibi kimseyi merkezine koymasın.

İnsanlar boşanınca potansiyel manyak mı oluyor. O zaman düz mantık sen de manyaksın.
Yahu kimseye hakaret etmek istemiyorum şu mübarek günlerde ama bi değişiksiniz gerçekten yaaa. Tedavi olun bence. Takıntılı tuhaf bi tipsiniz ve mesleğiniz de yine öğretmenlik. Gerçekten şu bdv konularından sonra mesleği öğretmenlik olanlardan soğudum.
2 günde 1 ya evlilikle ya da eski eşinizle ilgili konu açıp duruyorsunuz. Hayatta herşey koca ya da evlilik değildir. Biraz kendinize değer verin bu nedir yaaa.

Kesinlikle haklısınız toplumda bu tip insanlar herzaman olacak. Bunlardan bir tanesi de zaten konu sahibi. Kendisi evlenmiş boşanmış olan erkeği dışlıyor ama olay kendisine gelince dışlanmak istemiyor. Bu ne perhiz ne lahana turşusu

Eeee? Bunlari konu sahibine yazsaydiniz keşke
Ben sinir krizi gecirmekte haklı mı dedim

toplumun kadına erkeğe bakışı aynı degil gibi yorum yaptı katildim .

sonunda ya sonunda

niye buna takıldın ki ?
bekar bekarla evleniyorda anlaşamııyor
2.evliliği olup da çok mutlu olanlar da var
kaldı ki batıda farklı bayan 2.evliliği olup adamın ilk evliliği olanlar var yok değil

böyle şeylere takılma üzme durduk yere kendini

haklısın ama söyleyiş uslubu çok kırıcı ve aşağılayıcıydı.hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…