kusura bakma ama seni bekar biri almaz dedi..

İyi de evlenmiş boşanmış ne önemi var sen de boşanmış bir bayan olarak bilmelisin ki kimse boşanmak için evlenmiyor.
Dul bir adam illa hiç evlenmemiş bir kız istediğinde çok garibime gider...
Sizin ki de garip geldi. Lütfen kızmayın ağlama krizlerine girmeyin. İnsanlık önemli saygı sevgi anlayış önemli dulluk değil...

Hic öyle düsünme canim. O arkadas dedigini de cikar hayatindan. Allah'a dua et, illaki hayirlisiyla seni seven biri cikacaktir karsina. Benim teyzemde evlenip bosanmisti. Simdi enistemle (bekardi kendisi) gayet mutlular. Ister bekar olsun ister evlenip bosanmis olsun. Seni sevsin yeter :) hakkinda hayirlisi olur insallah

anlamadığın hala ısrar ettiğin,illa kendini "kurban " gösterdiğin durum şu,yaşlı olsun boşanmış olsun çocuklu olsun ,yeter ki ADAM OLSUN....eski kocan gibi olmasın,eski sevgilin gibi olmasın...
nedir bu kurban rolleri allah aşkına. yeter ama..acınacak durumda falan değilsin,,ama giderek o duruma geliyorsun...hastalanacaksın yakın zaman koca koca diye...eski kocam yeni kocam diye diye...

Bunlar nasıl çirkin laflar, nasıl çirkin bir üslup. Ne demek defolu mal, patlak falan Şu tarzda konuşmayın lütfen. Okumuş, eğitimli öğretmensiniz. Hiç yakışmıyor bir öğretmene bu laflar. Arkadaşlığınızı kesersiniz olur biter. Sizde geçen sayfalarda arkadaşınızın bekaretini sorgulayıp evlenmediği için mimlenmedi diyorsunuz. Bakın arkadaşınızdan beklediğiniz şeyi onun yüzüne karşı olmasa da burada söylüyorsunuz. Çok çelişkilisiniz. Yapmayın. Hele ki beddua etmeyin. Size döner..

Bir şey soracağım. Siz hayatınızda yeni başlangıç yapmak istiyor musunuz? Psikolojik yardım almayı düşünüyor musunuz? Samimiyetle soruyorum.

En samimi arkadaşın bunu mu dedi? Arkadaşlığınızı gözden geçir bence. Benim etrafımda boşanıp hiç evlenmemiş erkeklerle evlenen bir sürü arkadaşım var. Gayet de mutlular. Arkadaşım dediğin hem seni aşağılamış, hem de boşanan çocuklu erkekleri aşağılamış. Ama bak sen de boşanan çocuklu adamlara laf etmişsin. Senin de ondan farkın kalmamış.

Eşinden boşanmış çocuklu bir arkadaşım birkaç yıl önce evlendi ve üstelik adamın ilk evliliğiydi. Hatta arkadaşım adamdan bir iki yaş büyük bir de. Ayrıca erkek kuzenim evlendi geçenlerde, kuzenimin ilk, kadınınsa ikinci evliliği. Moralini bozma lütfen. İlla herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bir kural yok.

Eski eşinizle ilgili açtığınız forumlar hepsi bende takıntılı hastalıklı birini çağrıştırıyor.Kendinize özsaygınız olsun.O şunu dedi bu şunu dedi bırakın artık .Size değer vermeyen bir şerefsizden kurtulmuşsunuz .Artık önünüze bakın milletin dediğinide kulak asmayın.Önce şu yaşadığınız travmalardan kurtulun.Eşiniz öyle diye tüm erkekler öyle olacak diye bir şey yok.Boşanmış erkekler manyaktır lafı çok saçma

inan senin bu zihniyetinden de nefret edecek cok bulunur.
karisini bosamislar hep manyak olmuyordur heralde, bekar birisiyle vaktinde evlenmis cokta basarili olamamissin, birde bosanmisi dene bence.

Onemli olan zihniyettir bosanmis bosanmamis olmak degil. mesela eminim ki eski esim kendisi bosanmis olmasina ragmen hic evlenmemis bir kizla evlenmeyi tercih edecek. Benimle mutlu olamadi belki bosanmis bir kadinla mutlu olabilecek ama ne kadar anlasip anlasamadigina degil ilk kriter olarak evlenmemis olmasina bakacak. Sacma seyler bunlar.

Kim demişse, şeker (!) yemiş. İstediğiniz herkesle evlenebilirsiniz. Ayrıca bu işin doğusu batısı yok, karşınızdaki insanın karakteri ile ilgili bir durum. (Örnekler var hayatta, Türkiye'nin en doğusun da yetişmiş bir bey efendi, hiçte gocunmamış ve konusunu dahi açmamıştır böyle bir şeyin. Bayanla da evlenmiştir. Davullu zurnalı, düğünlü dernekli (!) ).
Takıldığım konu şu siz boşanmış birisisiniz. "karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem " Bu ifadeyi size yakıştıramadım. Bence siz önce ön yargılarınızdan kurtulun.
Allah yolunuzu açık etsin.

İşteee burada konu sahibi haklı! !
Bosanan erkek gidip bekar bi kizla evleniyor rahatlıkla ama boşanmış bayan öyle mi??
Konu Sahibinin kasdettigi bu
Kaç bayan var öyle yok annesi eşimden ayrıldım diye istemedi diyen allah aşkına

Kaç yıllık evlisiniz pardon? ?

Konu sahibi suan cok ofkeli,kirgin diye kendini ifade edemiyor zaten ,anliyorum ben onu
Onun ofkesi aslinda kadini hor goren zihniyete,oyle bir cevrede yasadigi belli
Orumcek kafali zihniyet her yerde var ,ve kadin hep eziktir ,zavallidir
,birde bosanmissa zaten vay haline ...
Kocasi hatali ve istenmeyen bir bosanma yasaniyor,sonrada adam gidip yine bir bekar alicak ama kadina gelince igrenv yakistirmalar yapiliyor,neymis yasli ve dul cocuklular alirmis
Yok oyle bir sey ,yani secim yapilir
Ama bunun icin konu sahibininde gayret etmesi gerek
Once su olumsuz ruh halinden kurtulsa ,biraz bakim,guleryuz ,ozguvenle kendine cok guzel bir baslangic yapabilir
Konusanlarada haddini bildirir bir guzel
Ama malesef cok zayif ,dibe cokmus bir donem geciriyor,sinek vizlasa dert ediyor kendine

Arkadaşı öyle dedi diye sinir krizi geçirmek nedir allahaşkına.Dediyse dedi bende öyle düşünmüyorum dersin olur biter.Dünya o kız gibilerin demesiyle dönmüyor.

@sudamlasi0 insanlar konuşurlar, lütfen sen onları umursama.
Ben ilk boşandığımda bir arkadaşım beni aramış ve "baban utanmadan nasıl sokağa çıkıyor" demişti.
Bende "seninkinden daha kolay çıkıyor. Ben boşandığımı kimseden saklamıyorum ama sen sevgilini saklıyorsun" demiştim. (sevgilisi evli 2 çocuk babası birisi ve kadın bana bunu demişti. düşün hadsizliği)
Sen umursama. Önüne bak. Hayat seni çok daha güzel bir yere getirecek inşallah. Olgunlaşacaksın ama kabul edeyim bende çok ağlamıştım. Ama dikkat et pek çok arkadaşım böyle densizlerin yüzünden bir an önce kendilerini ispat için evlenme telaşına girdiler ve hata yaptılar.
Bu arada az önceki yorun için üzgünüm. Hayatının bir dönemini boşanmış birisi olarak geçiren ben bu konuda hassasım.

Arkadaşınız belli ki fikrini dile getirmiş
Ama bu işler kısmet meselesi bir bakarsın bekar evlenmemiş olan sizinle evlenmek ister siz istemezsiniz
Gider boşanmış bir insana gönül verirsiniz.
Hak Tealadan hayırlısını dilemek lazım
Yani işin özü lafla peynir gemisi yürümez.
Hayatı akışına bırakın rahat olun kısmet ne ise o sizi bulur.....

. Ah cok sacma bir düsünmen. bir tanidigimizin kizi bosandiktan sonra, 2 kere evlendi. Ikiside bekar di evlendigi adamlarin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…