- 12 Nisan 2013
- 2.678
- 2.089
- 133
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
dul lafini sevmrm bekar sonucta ama oh hayatimi yasarim diye cosanda cok denhryi kuramayanbosanmıs bayanlara farklı bakılmasının tek sebebi ulkemizdeki bekaret anlayısı haa bu evlendi bosandı artık herseyi rahat yasar dur suna bir asılayım kafası var aynı sey kadınlarda da var bu dul kocamdan uzak tuttayım asılır ..bosanmıs kadınlarda sıkıntı yok boyle dusunen insanalrda var kafalarını duzeltsinler bir zahmet
al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
lannetttt olsun.yazıklarrr olsun...
bunun için mi ayrıldım bunun için mi boşandım ben..
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
Haydiii tartışma başlasınegri oturup dogru konusalim bosanmis bayanlarin geneli laylaylom takiliyor bu yuzden bosanmis bayanlara farkli bakiliyor
yazdigimi tekrar okuyun anlamamissiniz
Karısı ile boşanmış herkes potansiyel manyok olmuuor oda yanlış bir yorum olmuş.diğer yandan benim kuzenim boşanmış bir cocugu olan bir bayan ile evli suan kendi cocuklarıda olacak gayet mutlular arkadaşınızın bunu size yakıştırıyor olması . Arkadaş olmadıgını gösterir öle bi olgu bile olsa bunu sana söylemesi cok yanlış . Bi daha görüşmeyin bence.al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
8 yıl önce boşandıHer karısını boşayan manyak değildir. Kimseye ön yargıyla bakmamak lazım. Sen de boşanmış erkeklere farklı bakıyorsun galiba. Bekar veya dul olsun, sevdikten sonra her şey aşılır.
Sanırım daha yeni boşandın, bu tür sohbetlerden olabildiğince uzak dur. Farklı ortamlardan arkadaş edin, mümkünse bu kız gibi barzo olmasın.
Aa, öyle bi anlatmış ki sanki bir ay filan olmuş8 yıl önce boşandı
Ben bir ay önce boşandımAa, öyle bi anlatmış ki sanki bir ay filan olmuş
al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
Cunki 8 yildir o zaman diliminde takili kalmis,hala o gunleri yasiyorAa, öyle bi anlatmış ki sanki bir ay filan olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?