kusura bakma ama seni bekar biri almaz dedi..

dul lafini sevmrm bekar sonucta ama oh hayatimi yasarim diye cosanda cok denhryi kuramayan

Senin mantığınla da senin gibi kocasını boşamış potansiyel bi manyağı bekar bir adam neden alsın?

ya bence sen şu erkeksiz yaşayamam durumundan vazgeç. geçen konuda da millet sana terapiye git dedi. Yok gitmem, intihar eden terapistler var falan gibi şeyler söyledin.
Ya bir bak durumuna, 10 sene önce boşandığın adamın yasını tutmak yeni aklına gelmiş
evlenemem de evlenemem.. amaaaan ya, sen hayatını yaşa. kendine güvenmeyi öğren. Ayakların yere sağlam bassın. kendini geliştir bi bak nasıl etrafında adamlar oluşur.
Senin önce kendini sevmen, kendine yetmen lazım.

Dengesizin birisi yorum yapmış sende oturup ağlıyor musun ???!!!! Herkesi herkes sevebilir evlenebilir !!! Benim annem bebekleri kucağında eşi vefat edince rahmetli babam annemle evlenmiş babam da hiç evlenmemiş daha önce. Ne var yani bir insan evlendi ayrıldı diye 2.el konumuna mi dusuyor !!!!??

Ya moralini bozma bence arkadaşım geleceği sadece HZ. ALLAH bilir ne kadar da kıskanç bu insanlar ya insan dostunun arkadaşının iyiliğini daha fazla güzellikler yaşamasını istemez mi o dost arkadaş değil..

Karısı ile boşanmış herkes potansiyel manyok olmuuor oda yanlış bir yorum olmuş.diğer yandan benim kuzenim boşanmış bir cocugu olan bir bayan ile evli suan kendi cocuklarıda olacak gayet mutlular arkadaşınızın bunu size yakıştırıyor olması . Arkadaş olmadıgını gösterir öle bi olgu bile olsa bunu sana söylemesi cok yanlış . Bi daha görüşmeyin bence.

Her karısını boşayan manyak değildir. Kimseye ön yargıyla bakmamak lazım. Sen de boşanmış erkeklere farklı bakıyorsun galiba. Bekar veya dul olsun, sevdikten sonra her şey aşılır.
Sanırım daha yeni boşandın, bu tür sohbetlerden olabildiğince uzak dur. Farklı ortamlardan arkadaş edin, mümkünse bu kız gibi barzo olmasın.

8 yıl önce boşandı

Ya yok oyle bisey uydurmus.. sen simdi bunu dusunup buna mi yoruyorsun kendini? Bosver.. Akisina birak...

Sen bile boyle bir ayrimla kuruyorsun hayallerini bana bu tuhaf geldi . Yani sen istemiyorsun asil dul cocuklu. ..

Sevdikten sonra dul, bekar, cocuklu, cocuksuz ne fark eder? Yeter ki sevsin, sen sev, inan, guven...

Çok saçma bir argüman bu..benim bir arkadaşım 45 yaşındayken boşanmış ve üç çocukla hemde hiç evlenmemiş bir adamla evlendi.şimdi çok ta mutlu..
Sil o arkadaşı hayatından.belliki hem cahil hemde kıskanç.

SuDamlasi
Sen bahane ariyosun ,Herkesin her dedigini kafana takmaya ne gerek var ya
Sana o lafi soyleyen arkadasin dunyanin merkezimi oluyor
Bir sozu niye bu kadar ciddiye alip,kendini uzuyorsun
Hergun bir baska konu ,ama ayni yerdesin ,ilerleme yok
Adam gibi adam olduktan sonra bosanmis biriyle evlen ne olucak
Valla uzuluyorum sana ,az toparlan ,az kendine deger,kiymet ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…