Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şampuan ve Saç KremleriKusura bakmayın konuyu nerede açacağımı bilemedim
Restoreksi öneririm, cok uzun olan saçlarımı omuzumda kestirdim ve pişman oldum tabi, 3 aydır restorex kullanıyorum nerdeyse gogus altıma inecek sacim, ayrıca dokulmesini de durdurdu.Tabi her saçta aynı etkiyi gösterir mi bilemiyorum, almadan yorumlara baktığımda memnun kalmayan da vardı.
Ben şuanda kullanıyorum. 3 hafta kadar oldu başlayalı. Dökülme konusunda da uzama konusunda da bir fark göremedim şimdilik. Sanırım etki etmesi için uzun süreli kullanım gerekiyor.
Ben şuanda kullanıyorum. 3 hafta kadar oldu başlayalı. Dökülme konusunda da uzama konusunda da bir fark göremedim şimdilik. Sanırım etki etmesi için uzun süreli kullanım gerekiyor.
illa ki vardır aslında bir çözümü. Bende dökülmeden şikayetçiyim. Durduramıyorum bir türlü. Ne yağlar, ne şampuanlar kullandım ama yok durmuyor. Ama çözüm aramaya devam ediyorum umudumu kesmeden
illa ki vardır aslında bir çözümü. Bende dökülmeden şikayetçiyim. Durduramıyorum bir türlü. Ne yağlar, ne şampuanlar kullandım ama yok durmuyor. Ama çözüm aramaya devam ediyorum umudumu kesmeden