Şampuan ve Saç Kremleri Kusura bakmayın konuyu nerede açacağımı bilemedim

baharaslan_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2015
23
3
1
30
Merhaba arkadaşlar hc hair care complex ürününü kullanan var mı ? Gerçekten işe yarıyo mu? Saçkarım uzamıyo

Restoreksi öneririm, cok uzun olan saçlarımı omuzumda kestirdim ve pişman oldum tabi, 3 aydır restorex kullanıyorum nerdeyse gogus altıma inecek sacim, ayrıca dokulmesini de durdurdu.Tabi her saçta aynı etkiyi gösterir mi bilemiyorum, almadan yorumlara baktığımda memnun kalmayan da vardı.

Restoreksi dışardanda satın alabilirmiyiz fiyatıda daha uygunmuş . Saçlarım iki senedir kısacık ve kolayda uzamıyo

Merhaba arkadaşlar hc hair care complex ürününü kullanan var mı ? Gerçekten işe yarıyo mu? Saçkarım uzamıyo
Ben şuanda kullanıyorum. 3 hafta kadar oldu başlayalı. Dökülme konusunda da uzama konusunda da bir fark göremedim şimdilik. Sanırım etki etmesi için uzun süreli kullanım gerekiyor.

Restoreksi dışardanda satın alabilirmiyiz fiyatıda daha uygunmuş . Saçlarım iki senedir kısacık ve kolayda uzamıyo
Alabilirsin canım, ben marketten aldım, her markette var mı bilmiyorum ama ikilisini alıyorum 700 ml 2 tane 11 lira.

Bende uzaması için :)) inşallah işe yarar yorumlar çok iyi bu ürün için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…