alt kaburgasını aldıran çokmuş, beli daha ince olsun diye, bende yeni öğrendim geçenlerde şok oldumCok kokrutucu ve cok kotu. Allahim cok feci oldum. Bir kac gun ruyamdan cikmayacaktir. Evet guzel anlatmislar ama cok ürkütücü ya... insanlar gercekten bunlari yapiyor mu ya?
alt kaburgasını aldıran çokmuş bende yeni öğrendim geçenlerde şok oldum
victoria s secret meleklerinde çok olduğunu duymuştum benalt kaburgasını aldıran çokmuş, beli daha ince olsun diye, bende yeni öğrendim geçenlerde şok oldum
Hiiiii ayyy inanamiyorum yaaa tuylerim diken diken oldu. Allahim korusun. Peki aldiranlar sonradan bir zararini görmüyorlar mi? Insallah sonları bu videodaki gibi olmaz..
bilmiyorum ki canım, bi taneside bir zamanlar pembe dizilerini bayıla bayıla izlediğimiz thalia ymış
Inanamiyorum. Ne istediler kaburgaciklarindan. Artik kaburgani kirarim esprisini bile yapamiycaazzz
Tibe töbe ama yakinda insallah keyfine de göz nakli falan olmak cikmaz insallah. Videoda gistermisler ama o kadar da oldugunu sanmiyorim..
video da rahatsız edicide olsa çok güzel göndermeler var, beynin pembeye boyanması gibi, ben çok beğendim
alt kaburgasını aldıran çokmuş, beli daha ince olsun diye, bende yeni öğrendim geçenlerde şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?