• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kusursuz olamamak

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.853
3.176
133
İyi günler herkese.
Annemle evde oturuyorduk bugün, annem yatmak istedi. Salonu süpürür müsün halin varsa (hastayız ikimiz de) dedi. Ben de olur da sen rahatsız olma uyuyacaksın dedim. Olsun dedi tamam ben salonun kapısını kapatır süpürürüm dedim.
Neyse salonu süpürdüm oturuyorum annem geldi süpürmüyorsun herhalde dedi. E sen yatarken kapıyı kapadım süpürdüm dedim. Ben oda kapımı daha yeni kapadım ama dedi. E tamam işte salonu süpürdüm ben de dedim. Mutfak odan falan peki diye sordu. Bana salonu süpürmemi söylemişti ben de bunu hatırlattım. Vicdansız evlat oldum. Daha ben sana hiçbir şey demiyorum yapma artık sakın ben yarın yapacağım dedi..
Şimdi kafam karışık yapmasam olay çıkacak yapsam yine olay çıkacak.
Çevremdeki herkesin bana kızıp laf söyleyecek bir şeyi var ne kadar kusursuz olmaya çalışsam da olmuyor ne yapmam lazım her şey üst üste geliyor :KK43: yarın akşam babamlarda toplanacağız zaten orada da her şey kötü gidecek :KK43:

Annenizin sizi korkutup tehdit ve hakaret etmesine izin vermeyin gerekirse babaniza ne biliyim ablaniza yakininiza soyleyin korkuyosunuz cunku yarin kotu gececek diye uzuldum adiniza

Annenizin sizi korkutup tehdit ve hakaret etmesine izin vermeyin gerekirse babaniza ne biliyim ablaniza yakininiza soyleyin korkuyosunuz cunku yarin kotu gececek diye uzuldum adiniza
Hayır hayır tehdit falan değil. Annem babam ayrı ve ben yurtdışında okuyorum. Bu sene buraya yatay geçiş yapmamı istedi babam. Fakat okul yurtdışı kontenjanı açmadı. Dolayısıyla gelemiyorum Türkiye’ye okumak inçin. Geçen hafta konusu geçti babamla konuşurken seneye sınava baştan girip burayı mı kazansan dedi ama istediğim üniversite için senelerce çalışmam lazım :KK43:
Yarın akşam babamlarla toplanınca da üstüme gelecekler niye olmadı diye

Back
X