Haftaiçi de istiyor tabi ama olmazsa sorun fazla olmuyor Cumartesi ye takıntılı.Butun hafta olmuyorsa cumartesi icin bozulmasi normal.
Hayır yeni evli değiliz 10 senelik evliyiz,her zaman aynı Cumartesi olursa Pazar melek,olmadıysa yandık.Çocuğum bile Pazar günü stres günü dedi geçenO ne be öyle...
Hasta olabilirsin canin istemez zorla mi neden c.tesi sordunuz mu?
Pazar olsun o zaman evde işte hey Allahım bu adamlar nasıl bir varlık aklım almıyor...
Trip yapması da çok çocukça geldi bana yeni evli misiniz?
Ne olursa olsun Cumartesi olacak o iş,istersen hergün yapahaha. enteresan. sende carsambayi kutsa bakalim, n’olcak kocana persembeleri merak ettim.
Anladım canım adam huy edinmiş baksana konuşsan kırılma ama yorgun olabilirim canim istemeyebilir filan diye...Hayır yeni evli değiliz 10 senelik evliyiz,her zaman aynı Cumartesi olursa Pazar melek,olmadıysa yandık.Çocuğum bile Pazar günü stres günü dedi geçen
İlk evlendiğimiz günden beri bu şekilde ,nefret ettim Cumartesi’den artık.Bugün mesela bütün gün cezalandırdı biziçok ilginçmiş
10 yıldır bu şekilde mi :)
Cumartesi inadına canım istemiyor durum çok vahim.Haftasonu daha rahat oluyor ertesi gün iş Yok filan diye düşündüm ama istisnasız her Cumartesi istiyorsa gerçekten rahatsız edici. Şimdi 10 yıl sonra sizi rahatsız ediyorsa , adam ‘hoppala ne oldu ne değişti ‘ diye düşünmekte haklı. Artık dayanın bi 10 sene daha , sonra istemez zaten ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?