- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
gerçekten o olmasını takıntı etmişİlk evlendiğimiz günden beri bu şekilde ,nefret ettim Cumartesi’den artık.Bugün mesela bütün gün cezalandırdı bizi
Çok saçma ya cezalandırma filan çocuğa da yazık yaİlk evlendiğimiz günden beri bu şekilde ,nefret ettim Cumartesi’den artık.Bugün mesela bütün gün cezalandırdı bizi
Sanki bu durumu takıntı haline getirmiş eşiniz.İlk evlendiğimiz günden beri bu şekilde ,nefret ettim Cumartesi’den artık.Bugün mesela bütün gün cezalandırdı bizi
Göbeğiniz ona mı bağlı ? Alın çocuğu çıkın , kendinize vakit ayırın .Cumartesi inadına canım istemiyor durum çok vahim.
Çocuk anlam veremiyor tabii daha ,istediği olduysa Pazar kahvaltılara götürmeler şehir dışına çıkarmalar ,olmadıysa mahalledeki bakkala bile götürme,çıldıracam artıkÇok saçma ya cezalandırma filan çocuğa da yazık ya
Nasil cezalandirdi? Baska bi sebebi olabilir mi peki? Soyledi mi bu sebeple kizgin oldugunu? Cidden huzursuz edici bir durum,gorev gibi.İlk evlendiğimiz günden beri bu şekilde ,nefret ettim Cumartesi’den artık.Bugün mesela bütün gün cezalandırdı bizi
Aslında durum şu biz zaten Cumartesi çocuğumla çıkıyoruz o çalışıyor çünkü.Pazarda daha farklı birşeyler yapmak istiyoruz ailecekGöbeğiniz ona mı bağlı ? Alın çocuğu çıkın , kendinize vakit ayırın .
her Cumartesi nefret ede ede yapmaktansa Pazar günü kafa dinleyin daha iyi . Neymiş yani bu ?
Bir süre sonra vazgeçecektir emin olun
Dediğim gibi bütün gün surat astı,evde huzursuzluk çıkardı,alınacaklar vardı almadı hava güzeldi çıkmadı hep birlikte,herkes kendi çıksınmış herkes kendi marketini kendi yapsınmış falan filanNasil cezalandirdi? Baska bi sebebi olabilir mi peki? Soyledi mi bu sebeple kizgin oldugunu? Cidden huzursuz edici bir durum,gorev gibi.
Aynen ya düşünmedim değil.Cumartesi yemeklerine uyku ilacı kat
E demek ki eşinizin birşey yapma ya da yapmama durumu sizinle yaşadığı Cumartesi gecesine bağlı . Günlerin yerini değiştirin Cumartesi evde olun Pazar alın çocuğu çıkın . (Yani beraber olmak istemediğinizde ) o da bir süre sonra anlayacak böyle saçma bir ceza olmadığını. Ay sinirlendim şimdi bana noluyorsaAslında durum şu biz zaten Cumartesi çocuğumla çıkıyoruz o çalışıyor çünkü.Pazarda daha farklı birşeyler yapmak istiyoruz ailecek
Asla olmaz öyle bir zaman,hep ister asla hayır demez,keşke olsa da yapsam.Sizde herhangi bi gunu " kutsal " ilan edin onunda istemicegi zmnlar olacak illaki ve size hak verecek
Bnce illaki olacak haftaici yapin ki yorgun olsunAsla olmaz öyle bir zaman,hep ister asla hayır demez,keşke olsa da yapsam.
Çok değişik hem deDeğişik bir fanteziymiş:)
O olmazsa kendinize afrodizyak etkili bir ilaç bulunAynen ya düşünmedim değil.
Haftaiçi de olsa Cumartesi illa olacakmışBnce illaki olacak haftaici yapin ki yorgun olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?