Kutsal Cumartesi

Cumartesi günü neşeyle uyanıyormuş sırf buyüzden.Artık her pazarımız kavga

Hiç sevmem öyle ritüel gibi o ne öyle. Eşim de hep ilk adımı benden bekliyor. Neymiş benden olumsuz elektrik alınca morali bozuluyormus. Erkek milleti bir garip. Çekip konuştunuz mu peki? Bu iş biraz hormonlarla alakalı öyle monoton olmaz ki.

İlk evlendiğimiz günden beri bu şekilde ,nefret ettim Cumartesi’den artık.Bugün mesela bütün gün cezalandırdı bizi
Sanki bu durumu takıntı haline getirmiş eşiniz.
İsteği gerçekleşmediğindeki tutum ve davranışları bunu gösteriyor.
Altında yatan sebebi anlamanız mümkün olur mu?
Çok farklı bir sebebi de olabilir,bu rutinin psikolojik olarak ona bir anlam ifade ettiğini düşünüyorum.

Cumartesi inadına canım istemiyor durum çok vahim.
Göbeğiniz ona mı bağlı ? Alın çocuğu çıkın , kendinize vakit ayırın .
her Cumartesi nefret ede ede yapmaktansa Pazar günü kafa dinleyin daha iyi . Neymiş yani bu ?
Bir süre sonra vazgeçecektir emin olun

Çok saçma ya cezalandırma filan çocuğa da yazık ya
Çocuk anlam veremiyor tabii daha ,istediği olduysa Pazar kahvaltılara götürmeler şehir dışına çıkarmalar ,olmadıysa mahalledeki bakkala bile götürme,çıldıracam artık

İlk evlendiğimiz günden beri bu şekilde ,nefret ettim Cumartesi’den artık.Bugün mesela bütün gün cezalandırdı bizi
Nasil cezalandirdi? Baska bi sebebi olabilir mi peki? Soyledi mi bu sebeple kizgin oldugunu? Cidden huzursuz edici bir durum,gorev gibi.

Aslında durum şu biz zaten Cumartesi çocuğumla çıkıyoruz o çalışıyor çünkü.Pazarda daha farklı birşeyler yapmak istiyoruz ailecek

Nasil cezalandirdi? Baska bi sebebi olabilir mi peki? Soyledi mi bu sebeple kizgin oldugunu? Cidden huzursuz edici bir durum,gorev gibi.
Dediğim gibi bütün gün surat astı,evde huzursuzluk çıkardı,alınacaklar vardı almadı hava güzeldi çıkmadı hep birlikte,herkes kendi çıksınmış herkes kendi marketini kendi yapsınmış falan filan

Sizde herhangi bi gunu " kutsal " ilan edin onunda istemicegi zmnlar olacak illaki ve size hak verecek

Aslında durum şu biz zaten Cumartesi çocuğumla çıkıyoruz o çalışıyor çünkü.Pazarda daha farklı birşeyler yapmak istiyoruz ailecek
E demek ki eşinizin birşey yapma ya da yapmama durumu sizinle yaşadığı Cumartesi gecesine bağlı . Günlerin yerini değiştirin Cumartesi evde olun Pazar alın çocuğu çıkın . (Yani beraber olmak istemediğinizde ) o da bir süre sonra anlayacak böyle saçma bir ceza olmadığını. Ay sinirlendim şimdi bana noluyorsa

Artık ben de savaş ilan ettim bu iş buyüzden boşanmaya kadar gidecek buyüzden,Çocuğun canı börek çekmiş ne olaylar çıkardı götürmemek için ,onu götürürmüş beni götürmezmiş çocuk da aile hep birlikte olmak istiyor doğal olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…