- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.099
- 398
Cuma sabahı nasıl olur mesela? Ben genelde öyle yapıyorum inadına. Eşim de cuma namazı olduğu için duş alma zorunluluğu olacak, işe geç kalacak diye kaçar gibi gider hemen. Akşam görürsün der, akşam da sabah istiyordu canım, geçti artık diyorumAsla olmaz öyle bir zaman,hep ister asla hayır demez,keşke olsa da yapsam.
Yok yahu bu sebepten boşanmayın orta yolu bulunur olmadı psikoloğa gidersiniz yazık günah.Artık ben de savaş ilan ettim bu iş buyüzden boşanmaya kadar gidecek buyüzden,Çocuğun canı börek çekmiş ne olaylar çıkardı götürmemek için ,onu götürürmüş beni götürmezmiş çocuk da aile hep birlikte olmak istiyor doğal olarak.
Bak onu düşünmemiştim.O olmazsa kendinize afrodizyak etkili bir ilaç bulun
Asla hayır demez ne olursa olsun üşenmez ama Cumartesi’nin yeri ayrı ona göreCuma sabahı nasıl olur mesela? Ben genelde öyle yapıyorum inadına. Eşim de cuma namazı olduğu için duş alma zorunluluğu olacak, işe geç kalacak diye kaçar gibi gider hemen. Akşam görürsün der, akşam da sabah istiyordu canım, geçti artık diyorum
Asla hayır demez ne olursa olsun üşenmez ama Cumartesi’nin yeri ayrı ona göre
Kavga dövüş bazen evet bazen hayır.Dediğim gibi regl dönemleri dışında eğer şehir dışında değilsek ve olmadıysa sıkıntı.Peki siz bunca yıldır bu düzene ayak uydurdunuz mu?
Kavga dövüş bazen evet bazen hayır.Dediğim gibi regl dönemleri dışında eğer şehir dışında değilsek ve olmadıysa sıkıntı.
Yok eskiden bu kadar sıkılmamıştım bu durumdan ama artık çok sıkıldım.Yani yıllarca bu şekildeki geçti? Çok ilginç gerçekten.
Ben sonradan rahatsız olmaya başladınız diye düşünmüştüm
Yani aslında haftaiçi yoğunluk koşturmadan bir kere oldu ,ama haftaiçi reddetsem bile bir şekilde ertesi gün yumuşamış oluyor ama cumartesine olan takıntısı ve Pazar bezdirme taktiğine anlam veremiyorum artık.Belki de dediğiniz gibi bu bahaneyle Pazar yatıp uzanmak istiyor.Hiç bu açıdan bakmamıştım yorum için teşekkürlerAy açık Açık soracağım ama, 2 haftadır cumstesi istediği olmamış ya, hafta içi oldu mu? Mesala salı yakınlaşınca mı normale dönüyor yoksa pazara özel mi bu huysuzluğu.
Tanıdığım aynen bu şekilde olan bi çift var. Belirli bi günleri vardı o gün atlanırsa ertesi gün adamın,sinirinden . :)) açıkçası reddedildiğinde kızmak normal, hatta ihtiyaç hissediyorsa biyolojik olarak belki sinir falan yapıyordur. Ama gün takıntısı neden? Diğer günler fırsat mı yok, o gün daha mı rahat? Yada hafta içi de mi reddediyosunuz? Mesala cuma siz gitseniz cumartesi yine mi gelir. Bana öyle geldi ki sizde isteksizlik var. Eşiniz çok reddedilmiş. İkinizde de karşılıklı takıntı olmuş. Çözüm yolu bulun. Ne bileyim oturup konuşun, cumartesi günleri görev gibi yerleştiğinden bilincime, daha isteksiz oluyorum, daha spontene gelişsin, daha duygulu falan olsun diye. Bunu diyince de bi süre geri durmayın ama. Belki işe yarar.
Bu arada bi seçenek daha geldi aKlıma aslında pazar günleri evde yayılıp yatmak istiyor da bu kavga konusunu ondan mı çıkarıyor?
Onu denedim dün akşam Pazar istiyorum ben diye asla inanmadı ve kabul etmedi,Pazar zaten istemezsin biliyorum falanlar filanlarSiz de deseniz artık cumartesi değil pazarları istiyorum ben de diye sonra tribi siz atsanız?
Bence cumartesi nin monotonlastigini o yüzden görev gibi olduğunu esiniz ile tatlı dille konuşun. Biz ne zaman birbirimizi istesek karşı taraf da çok yorgun ya da hasta değilse belli ediyoruz spontane oluyor. Bazen eşim istemez bozulurum ama aramızda sorun olmuyor konuşunca. İletişim yolu bulmanız lazım bu konuda. Sonuçta cumartesi olacak ya da hiç olmayacak diye bir şey yokBütün gün birbirimizi yedik buyüzden Cumartesi olmadığı için pazarımı mahfetti hala geçmedi sinirim çocuğun da benim de psikolojimi bozdu artık.Sizin eşleriniz böyle değil mi?
İşte çok sık reddediyorsunuz sanırım. Hafta içi çalışıyosunuz yorgunsunuz diye onu tolere ediyor. Kendisine göre cumartesi gününü en müsait gün belirlemiş. Ertesi gün okul yok iş yok e cumartesi siz de evde dinleniyorsunuz hatta çocukla geziyorsunuz, keyfinizin yeeinde olmasını bekliyor. Bu arada ben de eşimi reddedince bi süre suratsız keyifsiz oluyor, bilmiyorum bana kısmen haklı geliyorlar. Demek ki kendini hazırlıyor, beklenti içindeyken öyle kala kalınca sinir yapıyor. Karşılıklı bırakın takıntıları, bence inatlaşmayın, sonuçta çocuğunuz var ve bu o kadar da büyük çözülmeyecej bi sorun değil. :)Yani aslında haftaiçi yoğunluk koşturmadan bir kere oldu ,ama haftaiçi reddetsem bile bir şekilde ertesi gün yumuşamış oluyor ama cumartesine olan takıntısı ve Pazar bezdirme taktiğine anlam veremiyorum artık.Belki de dediğiniz gibi bu bahaneyle Pazar yatıp uzanmak istiyor.Hiç bu açıdan bakmamıştım yorum için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?