Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iğrenç bencede....böyle filmlere neden para harcarlar anlamadım para harcıyorlar ama emek yok bu filmlerde.... öylesine ,zaman ka ve para kaybındn başka birşey olmayan bu filmleri görmeye gerek yok...
Exorcist konusu biraz alışılmış gelsede, bazı yerlerde gülmedim değil! recep ivedik te hiç gülmeyen biri olarak kutsal damacana onun yanında benden iyi puan alır.
hayatımda izleidğim saçma filmlerden bir tanesiydi.... senaryosu nçok kötüydü, 10 yaşındaki bir çocuk bile daha güzel bir senaryo yazardı.. vasattı tek kalimeyle!!!...
Geçenlerde tekrar tv de verdilerr.Çok komik yaa ben kopuyorum izlerken:roflol:Hele flimin sonuna doğru kutsaldamacana suyunu atınca içinde uzun yılan çıkıyor .sONRA ONUN İÇİNDENDE KOMİK BİR YARAtık çıkıyor dirit dirit diyodu sanırım:dance::roflol:
bu filmi izlemem biraz çevre baskısıyla oldu..pc'de vardı ama içimden izlemek gelmiyodu.. kimi görsem kutsal damacanayı izledinmi çok komik dedi... artık sürekli aynı cümleyi duymaktan bıkmış olucam izleyelim bari dedim.. bu arada eşimde aynen arkadaşlarından duymaktan bıkmıştı.. oturduk izledik.. film bittiğinde ikimizinde suratında bumuydu ifadesi vardı.. bir sahnesinde dahi güldüğümüzü hatırlamıyorum...hayatımda izlediğim en berbat komediydi.. belki de çevremdeki tepkilerden dolayı beklentimi yüksek tuttum ondan beğenmedim :S