Mezun olmadim henuz canim o yuzden ilisik kesmedim yani daha. Ama mezun olunca ilisik keserken karsima cikacak bu o yuzden tedirgin oldum.Sistemde hata var sanırım.
Her üniversitede prosedür aynıdır diye düşünüyorum. Mezun olduktan sonra ilişiği kesmek için belgeler veriliyor ya işte bizim belgelerde kütüphaneye imza attırılması gerekiyordu mesela. İmza attırmadan önce baktılar üzerimizde kitap var mı diye.
Yani sizde de böyle bir prosedür varsa nasıl karışıklık olmuş, nasıl fark etmemişler anlamadım. Mail filan da gelmemiş çok garip.
Mezun olmadim henuz. Ilisik kesmeye gitmedim yani. Sisteme girince fark ettim.bir kere kütüphanede birinden teslim ettim dediği halde aynı kitabı istemişlerdi borç birikmeden getirin diye. Sisteme girilmemiş galiba. Ama mezun olurken zaten üzerinizde kitap olup olmadığına bakıyorlar siz yıllar önce demişsiniz orayı anlayamadım.
Lisans için ilişik kesmemiş miydiniz zamanında ben onu kastetmiştim.Mezun olmadim henuz canim o yuzden ilisik kesmedim yani daha. Ama mezun olunca ilisik keserken karsima cikacak bu o yuzden tedirgin oldum.
Mezun olmadim henuz. Ilisik kesmeye gitmedim yani. Sisteme girince fark ettim.
O kadar uzun zaman olduki canim hatirlamiyorum.O bendede oldu canım hatta kitabı kütüphane görevlisinin gözünün önğnde buldum getirdim bu ne bendeyse o zaman bu kitap dedim sıkıştırdım
Bana sistem fiş bile vermişti ama tahmini verme zamanınızı hatırlıyorsanız o tarihlere doğru gğvenlik kamerası taraması isteyin sıkıştırın kütüphaneyi ben mezun olma aşamasındayım diplomayı alma zamanı uğraşacağım bu iş için
Dediğim gibi tahmini verme zamanınızı hatırlıyorsanız o zamana ait gğvenlik kayıtlarınızı isteyin ispatlayın
Yok lisansim baska yerden. Kitaplar yuksek lisansimin ders doneminde aldigim kitaplar. Su an tez donemimdeyim. Yakinda bitirecegim ama iste ilisik nasil kesecegim muamma.Lisans için ilişik kesmemiş miydiniz zamanında ben onu kastetmiştim.
Yüksek lisans yapmadığım için bilmiyorum açıkçası.
Bulabilir miyim ki dersiniz. Tek kitap da değil 3 tane. Yani anlamadim gorevli verdim diye girmedi mi sistemde mi bir sey oldu ne oldu. 3 kitap olunca borç daha da artmis gun gectikce.kitap kodu yazıyorsa bir rafta bakın duruyor mu diye sonra kütüphaneciyle konuşursunuz varsa kitap rafta duruyor dersiniz
Aaa hadi yaa oyle olan da mi varmis. Yok gayet girdim. Uyari da yok mailim ellerinde var. Dahili numaram bile var. Insan bir ulasir ya da ulasmaya calisir en azindan değil mi.Bizim kütüphanede borç 20 tl yi aşınca öğrenci girişi kitleniyor ve giremiyorsun hesabına. Sizinkinde böyle olmasa bile mutlaka bir uyarı gelirdi diye düşünüyorum bir görüşün bence üzerinize kalmasın
Bir an nedense lisans zamanınızdan kalmaymış gibi anladım kusura bakmayın. Umarım bir sorun çıkmaz hata olduğunu fark ederler :)Yok lisansim baska yerden. Kitaplar yuksek lisansimin ders doneminde aldigim kitaplar. Su an tez donemimdeyim. Yakinda bitirecegim ama iste ilisik nasil kesecegim muamma.
Yok canim önemli değil :)Bir an nedense lisans zamanınızdan kalmaymış gibi anladım kusura bakmayın. Umarım bir sorun çıkmaz hata olduğunu fark ederler :)
Yüksek lisans kaç yıl sürüyor ki bu kadar borç birikmiş,bilmediğim için soruyorumYok lisansim baska yerden. Kitaplar yuksek lisansimin ders doneminde aldigim kitaplar. Su an tez donemimdeyim. Yakinda bitirecegim ama iste ilisik nasil kesecegim muamma.
Kitaplari personel kartimla aliyordum hep. Mailler o zaman personel mailime geliyordu. Ama sonra hicbir sey gelmedi.Öncelikle kütüphane de çalışan biri olarak sorunuzu cevaplayım. Kütüphane kaydınız hangi statünüzde kayıtlı yüksek lisans mı akademik personel olarak mı kayıtlısınız. Öğrenci olarak kayıtlı iseniz mailler öğrenci mailinize gelir belki ondan mailleri göremiyorsunuz.
Üzerinizdeki kitaba gelince kütüphaneci ile görüşüp raftan bulunması konusunda yardım talep edebilirsiniz umarım kitap raftadır yoksa kitabın aynısını almak zorundasınız ve üzerinizde ki borcu ödemek zorundasınız. Zaten kitap üzerinizde olduğu müddetçe ilişiğinizi de kesemezsiniz.
3 yil toplamda. Ben kitaplari ilk yilimda yani ders donemimde almistim.Yüksek lisans kaç yıl sürüyor ki bu kadar borç birikmiş,bilmediğim için soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?