Kuusuum'un oğlu doğdu :)

cakil_822

Canım Kardeşim Simge
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
10.114
2
206
43
İzmir
Canım arkadaşım,kankam,kuusuum 2 martta oğluşunu kucağına aldı veeee sayesinde teyze oldummmmmmhihoyyythihoyyythihoyyytYeğenime sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum.Allah analı babalı büyütsün canım arkadaşım.Yeğenimide senide kocaman öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz

Son düzenleme:
Bende çokkk sevindim cnmm.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Rabbim huzurlu,sağlıklı,mutlu bir ömür nasip etsin ikisinede. opuyorumnanaktan. ikisinide çokkk öpüyorumm :) opuyorumnanaktan

Bende çokkk sevindim cnmm.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Rabbim huzurlu,sağlıklı,mutlu bir ömür nasip etsin ikisinede. opuyorumnanaktan. ikisinide çokkk öpüyorumm :) opuyorumnanaktan

kuşum adına çok tşk ederim bitanem aminnnnn öptüm tatlımopuyorumnanaktan

buketcım saglıcakla buyutmek nasıp olsun..
mınık melegın hoşgeldı dunyaya..

hoşgeldin bebek anne ve babana uğur getirmen dileğiyle bahtın açık olsun ...

canim ablasinin güzelinin bebisi geldi halasinin güzelleri cok sevincliyizalkisalkisalkis allah anali babali büyütsün insallah :Saruboceq:a.s.:teytey:
rabbim uzun ömürler versin herkezin cocuguna tebrikler ablacim:Saruboceqpuyorumnanaktan
canim cakilim bitanem cok tesekkürler emegin icin kiyamam ben sana opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
hepinize cok tesekkürler güzeller tebrik ve dilekleriniz icin rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah:Saruboceqpuyorumnanaktan

rica ederim ablacımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.:Saruboceq:

Çakılcım sağol birtanem haber verdiğin için. Ben de merak ediyordum.

allah uzun ömür versin inş. merak içindeyim iyisindir inş. kendinize dikkat edin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…