kızlar canlarım tekrar tekrar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim çaklıım bi süpriz daha yapıp resminide eklemiş.bayıldım ellerine sağlık çokda güzel olmuş..bu arada güzel Allahım isteyen dileyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah...ve bekleyen herkeside bebeişlerine sağ salim kavuştursun.ALLAH kurtarsın...
Gözünüz aydın kuusuum.
Allah bağışlasın canım. :Saruboceq:
Sağlıklı - analı babalı - uzun ömürlü olsun İnşaallah. :Saruboceq: opuyorumnanaktan
Teyzeliğin kutlu olsun çakılcım - hayatın hep böyle mutlu haberlerle şenlensin.opuyorumnanaktan
Canım arkadaşım,kankam,kuusuum 2 martta oğluşunu kucağına aldı veeee sayesinde teyze oldummmmmmhihoyyythihoyyythihoyyytYeğenime sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum.Allah analı babalı büyütsün canım arkadaşım.Yeğenimide senide kocaman öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz
kuzumm seni allah nazarlardan korusun canımm benimopuyorumnanaktan
çakılımm çok tesekkür ederim tatlımm opuyorumnanaktan
canim cakilim ablasinin bitanesi emeklerine yüregine saglik bitanem cok tesekkürler ŞenizŞenizŞeniz
ay kiyamam yavruma halasinin kuzusu masallah:Saruboceq:
kusum güzelim cok öpüyorum ablacim allah iki yavrumada sizlerle birlikte uzun ömürler versin insallah:Saruboceq::Saruboceq:ŞenizŞenizŞeniz
allahım sağlıklı uzun ömürler versin nazarlardan korusun.bahtı güzel ömrü güzel olsun inşallah...
ay çok şükür canımcığımın hayırlı haberlerini aldım..çakıl teşekkürler canım benim..rabbim sağlıklı uzun ömürler versin bebeğimize...
ay ay maşallah ne kadar tatlı aman nazar değmesin minnaçık teprikler anesine babasına
cakılm seninde emklerine sağlık bi denem çok ince düşençelisin sen ay sanada kıyamam küçük teyzee öpem seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?