ben severim dip dibe :)
Yaaaa ne güzel bir dert :) :) bizimki de ben gelcem diyince gitmekten vazgeçiyor :)
İnşallah benimki de öyle olur
Beraber olmayı seviyor demek ki. Uzak kalsa daha büyük sorun .
boyle sorunlari kucukken anneye guvenle baglanamamis bireyler yasar genelde
anneyle dolduramadigi guven duygusunu sizinle doldurmaya calisiyor gibi..
Valla biz Böyleyiz
Zaten akşamdan akşama görüşüyoruz onda da ayrılmak istemiyoruz
Bakkala bile gidiyoruz beraber.
Günde 9 saat işteyim
9 saat de uyuyorum
6 saati de beraber geçirelim :)
Esim de boyle ve biz 10 senelik evliyiz. Ben onsuz gezer tozar arkadaslarimla vakit geciririm. O hali saha macina bile goturur beni. Verdiginiz ornegin aynisi arabanin sigortasi atmis geldi beni aldi birlikte oto elektirikcisine gittik
Ben gitmezsem o da gitmiyor. Alistim artik onunla kaportaci, market, pazar, hastane, stadyum gezmeye...
esimi görür gibi oldum yazdiklarindaIyi geceler.
Direk konuya gececegim.
Esimin pesinde kuyruk gibiyim ilk evlendigimizde daha beterdi markete bile yalniz cikmak istemiyordu tavir aliyordu gelmezsem "biz niye evlendik ozaman beraber olmak icin evlendik " diyor adam zaten hep dipdibeyiz ayri mi dustuk ,simdi markete gidiyor ama olur olmaz herseye benide cagiriyor.
Bir arkadasindan birsey alip donecek misal bu gece bana diyor ki sunu sunu alip donelim mi ? Yahu sen git gel.. yooooook illa bende gelcem gelmessem dunya tavir ,surat sonra beni tek basima yolladın diyor fenalik gecircem artık.
Misafirlik filan olsa anlayacagım ama benzinlige gitse adam benide almak istiyor.
Servise gidecek is cikisi gecerken senide evden aliyim ikimiz gidelim filan.Ornek olsun diye anlatiyorum
Ben esimle gezmeyi vakit gecirmeyi tabiki seviyorum ama bıktım kuyruk gibi dolaşmaktan.
Gitmek istemessem gitmiyorum o ayrı ama ben gitmessem oda gitmiyor busefer gidecegi yere herseferinde ayni olaylardan bana gına geldi artık niye kuyruk gibi dolasayim ki .. Bunu yaşayan var mı 1 seneyi gecti evleneli hani yeni evli hevesi desen -.-
o bireysel alani ben yaratirim genelde arkadaslarimla cikarim gezerim ona bi sey demez gitme dedigini hic duymadim daha aksine destekler git kafan dagilsin derAayyyyy daralırım ben ne o öyleee ooof.Evlilik o demek değil ki.Bireysel alanlar yaratmalı insan kendine.Eşinde bağlanma sorunu olabilir mi ne bileyim,kaybetme korkusu filan gibi.
Evin icinde kaybetme korkudu mu yasiyor bilmiyorum artikAayyyyy daralırım ben ne o öyleee ooof.Evlilik o demek değil ki.Bireysel alanlar yaratmalı insan kendine.Eşinde bağlanma sorunu olabilir mi ne bileyim,kaybetme korkusu filan gibi.
Bizimkide degismicek muhtemelen ama heryerede sen git gelmiyorum demiyorum ama kirk yilin basi gelneyesim tutar ve onlardads cok fena tavir ,surat yapar olayin can sıkıcı yeride bu fazla tepkisi zatenesimi görür gibi oldum yazdiklarindaben de gelmeyecem deyince size yaranilmiyor baskalari gibi disarda fink atsam daha mi iyi diyor savunmaya geciyor hemn biz 3 yillik evliyiz alistim hala degismedi huyu artik alistim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?