Kuyruk gibiyim.

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.727
147.268
798
Iyi geceler.
Direk konuya gececegim.
Esimin pesinde kuyruk gibiyim ilk evlendigimizde daha beterdi markete bile yalniz cikmak istemiyordu tavir aliyordu gelmezsem "biz niye evlendik ozaman beraber olmak icin evlendik " diyor adam zaten hep dipdibeyiz ayri mi dustuk ,simdi markete gidiyor ama olur olmaz herseye benide cagiriyor.
Bir arkadasindan birsey alip donecek misal bu gece bana diyor ki sunu sunu alip donelim mi ? Yahu sen git gel.. yooooook illa bende gelcem gelmessem dunya tavir ,surat sonra beni tek basima yolladın diyor fenalik gecircem artık.
Misafirlik filan olsa anlayacagım ama benzinlige gitse adam benide almak istiyor.
Servise gidecek is cikisi gecerken senide evden aliyim ikimiz gidelim filan.Ornek olsun diye anlatiyorum
Ben esimle gezmeyi vakit gecirmeyi tabiki seviyorum ama bıktım kuyruk gibi dolaşmaktan.
Gitmek istemessem gitmiyorum o ayrı ama ben gitmessem oda gitmiyor busefer gidecegi yere herseferinde ayni olaylardan bana gına geldi artık niye kuyruk gibi dolasayim ki .. Bunu yaşayan var mı 1 seneyi gecti evleneli hani yeni evli hevesi desen -.-

ben severim dip dibe :)

Bende seviyorum oyle kafasina gore bensiz takilsın ayri ayrida gezelim derdim yok ama insanin cani istedigi oluyor bazen alti ustu bisey alip donecek onuda kendi gitsin nolur yani bide buyuzden yaptigi tavir cekilmiyor hiç.

Esim de boyle ve biz 10 senelik evliyiz. Ben onsuz gezer tozar arkadaslarimla vakit geciririm. O hali saha macina bile goturur beni. Verdiginiz ornegin aynisi arabanin sigortasi atmis geldi beni aldi birlikte oto elektirikcisine gittik
Ben gitmezsem o da gitmiyor. Alistim artik onunla kaportaci, market, pazar, hastane, stadyum gezmeye...

Yaaaa ne güzel bir dert :) :) bizimki de ben gelcem diyince gitmekten vazgeçiyor :)

İnşallah benimki de öyle olur

Beraber olmayı seviyor demek ki. Uzak kalsa daha büyük sorun .

Uzaktan sevimli gibi gorunuyor olabilir.Tabiki beraber olmucaksak niye evlenelim bende seviyorum beraber olmayi ama insanin cani istemeyebilir herzaman.Ve oyle oldugunda tamam hayatim deyip kendi gitse bikac kere amenna ama oyle degil bu gelmessem oda oturuyor bide tavir yapiyor tek yolluyon bilmem ne diye can sıkıcı bir hava oluşuyor evde

yani tamirciye vs götürmesi abartı

ya da market alışveriş vs

gezmeye evet angaryaya hayır

boyle sorunlari kucukken anneye guvenle baglanamamis bireyler yasar genelde
anneyle dolduramadigi guven duygusunu sizinle doldurmaya calisiyor gibi..

Psikolojik boyutunu bilemiyorum hic
Valla biz Böyleyiz
Zaten akşamdan akşama görüşüyoruz onda da ayrılmak istemiyoruz
Bakkala bile gidiyoruz beraber.
Günde 9 saat işteyim
9 saat de uyuyorum
6 saati de beraber geçirelim :)

Bende geziyorumda birgun modunuzda olmayip gelmek istemeyince dunyanin tavrini yapmiyodur heralde ???

Aayyyyy daralırım ben ne o öyleee ooof.Evlilik o demek değil ki.Bireysel alanlar yaratmalı insan kendine.Eşinde bağlanma sorunu olabilir mi ne bileyim,kaybetme korkusu filan gibi.

esimi görür gibi oldum yazdiklarinda ben de gelmeyecem deyince size yaranilmiyor baskalari gibi disarda fink atsam daha mi iyi diyor savunmaya geciyor hemn biz 3 yillik evliyiz alistim hala degismedi huyu artik alistim galiba

Haklisin tabi şimdi dinleyince çok sevimli geliyor da evlenince, özellikle bi sure sonra sıkabilir. Bence bu durumu esinle senle bi yere gitmeyi teklif etmediği herhangi bir zaman kalbini kirmadan konusabilirsin:)

BIz de oyleyiz canim her yere her seye beraber gidiyoruz esim nereye gitse ben de atlarım ben de gelecem diye
Askere gidiyorum dese yine pesinden gidecegim yani ben de geleceem canim ben de geleceem
Bence kendine dert etme bunu her zamam dusunurum ki 1 dk sonramizin bile garantisi yokken gecirebildigimiz her dakikayı birlikte gecirelim eslerimizle dip dipe olalım hiç ayrılmayalım inşaAllah

Aayyyyy daralırım ben ne o öyleee ooof.Evlilik o demek değil ki.Bireysel alanlar yaratmalı insan kendine.Eşinde bağlanma sorunu olabilir mi ne bileyim,kaybetme korkusu filan gibi.
o bireysel alani ben yaratirim genelde arkadaslarimla cikarim gezerim ona bi sey demez gitme dedigini hic duymadim daha aksine destekler git kafan dagilsin der

Evin icinde kaybetme korkudu mu yasiyor bilmiyorum artik

esimi görür gibi oldum yazdiklarinda ben de gelmeyecem deyince size yaranilmiyor baskalari gibi disarda fink atsam daha mi iyi diyor savunmaya geciyor hemn biz 3 yillik evliyiz alistim hala degismedi huyu artik alistim galiba
Bizimkide degismicek muhtemelen ama heryerede sen git gelmiyorum demiyorum ama kirk yilin basi gelneyesim tutar ve onlardads cok fena tavir ,surat yapar olayin can sıkıcı yeride bu fazla tepkisi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…