• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuyruk gibiyim.

Vallahi seninki bir şey değil asıl ben kuyruğum :-):-)
Adam duşa gireceğim diyor, ben de gelcem diyorum :-):-):-):oops:

İçim açıldı resmen yorumları okuyunca. :)

Keşke herkesin derdi böyle olsa.

öyle bir zamandayız ki yaşamak için çalışmıyor sanki çalışmak için yaşıyor gibiyiz. Özenerek tuttuğumuz , yerleştirdiğimiz evlerimizde o kadar az vakit geçirebiliyoruz ki. Elimizde kalan her fırsatı değerlendirmek istiyoruz. Ben eşimin halı saha maçına giderim o ben çiçeklerle uğraşırken yanı başımda durur. Mümkün olduğunca birlikte vakit geçirmeye çalışıyoruz.

Siz de bunun tadını çıkarın bence.

Trip olayı biraz can sıkıcı ama kabul.

Tek başına bir şey yapmak yasak mı demişler bu adama evlenince acaba :KK53:

Daha yeni " Eşim benimle değil de arkadaşları ile düğüne gidiyor " konusunu okudum şimdide sizin konuyu okuyunca komik geldi. İnanın çok bunaltmadığı sürece kocamla yanyana olmaya bayılırım Rabbim başka dert sorun vermesin.

9 yillik evliyiz. Dip dibeyiz. Esim evi sever ben gezmeyi severim. Ama herseyi birlikte yapariz. Cok da keyifli oluyor. Trip olayi yok bizde. Herkes memnun.
Arabanin kaskosunu yaptirmaya sigortaya elektrik faturasi odemeye markete pazara sokaga parka birlikte gideriz hem de keyifle.
Allah baska dert vermesin.

Millet kocasini eve kitlese evde tutamiyor.seninki gonullu yaninda kalmaya .sukret bence ;)

Back
X