Kuyruk gibiyim.

Bizimkide degismicek muhtemelen ama heryerede sen git gelmiyorum demiyorum ama kirk yilin basi gelneyesim tutar ve onlardads cok fena tavir ,surat yapar olayin can sıkıcı yeride bu fazla tepkisi zaten
evet canim benimkide öyle hep demem gelmem diye kirk yilda bir desem gene de surat asar

ayyy aynı sırnasık esimi gördüm esimde böyle ben hic sevmem mıc mıc mıc

biz de her şeyi birlikte yapar, birlikte alırız :=)
senınkı abartmıs yalnız

Buzamana kadar gozume okadar batmadi hatta hosuma bile giderdi ama omur bu ya insanin birgun modu olmaz cani istemez ondada tavır,surat oldumu iş can sıkıcı boyuta geliyor artık sevimli filan olmuyor hiç.Gitcegi yerde bugece arkadasindan pc ile ilgili bisey alip hemen donecek bu yani nolur tek gidip gelse mevzu yapacak bisey mi Allah aşkına

Ayni biz.
Evin 2 apartman yanindaki markete bile kaybolmasin diye annesinin el ele tutusturdugu cocuklar gibi gidip, yogurt kovasini teletabi gibi birlikte tasiyip, kasaya gidip, posete koyup birlikte geliyoruz eve. Ekmek biter firina birlikte gideriz, hamileydim pide kuyrugunda dibindeydim dakikalarca dikildim, limon biter manava birlikte gideriz.
Tek basina cani sıkılıyormuş, benimle eğleniyormuş.
Canıma tak etti valla.
Çocuğum doğunca ikisini el ele tutuşturup salacağım sokaklara, canı da sıkılmaz, bana da huzur verir az inşallah. ( 5 senelik evliyim , ilk günden beri kuyruk gibiyim)

Keşke her erkek senin esin gibi olsa kız bu nasıl isyan :))

Keşke her erkek senin esin gibi olsa kız bu nasıl isyan :))
Ben kotu demiyorum bende seviyorum birlikte olmayı ama 1 gun 2 gun degil bu insanın illaki caninin istemedigi zaman oluyor gelmek istemiyor o asamada tamam dese problem yok ama bizim tartismaya bile varacak boyutlara cikmaya basladi.

Psikolojik boyutunu bilemiyorum hic

Bende geziyorumda birgun modunuzda olmayip gelmek istemeyince dunyanin tavrini yapmiyodur heralde ???

Tavir yapiyor diyemem ama gitmiyor. Mesela mac bileti almis arkadaslariyla sozlesmis bensiz git gelmeyecegim diye diretirsem o da gitmiyor. Anca bakkala falan gonderbiliyorum zorla...

sensin nefes alamıyor demek ki

kayınpederimde aynı eşin gibi bahçede araba tamir etse bile kayınvalidemi diker tepesine dur yanımda diye kadın yemek yapıyor olsa bırakır artık yoksa trip atar kayınpederim bakkala ekmek almaya bile yalnız gitmez sanayiye bile götürmüşlüğü var kadını ve 32 yıllık evliler hemde

Tavir yapiyor diyemem ama gitmiyor. Mesela mac bileti almis arkadaslariyla sozlesmis bensiz git gelmeyecegim diye diretirsem o da gitmiyor. Anca bakkala falan gonderbiliyorum zorla...
Hah bak iste mevzuda o bazi uyeler sevimli bisey saniyor ama derdim ayy kocam bensiz gidemiyo darladi beni ayol degil.
Bizim ki resmen tartisma boyutunu alacak sekilde ortam geriliyor boyle mevzulardan ve hicte sevimli yeri kalmiyoo

Cok fena .. aynen boyle iste bizimkide 32 sene care bulamadiysa demek huylu huyundan donmuyor iste

Ayy ben de isterim diyen hanımlar eminim kocanızla araba sanayisine siz de gitmek istemezsiniz. Kadının kocası sıkıntılı, ben kocamı 48saatte yarım saat anca görüyorum bana bile sevimsiz geldi.

Hah bak iste mevzuda o bazi uyeler sevimli bisey saniyor ama derdim ayy kocam bensiz gidemiyo darladi beni ayol degil.
Bizim ki resmen tartisma boyutunu alacak sekilde ortam geriliyor boyle mevzulardan ve hicte sevimli yeri kalmiyoo

Sevimli degil tabi ki cok gicik bir durum, ne isimiz var sanayide, hali sahada bilmemnerde, insan bazen de yan gelip yatmak istiyor, esi tek basina sorumluluk alsin istiyor. Benimki 10 senedir market alisverisi yapmayi ogrenemedi mesela...

Bana göre hiç normal değil.
Beraber olmak istemek ayrı bu ayrı,konu sahibi arkadaşa sıkıntı veriyorsa bir sorun var demek ki.
O zaman eşiniz de sizle heryere gelsin
Misal kuaföre yada başka yere gelmezse trip atın filan normal mi yani asla değil.

Ben yazayım da halinize şükredin. Eşimle beraber gittiğimiz yerler;
1. çay koymaya
2 kahve yapmaya
3. dışarı çıkacağı için giyinecek ya, giyinme odasına
diğerleri özel yazmıyorum, bunlar evin içinde beraber gittiğimiz yerler. Dışarıyı yazmaya başlarsam yorulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…