Yaşamadan bilemessin bazı seyleri ^^
Bazen tras olurken veya banyoya cagriyor ama ondan sıkılmıyorum

benim derdim baxen iş tartismaya varacak boyuta geliyor
Sevimli geliyor olabilir ama bazen bu iş tartisma ve gerginlik yaratiyor.hic sevimli olmuyor emin ol .
Bende inatlaşıyorum bazen canim istemiyorsa istemiyordur.Arkadasina gitmek istedi pc parcasi alip gelmek icin benimde canim istemedi oda tavir aldi gitmedi.Arkadasi gelip getirdi.
Ama bu olaylar bazen daha cok geriyor aramizi tartismaya gidiyor.
Annesine cook fazla bağlı ,ana kuzusu bir tip degil.Kendi fikirleri ve bireyselligi oldugunu biliyorum ben. Onun disinda pskilojik bir hastalik tanisi koyamiyorum ben psikolog olmadigimdan.
Benimde hosuma gidiyorda tek sevmedigim iste arada bir gelmemelerime mevzu yaratmasin oyle olunca insan bıkıyor.
Mutluyuz temali bir konu degil ama yinede mutluyuz sukur.
Konu sevimli gelmis olabilir tabiki esin birlikte vakit gecirmek istemesi hos ama bi olumsuz yanit aldi diye iş gerginlige,tavirlara girince artik sıkıcı hal almaya basliyor bunlar fazla geliyor.
Tamam hayatim busefer ben gideyim dese canim istemediginde surat yapcagina sikinti olmazdi.
Sevgililik ile evlilik biraz farklı.Gezme tozma işlerini zaten hep beraber yapiyoruz hic ayri ayri yerlerde bulunmadik bicok seyi zaten beraber yapiyoruz ama mesele suyunu cikartmak.