• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuyruk gibiyim.

ayy ne güzelll ne güzelll benimki sevmez öyle dakka başı yapışık ikizler gibi dolanmayın :nazar::KK45:

Bazi mesajlari hayretle okudum.. Neresi güzel yaa? Ne o öyle surekli dip dibe. Daralir insan, bunalir yahu..

Valla ben çok sıkılırım. Gerçi biz aynı şirkette çalışıyoruz ama yine de dipdibe olmak istemezdim.
Eşin gerçekten abartıyor. İnsan arada bir yalnız kalıp kafa dinlemeli.

bizde dipdibe gezerdik çocuk olunca geçiyor merak etme :)

Ayyy ne severım dip dibe olmayııı :KK4::KK4:
Allah başka dert vermesınn

Ben böyle bikonu açıcaktım duygularıma tercüman oldunuz vallahi:) Annesi rahmetli eşimin göbeğini sanırım eve saklamış adam işten eve evden işe biyere gidersekte beraber gider geliriz 2de çocuğumuz var bazen biyere giderken sinir oluyorum ördek ailesi gibi koca çocuklar gelmek istemiyolar bizle onlarıda sürüklüyo peşimizde: Annemin eşim için kullandığı tabirde şu, bişey biti evdemi der telefonda:))

ay ben bayılırım valla, hem her dakika kontrol altında adam daha ne isterim :D beni iki gün bi yere çağırmasın ne iş karıştırıyon sen tosunum diyip tahrik ediyorum o kadar sinirleniyo ki sanayiye bile beni götürüyo aha ne karıştırıyom ustayla gel bak diyo sonuç: yine dipdibe :D

Bence cok sıkıcı.
Birlikte gidip gelmek, gezmek vs. bir yere kadar sevimli olsa da "benzinlige bile bensiz gitmiyor, gitmezsem gitmeyecek ya da surat asacak uff tantana bir suru, bari gideyim" mecburiyetini hissettirecek kadar abartili olmasi sıkıcı cidden.

Size tavir yapmasina musaade etmeyin.
Muhtemelen cani sikildigi icin istiyor sizi yaninda ve siz hayir, deyince sirf kendi sikilacak oldugu icin trip yapiyor.
Bu da bencillik icerir biraz.
Gerek yok boyle alengirli tuhaf muhabbetlere.
Kolay gelsin.

Benim esimde biraz oyle sen cik al yada sen git gez derim bozulur.ama sanayiyede goturmez yani geliyim desemde goturmez yani.cok dipdibede sıkıci olur bazen insan yanliz kalmak ister.

Valla bizde aynıyız sürekli dip dibe. zaten çalışıyoruz bir akşamları boşuz ondada ayrılmayalım bir zahmet

Biz de birbirimize kuyruk gibiyiz. :KK53: Geçen bi tek başıma alışverişe gittim avm'de. O kadar sıkıldım ki yalnız. Anlatamam. En sonunda dolaşmayı bırakıp oturdum eşimi bekledim. Hep dip dibeyiz.

Ay ne güzel bi dert bu boyle.. Allahım acikta benim adamın içinde olsa bi kerede ben bende gelcem bananesi diye tutturmadan adam bana dese hadi sende gel diye nolurduuuuu...

9 aylık bebeğim var markete bile gidemiyoz :KK61:altı yaşındaki oğlum oyunu ve arkadaşlarını bırakıp gelmek istemiyo. Dışarda yemeğe gidecek olsak bile bion tavır (bisiklete binemeyeceği vs için ). Avm ye gitsek yine cocukların peşinde. Diycem o ki yarın öbür gün çoook ararsın bu günleri . gezebildiğin kadar gez canım :KK37:

Konu sahibiyle diğer ilşkileri nasıl ki..Hani bir imaj veriyor da ondan mı çok seviyor ,yanında istiyor bilemedim:)Neye bağlıki bunlar, cidden çok merak ettim.Ama bu gibi şeyler kadın duruşundan büyük ölçüde etkilenmez,az etkilenir.İşte o az nasıl oluyor konu sahibi söylesin:)

Back
X