Kuzen evliliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu 2013te açılmış ve üstünden 11 yıl geçmiş. 11 yıl önce insanların böyle bir konuya “Ay canım seviyosan neden olmasın yaa :s” şeklindeki tepkileri tek kelimeyle iğrenç. 10 yıl önce 30 yaşındaydım ve böyle bir durum benim için o zaman da iğrençti, şimdi de iğrenç. Bazı sapkınlıklarınızı lütfen aşk ve romantizm adı altında normalleştirmeyin.

Haha bunun benzeri bir olayı bu sitede de okumuştum. Konu sahibi 10 yıl önce biten ilişkisini uzun uzun ballandıra ballandıra anlatmıştı. Adam evlenmiş, kendisi 10 yıldır adamı unutamamış, çok büyük bir aşk yaşamışlar falan filan. Ben onu düşünüyosam ve rüyalarıma giriyorsa demek ki rüyama girmek için manifest yapıyor diyodu. Ciddi ciddi adamın kendisi için manifest yaptığını sayfalarca inatla savunmuştu ki bu adam onu terk edip şu anki karısıyla evlenmişti. Muhtemelen adam manifestin ne olduğunu bile bilmiyordu.

Ben de adamın bu ilişkiye onun kadar anlam yüklemediğini, şu anda da kuvvetle muhtemel onun umrunda bile olmadığını, zaten kendisini terk ettiğini uzun uzun anlatmıştım. Baya sinirlendi, atarlı giderli uzun bir mesaj yazıp sonra da üyelik iptali yaptı. İnsanlar kendileri birini unutamayınca o insan da kendisini unutamadı sanıyor. Benim için o kişi çok özeldi demek ki ben de onun için öyleyim diyolar. Aksini kabul etmelerine ne egoları ne de duyguları el vermiyor.

Son düzenleme:
Di mi ya. Ben de ilk sayfalardaki yorumları okudum da 'bu ne ya' dedim içimden. Herkes Bi aşk pıtırcığı imiş eskiden. Sonra şimdiki yorumlara bakınca oh be dedim. Milletçe akillanmismiyiz ne anlamadım nolmus ama güzel olmuş

Bence evlenin yani bende kuzenimle evliyim artısı kadar eksiside var ama bu her evlilikte hemen hemen böyle yani adam seviyor sende seviyorsun vazgeçme

Bence evlenin yani bende kuzenimle evliyim artısı kadar eksiside var ama bu her evlilikte hemen hemen böyle yani adam seviyor sende seviyorsun vazgeçme
Konu eski konu. Şimdi ikisi de başkasıyla evliymisler. Konu sahibinin bir de kızı varmış. Aklı hala kuzenindeymis.

Benim anlamadığım bunlardan aşıkken helal olan bir evliliği ne den kendine haram gibi zor bir yere koymuşsun ki gayet normal bişey kardeş gibi diyorlar ama kardeşin değil bukadar sevip kendini bukadar zorlamak ta ne bileyim evet evlilik kumardır ama yabancı biriyle evlilik yaparsan kumarı baştan kazanmış mı olacaksın en azından kültürünüz ortamınız aynı e çocuğu da belli ki tanıyorsun bence ilk adımı atmasını söyle çevremde çok bu şekilde evlilik yapan gördüm çok sıkıntı yaşadıgını söyleyemem normal evliliklerde olan ufak tefek sorunlar bence bu güzel ve bukadar uzamış olan alı göz ardı etme seviyorsan aşka vazgeçme unutmak için başkası ile evlenmek senden çok başkasına da yaptığın bir halksızım olur

Nolur konu linki

Bence siz olayı gereksiz romantize etmişsiniz, kuzeniniz sizinle flört ederken bunda bir yanlışlık görmemiş de iş evlenmeye gelince mi imkansız aşk olmuş? Resmen heyecan için orda burda sıkıştırmış sizi akraba görüşmelerinde. Adeta bir Behlül kendisi. Siz de bencil bir erkeğin heyecanlarına kurban gitmiş bir Bihtersiniz.
O zamanlar başkası ile evlenmemesi de sizinle alakalı değil kesinlikle. Evlenmek istememiş, içine sinen biri olmamış vb.
E sonra evlenmiş işte? İlk kim evlendi merak ediyorum. Yapmayın etmeyin, kendinize hayatınıza yazık ediyorsunuz, iğrenç bir adam için. Kocanıza çocuklarınıza odaklanın. Bazı insanlar aşk acısı yaşamaktan zevk alır, onlardan olmayın. Mutlu bir hayat yaşayın, sahip olduklarınızın kıymetini bilin. Ortada sizin sandığınız kadar özel bir durum yok. Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Hatta bence bir psikologla görüşüp derdinizi anlatın.

Aynı işte benim arkadaş da öyle sanıyordu. Tamam çocuk zamanında seviyordu buna ben de şahidim kızın abisinden dayak falan yemişti Ama sonuç olarak bitmiş gitmiş kendi hayatını kurmuş ne yapsın artık evli barklı kadınla. Arkadaşın adama yazmasına çok kızmıştım ama bir yandan iyi oldu gerçekleri gördü en azından. Sevgi güzel bir şey tabii ama takıntı derecesine varınca sıkıntı oluyor.

Konu eskiymiş ama yine de yorum yapmak istedim. Benim çocuğum ile kardeşimin çocuğunun evlendiğini düşündüm de... Ögghhhh yani!
Ben ve kardeşim ne derece yakınsak, kuzen olarak onlar da o kadar yakın. Aradan sadece bir kuşak geçmiş, yeterince yakın. Genleri yarı yarıya ortak ayol, kardeşten ne farkı var bunun?
Kendi kuzenlerimi düşündüm, iğrenç geldi yani.
Kardeş gibi büyümemek de genlerinizi farklılaştırmıyor ayrıca, engelli çocuklarınız olabilirdi. Sizin aşkınızın cezasını masum bebekler çekmemeli.
Arkadaşlara da katılıyorum, evlenseniz belki de çok pişman olacaktınız.
Benim halam teyzesinin oğlundan boşandı. Sonra aileler küstü. Anneleri ölene dek konuşmadı. Ne güzel hikaye di mi?
Akraba olmasalardı boşanınca elin adamının ailesini çat diye hayatından çıkarırlardı. Ama akraba olunca dargınlık başlıyor. Ve hatta düşmanlık bile oluyor. Cenazesine bile gelmedi kardeşinin, alın size romantik aşk!
Böyle aşk olmaz olsun ya.

Ya sana 2013'te yorum yapanlar ayrı vizyonsuz sen ayrı vizyonsuzsun.
Akraba evliliğinde bebeğin genetik rahatsızlıkları çıkması olası idi, onda olmasa da taşıyıcı olacaktı ne yazık ki.
Aynı ortamda akraba kardeş olarak girdiğiniz yerlerde flörtler mesajlar her bir şeyler yapılmış ama masum köşe kapmaca oynayan insan zannetmek kendini ne tuhaf?
Adamın sizi sevdiği nereden belli, siz belki yuvasını bozacak bir şey söylersiniz diye sizden kaçıyor?
Evlenmek isteyen adam sizi her türlü alırdı kandırmayın kendinizi?
Madem kocanızı sevmeyecektiniz ne demeye adamın ömrünü çaldınız?
Sadakat ile sevilmeyi hak etmiyor muydu? Hiç utanmadınız mı şunları yazarken vallahi hayret doğrusu?
Kuzeni seviyorsunuz aşkından perişansınız ama kocanızdan çocuk yapacak enerji de maşallah içinizde sönmemiş?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Bu hikayede arkadaşınızın kocası boşanma konusunda kararlı olup, arkadaşınızdan ayrılsaydı güzel bir son olurdu. Kocasına yazık olmuş.

Son düzenleme:
Ben yıllardır akrabalarımla görüşmem hatta halamın oğullarını bile tanımam. Ama görüşmemek aradaki kan bagini ortadan kaldırmıyor. Düşüncesi bile mide bulandırıcı. Dünyada o kadar erkek varken neden akraba? Biraz empati yapın sizin eşiniz sizinle evliyken akrabasını düşünseydi ne hissederdiniz? 11 yıl geçmiş aradan sizinki takıntı.

Ya kocasına sevgi kelebeğidir, adamın haberi bile yoktur. İçi fesat kadının evlerden ırak
Yeni açtığı konusu cinsellik bölümünde. Cinsellik olmadan evlilik olmaz mı? diye soruyor. Konu sahibi şu an 38 yaşında, eşi de aynı yaşta olsa adam 7 senedir bir yalanı yaşıyor bilmeden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…