Ay onu görmedim dur hemen gidiyorum orayaYeni açtığı konusu cinsellik bölümünde. Cinsellik olmadan evlilik olmaz mı? diye soruyor. Konu sahibi şu an 38 yaşında, eşi de aynı yaşta olsa adam 7 senedir bir yalanı yaşıyor bilmeden.
Bu hikayede yanan habersiz ve sekssiz kalan koca oldu. Bizim konu sahibi de çoluklu çocuklu ama liseli zannediyor kendini.Yeni açtığı konusu cinsellik bölümünde. Cinsellik olmadan evlilik olmaz mı? diye soruyor. Konu sahibi şu an 38 yaşında, eşi de aynı yaşta olsa adam 7 senedir bir yalanı yaşıyor bilmeden.
Adam evliliklerinin ilk 1,5 senesinde eşinin kendisini istemediğini fark edip, ayrılmalıymış.Bu hikayede yanan habersiz ve sekssiz kalan koca oldu. Bizim konu sahibi de çoluklu çocuklu ama liseli zannediyor kendini.
Devlet buna engel olamaz ya. Özellikle doğuda ikinci Şeyh Said ayaklanması çıkar ajsjjsjdKuzenle evlilik nedir Allah aşkına! 'karşı karşıya gelmemeye çalışan şaşkın ördekleriz' diye de romatize etmiş birde. Gerçekten pes diyorum.
Devlet tarafından kuzen yasaklancak diye bir bilgi dolaşıyordu sosya medyada, umarım doğrudur ve gerçekten yasaklanır.
Mune abla benim uyarım var zaten diye dikkatli yazdım. Nolur beni banlama.Hanımlar sakin olun üsluplara da dikkat edin lütfen
Kuzenleriyle evlenenler var, kendi kültürleridir akrabaya bakış açıları farklıdır ama yetiştiğim kültüre göre kuzen kardeştir, yakın uzak hiçbir akrabayla evlilik yapmadığımız gibi aynı yerde büyüdük, aynı bahçelerde oynadık diye komşu çocuklarıyla bile evlenmemize sıcak bakmazdı rahmetli babam.
Devlet kuzen evliliklerini yasaklarsa eğer çoğu Türk erkeği bekar kalırDevlet buna engel olamaz ya. Özellikle doğuda ikinci Şeyh Said ayaklanması çıkar ajsjjsjd
Ya risk olmasa bile ahlaki yönden yanlış. Nefsin ona kabarmaması lazım. Hiç mi insan görmedin.Akraba evliligiyle zeka geriliği ile doğmuş insanlar var bana kanların gen haritasının bu kadar yakın olması doğru gelmiyor.Benim azalarak bitmesini dilediğim başarılı olduğunu görmediğim ailelerin arapsaçı olduğu birşey bu.Kimseyi bulamamış da hissi veriyor bu bana Cocugunuz sakat doğarsa bunun sonucunda evet başka türlü de olabilur genede akraba evliliğinde risk çok çok fazla
.
Sorma sen, sanki bana Ezel Bayraktar ile Eyşan aşkı.Kuzenle evlilik nedir Allah aşkına! 'karşı karşıya gelmemeye çalışan şaşkın ördekleriz' diye de romatize etmiş birde. Gerçekten pes diyorum.
Devlet tarafından kuzen yasaklancak diye bir bilgi dolaşıyordu sosya medyada, umarım doğrudur ve gerçekten yasaklanır.
Ablacım üsluplara dikkat ederseniz ceza da almazsınız.Mune abla benim uyarım var zaten diye dikkatli yazdım. Nolur beni banlama.
Ama konu sahibi de iyi birşeymiş gibi öyle şeyler yazınca da tahrik oldum ben kendi adıma.
Ben de onu diyorum. Kuzeyi güneyi ayrı ama özellikle de doğudakileri vurur. Nüfus artış hızını bile azaltır o uygulama. Türkiye’de uygulanabilir bir sistem değil maalesef.Devlet kuzen evliliklerini yasaklarsa eğer çoğu Türk erkeği bekar kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?