Kuzen sorunu

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.696
507
73
26
Yaşıt olduğum kız kuzenim var. Kuzenim anneside dahil sürekli laf sokan,herşeye bir kulp bulan tiplerden. Sürekli görüşmeyiz ama ayda yılda bir telefonlaşırız. Neyse ikimizde peşpeşe hamile kaldık benim doğumum ondan 1 ay önce oldu. Biryerde karşılaştık ben doğum yaptıktan sonra ailelerimiz eşlerimiz de vardı. Kuzenime bebek 4 kilo doğar demiş doktor onlarda eşiyle birlikte bizim kızımızın 3.145 doğmasıyla dalga geçtiler onların ki iri bizim ki sayıfmış diye çaktırmadım ama sonradan içerledim. Neyse kendi doğum yaptı beni aradı onun ki blrkac günde 3200 e düşmüş bende ne oldu benimle dalga geçiyordun vs dedim. Bu Arada annesi sürekli emiyormu ağlıyor mu diye kızıyla beni kısaylıyor ben de büyüktür diye hiçbişey demezdim. Birkaç gün önce kuzenime mesaj attım nasılsın diye bana hiçbirşey yazmadı annesine annemi aratmış çocuklar ilgileniyor mesaja dönemedi dşye ne alakaysa ben yeni atmadım mesajı neyse gelelim asıl konuya canım annem yengemi aramış konuşurken annem bebiş nasıl emiyor mu diye sormuş. ( yengem anneme meme reddi var zorla emziriyor dşye anlatmış bir önceki konuşmada) kuzenin noldu sen mi emziriceksin diye cevap verince canım annem kusura bakma kızım demiş kuzenim pat diye kapamış telefonu. Bu olay olmadan birkaç saat önce anneme Mevlüt okutacaklarını söylemiş yengem. Annem o kadar çok kırıldı ki mevşğte gidip hediyesi mi verip gelecek. Ben çağrılmadım kuzenim geçen diğer kuzenimiz sünnetine çağırmadı diye gitmemişti ben yinede giderdim ama anneme böyle bi terbiyesizliği sindiremiyorum annem bebeği merak ettiği için sorarken bu yaptığı sizce nedir. Siz olsanız ne yapardınıZ

Bazı kuzenler vardır düşman başına dersiniz. Bi tanede bende var, kendi boşandı diye bende boşanayım diye uğraştı. Heryerden engelli 0 muhattap 0 iletişim. Kafam aşırı rahat o kepazeyle muhattap olmayınca

Ben mesafe koymuştum ama sürekli arayan her aradığında yine kıyaslama yapıp laf sokan onlardı

Ben mesafe koymuştum ama sürekli arayan her aradığında yine kıyaslama yapıp laf sokan onlardı
Engelleyeceksin. Başka çaresi yok. Bazı insanlardan uzak durmak muhattap olmamak çok daha iyi. Görsem elimde kalır dövmeye yemin ettim kuzenimi. Allahta şahit denk gelirsem elime alıp dolayacağım saçını zaten. Biz o radde kavgaya girdik yani. Bırakın sizden uzakta olsunlar. Mesafe değil, çok ciddi bi sınır lazım

Lohusa olması saygısızlık yapması anlamına gelmiyor.
En güzeli hayatınızdan çıkarmanız

Hepiniz bi farkli geldiniz bana. Cocuk kilosuyla dalga gecmek, kiyaslamak neyin kafasi ve sizin de buna alinmaniz takmaniz ayri bir sey.
Karsilikli gereksiz sorular ve kiyaslar yapip sonra birbirinize kuruluyorsunuz.
Dogum yapmis birine de emiyor mu sorusu asiri sacma sapan bu arada. (Konusmayi annesiyle yaptiysa annesine sorsaymis)
Bir suuru arkadaslarim, kuzenlerim dogum yaptilar bir degil iki defa yapti kimisi kimsenin bebegi emiyo mu sormadim banane yani emiyo emmiyo tebrik ettim soylenmeyen seyi sormadim. Cok zor olmasa gerek.

Ben annenizin yerinde olsam ne mevlite giderim ne hediye veririm.

Bu soruların nirvanası şey oluyor, sen sezaryen oldun dimi, ben normal doğurmuştum..

Hanfendi yengem bir önceki aramasında durup dururken bebek emmiyor napıcaz bilmem diye sorduğu için annemde hala olarak yiyeniyle konuşurken emşyor mu artık diye sormuş

Okuduğunuzu anlama problemi var mı Kendi annesi durup dururken anneme emmiyor diye anlattığı için annem bebek nasıl emiyor mu diye sormuş
Sormayin kardesim zaten kadinin sıkıntısı var o konuda belli işte. Emse ne olacak emmese ne olacak yani bunu sorup elinize ne geciyor?

Bu soruların nirvanası şey oluyor, sen sezaryen oldun dimi, ben normal doğurmuştum..

Yani nebileyim bizim millet asssiiiiri merakli ya. Bazen tam alistim diyorum yok yani hala asiri geliyor.
Calistigim yerde Turk kizlar var işe yeni girdigimde bezdirmislerdi resmen nerelisin hadi soyluyorum oranin neresinden şurasi mi burasi mi cocuk var mi kac kardessiniz Turkiyede de eviniz var mi? Evliyim nasil tanistiniz sonra da ayy pardon sorgucu gibi oldum diyor istedigi tepkiyi alamayinca yani ben kimsenin kac kardes oldugunu nerde dogup kocasiyla nasil tanistigini vallahi zerre merak etmiyorum arkadas ya ne bu merak anlamadim gitti.

Turkiyedeyken de ayni daha 1 kere gordugum insan bile 265252t2 tane soru soruyolar ki oyle güler yüzlü yumusak bisey de degilim ona ragmen bi zorluyorlar sinirlari.

Sormayin kardesim zaten kadinin sıkıntısı var o konuda belli işte. Emse ne olacak emmese ne olacak yani bunu sorup elinize ne geciyor?
Yav bunlar zaten bana doğum yapana kadar emiyor mu emiyor mu diye darlayan insanlardı. Kendileri laf almaya çalışıyorlardı

Yav bunlar zaten bana doğum yapana kadar emiyor mu emiyor mu diye darlayan insanlardı. Kendileri laf almaya çalışıyorlardı
Iyi onlar sordu siz de sorun ne guzel yapiyorsunuz bravo. Darlamayin lohusa kadinlari emiyor muymus da bilmem ne size ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…