Kuzen sorunu

Ya evet kadın doğumcular hep sezaryen ile doğum yapmış gördüğüm

Nedrn normal doğumun da riski çok vs ondan mı çekiniyorlar ki

Ne kadar basit seyleri dert ediniyoruz. Bebek zayif olsa ne olacak tombik olsa ne olacak -doktor saglikli dedigi surece-. Ne bu laf sokma telasi. Laf sokunca ne oluyor? Ortada bir mesele de yok aslinda. Size tavsiyem, mesafe. Mevlute gitmek istiyorsaniz gidin. Icinizden gelmiyorsa gitmeyin. Uzerinde dusunulecek bir konu degil. Sizi mutsuz eden herseyden uzak durun.

Evet bir noktadan sonra rahatliyor insan her yerde her vakitte acıyorsun, zaten memede alisiyor sanki iki dugme arasindan basini cikartip pat besliyorsun cocugunu kucucuk bi mendille dahi ortebilecek kadar profesyonellesiyosun.

Kimse mememi gormedi ama bircok insanin yaninda hatta bazen emzirme odasi vs bulamayip avmde, hastanede, sokakta, parkta hatta yururken kucakta cikarip emzirmisligim vardir.

Neden? Cunku emen bebek meme etrafindaysa asla yoktan anlamiyor, hatta hatta bi yerden sonra kendisi çıkarıp emiyor keratalar :)

Benim buyuk kiz pro emiciydi, bi gun daha 11 aylik kangurudaydi bi yerden eve donuyordum, baktim dekoltemden elini sokmus, gozume bakiyor meme meme meme diye, azicik destek verdim hic gikini cikarmadan hemen emmeye basladi, oyle eve yurumustuk birlikte, cok duygusal bi andi benim icin.

Benim kuzenim de kafasını sokardı tişörtten girerdi içine emerdi ya da ayakta emerdi annecim meme verer misin derdi bıcır bıcır konuşur annecim geler misin derdi çok kabalık varsa anne gelmezse bir şekilde o kafayı sokardı. kardeşim de çok emdi hatırlıyorum annem oje sürmüştü yara oldu artık yok derdi bu sefer açıp öpüp giderdi sever dururdu birini emiyorsa diğerini de ellerdi

Her doğum ayrı hikaye.. doktorlarımın tavsiyesi ile 3 çocuğumda da vajinal doğum yaptım. Doğum çeşidimle ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamadım bilakis anestezi almaktan çok korkuyordum çünkü daha öncesinde ablamın uyanışına şahit olmuştum çok ağlıyordu üşüyordu.. kadın doğumcum da benden sonra doğum yaptı onunki de normal doğumdu.. dediğim gibi aynı annede bile her doğum ayrı hikaye… hamileliğin gidişâtına göre doktorla birlikte karar verilmeli.. vasat altı zekaya sahip eşimin teyzesinden akıl almam çok saçma olurdu

İnşallah ileride sıkıntı yaşamazsınız herkes aynı bilinçte değil kendine iyi bakamıyor normal doğumda daha çok işte. Arkadaşım da sezeryan günü almışken birden doğurdu hiç sorun yaşamadı sancı bile çekmedi doğru düzgün direkt kalktı vs ama beni korkutuyor işte her şeyiyle doğurabileceğimi sanmıyorum zaten sıkıntı ilerki yaşlarda onda da yine kişide bitiyor aslında kaslarını güçlendiren biri çok sıkıntı yaşamaz muhtemelen

Olabilir ancak tek ayak cezası almış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…